Szerkesztő:Páfrány/vitalap archívum 2012-2024

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Pentium 4[szerkesztés]

Szia! A fenti címen létrehozott egysorost töröltem, mert ez még szubcsonknak is kevés. Kérlek, hogy ha cikket írsz, az ne egy sor legyen. Ha esetleg hosszabb távon szeretnéd kidolgozni, javaslom, hogy szerkesztői allapon írd: Szerkesztő:Páfrány/Próba. Amikor kész a cikk, csak át kell nevezni a végleges címére. Üdv és jó munkát. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. július 13., 19:37 (CEST)

Kedves Zsboldi! Időközben elkészült a "Pentium 4" cikk és nevezték a kiemelt státusra. Kérlek nézz rá a jelölési oldalra, úgy is mit az Informatikai mühely tagja, és szavazz, mert hiányzik néhány szavazat. A lap itt található: http://hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Javaslatok_kiemelt_sz%C3%B3cikkekre/Pentium_4 Ez egy kis kampányolás a cikk érdekében. Üdv, --Pkunk vita 2012. november 5., 09:29 (CET)

Kiemelés[szerkesztés]

Szia! Nem tudom, elolvastad-e az ezzel kapcsolatos tudnivalókat, mielőtt kiemelésre jelölted a Pentium 4 című szócikket, de:

  • te, mint jelölő nem tanúsíthatsz. A te feladatod, hogy javítsd az ellenőrző szerkesztők által felvetett hibákat
  • ennek megfelelően a Források részhez írt szükséges problémát is neked kell javítanod, úgyhogy amit odaírtál, meg is kéne csinálnod. Üdv. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. október 28., 08:37 (CET)
Hali! Szólok, hogy a Pentium 4 kiemelési lapot áttettem a munkapadra, mert azon jelenleg nem volt másik informatikai témájú cikk. A mai nappal tehát elindul a kiemelés. (Egy javaslat: a bevezetőt izmosítsd meg.) Peligro (vita) 2012. október 28., 11:00 (CET)
Szia! 1. A "beállításaim", "Segédeszközök" "Egyedi kinézetet nyújtó segédeszközök"-nél az első négyzetet jelöld be. Akkor az átirányítások kék helyett zöldben jelennek meg. Ezeket javítani kell(ene) mert nem jó helyre mutatnak. 2. A 2 cent a méret érzékeltetésére volt rajta, helyesen. 3. A szakzsargon biztosan jó, de egy középfokú végzettségű személynek értenie kell, amit leírtál. Meg kellene próbálni (legalább zárójeles magyarázattal) közérthetően megfogalmaznod, ami másoknak nehézséget okoz(hat). Üdv. Tambo vita 2012. október 30., 08:16 (CET)
Ugyanott kapcsold be a "látszer"t is. Ha fölémész meglátod az átirányítást. Tambo vita 2012. október 30., 08:46 (CET)
Ha már úgyis benne vagy. Vegyed ki az évszám, hónap linkeket. Ez jelentős eseményeknek van fenntartva. Üdv. Tambo vita 2012. október 30., 09:15 (CET)

Vitalap[szerkesztés]

Szia! Ha új témát akarsz nyitni, felül találod az "új szakasz+"-t. Azzal tudsz új szakaszt nyitni. Különben szívesen. Üdv. Tambo vita 2012. október 30., 08:52 (CET)

Pángalaktikus Gégepukkasztó[szerkesztés]

Szia! Mi okból jelölted nem nevezetesnek a fenti cikket? - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. október 31., 21:28 (CET)

MTK szócikk[szerkesztés]

Szia! Az MTK fejezet nagyrészét én raktam össze, csak nézd meg a laptörténetet. A Klub történetének szakaszolását én vezettem be, ebbe szervesen illeszkedik a Várszegi érát bemutató rövid alszakasz. A magyar klubcsapatok közül az MTK-nak a legrészletesebb és legszínvonalasabb a wikipédia oldala. Nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét.

Ne kritizáld feleslegesen, inkább segíts szekeszteni és képet beilleszteni.

Üdv

Zolipédia

Zafir jelölése járőrnek[szerkesztés]

Köszi a felkérést. Már jelentkeztem is a BÜRÜ oldalon. Zafir (Informatikai műhely koordinátora) vita 2012. november 4., 20:59 (CET)

Barnstar[szerkesztés]

Szia! Köszönöm. Üdv. Tambo vita 2012. november 4., 21:16 (CET)

Informatikai műhely - üdvözlet[szerkesztés]

Szia Zsboldi,

Üdvözöllek az Informatikai műhely tagjainak sorában. Mindig örülünk az új arcoknak, és az új szorgos kezeknek:)

A műhely fennhatósága alá jelenleg több mint 3000 szócikk tartozik. Az utóbbi időben sokat javultak az info-s cikkek. Azonban a témák lefedettsége még elég foghíjas, ill. minőséget is sok info cikk esetében lehetne javítani.

A szerkesztésekhez kiindulásnak ajánlom a kért cikkek rovatunkat. ill. cikkeket osztályozva is találhatod.

Munka sok van, részt vehet pl. hiánypótló info cikkek írásában, régi cikkeink minőségének felhozásában / update-elésében, új cikkek fordításában, cikk osztályozásban.

További szép napot, jó műhelymunkát kívánok!

Zafir (Informatikai műhely koordinátora) vita 2012. november 5., 14:13 (CET)

SIMD és szubcsonk[szerkesztés]

Szia! Az SIMD cikkről levettem a szubcsonk sablont, mert nem az. Ami viszont fontosabb probléma, hogy ha egy cikkre szubcsonk sablont helyezünk, akkor a cikk íróját (főleg ha regisztrált szerkesztő) erről értesíteni kell, amit te nem tettél meg. A cikkíró így nem is szerez tudomást róla esetleg, hogy gond van a cikkével. Kérlek, figyelj erre. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. november 7., 19:05 (CET)

Mail[szerkesztés]

Szia! Küldj egy mailt a "Mail küldése ezen szerkesztőnek" használatával. Sajnos fordítva nem működik, mivel le van tiltva Nálad. Üdv. Tambo vita 2012. november 12., 13:47 (CET)

Hello! Hasznos dolog, ha van az embernek egy használható, publikus e-mail címe, amin a szerkesztők elérhetik. Nekem pl. van ;) Léci, küldjél egy levelet nekem vagy Tambonak (a Szerkesztő:Izé oldalon, az Eszközök > E-mail küldése... pont). Üdv, --Pkunk vita 2012. november 13., 23:58 (CET)

Szia! Kár, hogy szavazatokat számolsz. Inkább küldtél volna emailt. A cikk nem lehet kiemelt, de eltelt egy hét, amivel korábban lehetett volna újraindítani. Még mindig nincs késő! Bár azt ígértem Pkunknak, hogy kiszállok, változatlanul azt javaslom, vonjad vissza a jelölést. Ezért nem ér semmiféle hátrány. Aki jelöl, az vissza is vonhat. Tégy belátásod szerint. Én csak segíteni akartam. Üdv. Tambo vita 2012. november 21., 20:54 (CET)
Én is javasolom a kiemelés visszavonását Páfrány részéről, annak érdekében, hogy minél előbb újra tudjuk indítani a kiemelési folyamatot, mivel mostmár tényleg megérett arra cikk. Zafir (Informatikai műhely koordinátora) vita 2012. november 23., 10:43 (CET)

Átnevezés[szerkesztés]

Szia! Az átnevezés megtörtént, most már az új neveddel léphetsz be és szerkeszthetsz. Üdv. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. november 22., 20:58 (CET)

Kiemelés[szerkesztés]

Szia! Ezzel a változtatással mi volt a célod? A kiemelési eljárásnak sajátos szabályai vannak és van egy szerkesztő, aki adminisztrálja ezeket, úgyhogy ilyesmit ne tény inkább. Köszi. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. november 23., 19:58 (CET)

Közben már látom, mi volt az oka, de ezt majd Peligro adminisztrálja. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. november 23., 20:00 (CET)

Ha ilyen van, akkor a munkalap tetején az ajánlószöveg alatti részben vagy a kötetlen részben kell ezt leírni (ahogy meg is tetted), és a kiemelést adminisztráló szerkesztő, most Peligro, elvégzi, amit kell. De ez nem úgy történik, hogy ha már túllépte a 20% bővülési határt a cikk, akkor vonod vissza a jelölést, hanem amikor a túllépés megtörtént, Peligro leveszi a munkapadról. Ha esetleg nem tudnád, a sikertelen jelölésű cikkek két hónap után jelölhetőek újra. Ha a várólistán öt vagy annál kevesebb cikk van, akkor ez a korlátozás nem érvényes, előbb is újrajelölheted. Üdv. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2012. november 23., 20:03 (CET)

Szakasz törlése a Pentium 4 vitalapjáról[szerkesztés]

Kedves Páfrány, miért törölted megjegyzés nélkül a Pentium 4 vitalapjáról a "Kapcsolódó humor" szakaszt? Annyira rossz volt, vagy csak nem bírod a humort? Üdv, PkunkpostaArd-Oifig an Phoist 2012. november 25., 12:11 (CET) ♠ Esetleg csak az én humoromat ... – igazából én sem vagyok tisztában annak a súlyával, hogy valaki egy meghatározott szakaszt töröl egy kész cikk vitalapjáról, ahelyett, hogy hozzáírna. Na, most ezen jól elvitázhatunk :)) PkunkpostaArd-Oifig an Phoist 2012. november 30., 19:06 (CET)

Olsen-banda[szerkesztés]

Megkérlek, hogy ne vandalizáld a cikket, és kerüld a becsmérlést! Nevetséges szerkesztésnek ne nevezd a norvég epizódokat. Ezeknek nem adtak magyar nevet. Szajci pošta 2012. december 1., 15:52 (CET)

Ennek nem ez a módja. Ha nem értesz valamit, akkor kérdezz. Egyébként én voltam a ludas, ugyanis véletlenül bekapcsolva hagytam a google fordítót, és lefordítva másoltam át, ezt most javítom. Kérlek a továbbiakban próbálj meg óvatosabban fogalmazni, mert mikor én ezt megláttam, egyből mérges lettem.

u.i.: Ha segítség kell bármiben, szólj nekem, szívesen segítek, ha tudok. Szajci pošta 2012. december 1., 16:05 (CET)

nem kell, már kijavítottam. Szajci pošta 2012. december 1., 16:16 (CET)

Nem haragszom. Kiemelt cikket nem szeretnél írni? Láttam, hogy a növény-műhelyt gondozod, abból elég kevés kiemeltünk van. Szajci pošta 2012. december 1., 16:20 (CET)

Megnézem a cikket. Írtam a műhely vitalapjára, majd nézd meg. Én nem csatlakozom műhelyekhez, mert most komoly átszerkesztések várnak rám. Az első és második világháborút szeretném kiemeltre vinni, ami kb. 1 évi munkám lesz. Szajci pošta 2012. december 1., 16:27 (CET)

Hát elég rövidke a cikk. Érdekelnek téged a növények ezek szerint? van valamilyen könyved hozzá? va-lamint - ilyen típusú szerkesztést ne hagyd benne. A növénycikkek felépítését nézd meg más cikkeknél, akkor ihletet kapsz :) Szajci pošta 2012. december 1., 16:30 (CET)

Válasz:Növényműhely[szerkesztés]

Szia! Épp ma írtam a vitalapra, hogy "továbbra is itt vagyok"! Üdv, --Hirvenkürpa Mögbeszélés 2012. december 4., 19:43 (CET)

Szia! Sajnos teljesen el is felejtettem, hogy tag vagyok. Elég kevés időm, van úgyhogy a közeljövőben nem valószínű, hogy segíteni tudnám a műhely munkáját. -Frommer Fórum 2012. december 4., 21:00 (CET)

Hébe-hoba nekilendülök, és akkor elég sokat szerkesztek. Szóval igen. <kontos/> 2012. december 5., 18:14 (CET)

Békenyilatkozat[szerkesztés]

Ha egyetértesz azzal, hogy a magyar Wikipédián ne legyen több személyeskedésbe, egymás sértegetésébe torkolló vita, akkor kérlek jelezd a WP:Kocsmafal Egyéb oldalon szereplő "Szavazás a magáncélú viták kizárásáról a magyar Wikipédián" alcímen szereplő Békenyilatkozat támogatásával ( támogatom sablon+aláírás).


  • Megjegyzés: Ezt az üzenetet a következő időszakban nem csak te kapod meg, hanem megpróbálok minél több szerkesztőt megkeresni ez ügyben. Célom az, hogy Wikipédia eredeti céljainak megfelelő, kulturált hangvételű viták jöjjenek létre a szerkesztők közt, amelyek többé ne irányulhassanak az egymás gyalázására. Az ilyen típusú vitáknak nincs helye a Wikipédia egyetlen oldalán sem.

Ezzel a témával kapcsolatban csak ezt az egyetlen üzenetet küldöm. Ha írsz véleményt a szavazáshoz/nyilatkozathoz azt örömmel veszem, akkor is, ha kritikus hangvételű.Rextacskó vita 2012. december 7., 14:41 (CET)

margitvirág[szerkesztés]

szia. kategorizálni kellene a cikket. A wikis szócikkek felépítését kérlek nézd át, mert a csonk sablon rossz helyen van. A jegyzeteknél pedig lehetőleg használd a cite web sablonokat. Szajci pošta 2012. december 9., 14:47 (CET)

Szia Páfrány! Megnéztem, s nekem tetszik, bár én nem vagyok még tapasztalt szerkesztő. Lehetséges, hogy egy kis „kockásítás” még ráférne, hogy enciklopédiába illőbb fizimiskája legyen a szócikknek. Azt hiszem, az egy cél a növényes cikkeknél (de az állatos cikkeknél is), hogy az azonos rendszertani szintű taxonokról szóló szócikkeknek végül legyen közös a váza (pl. a növényfajokról szóló szócikkek felépítése legyen hasonló; a növénycsaládokról szóló szócikkek felépítése legyen hasonló stb.). Például a szócikk bevezetésében gyakran csak a rendszertani helyet jelentik ki egy mondatban, illetve a hasonló vagy megegyező hangalakú szavaktól való elkülönítésre hívják fel a figyelmet. A testi felépítés a jellemzők/megjelenés alpontba kerülhet. Arra is érdemes figyelni, hogy az adott faj nem biztos, hogy csak Magyarországon él, ezért az elterjedésénél vagy a védettségnél érdemes kihangsúlyozni, hogy Magyarországon számít védettnek. Annak lenne érdemes még utánajárni, hogy vajon hogyan írják helyesen a növényfaj magyar nevét: a neten a kötőjeles és a kötőjel nélküli forma is elterjedt. A Magyar Helyesírás Szabályaiban (11. kiadás, Akadémiai Kiadó, 1985) a kötőjeles változatot adják meg helyes alakként (Tisza-part, Duna-part, Duna-parti), azonban elképzelhető számomra, hogy a biológusok, botanikusok egy bennfentes helyesírás szerint dolgoznak, s lehetséges, hogy emiatt fordul elő az egybeírt alak, de lehet, hogy csak hanyagságból. A Tisza-parti margitvirág latin neve sem egyértelmű az interneten: Chrysanthemum serotinum, Leucanthemella serotina, Leucanthemum serotinum is előfordul az általad megadott Chrysanthemum leucanthemum mellett; ezt is érdemes tisztázni, ha lehetséges. Ha megtudok valami információt ezekről, akkor közlöm. Sphenodon vita 2012. december 10., 01:18 (CET)

Szia! Kérlek ne nevezd vissza a rossz alakra a margitvirágot! Mint fent Sphenodon kolléga is megemlíti Tiszaparti a neve és a neveket nem szoktuk kötőjellel elválasztani. Azon kívül ha jól sejtem éppen Te hivatkozol a TERRA alapítványra, ami valóban autentikus (hiteles, hiteles forrásra épülő). Ha mégis szeretnéd átnevezni, akkor javaslom a "kései margitvirág" nevet, mert talán jobban is illik hozzá hiszen nem csak a Tisza-parton lelhető fel, a kései jelző viszont egyértelműen utal erre a növényre. Megértésedet előre is megköszönöm. - Üdv. » KeFe « Társalgó 2012. december 11., 05:22 (CET)

Szia! Az én kifogásom a cikkel kapcsolatban az "endemikus" jelző. Ráadásul ez a mondat nem igazán értelmes: "Európában igen ritka, ezzel szemben hazánkban endemikus faj." Az endemizmus azt jelenti, hogy a világon csak az adott területen fordul elő az adott faj. Ha Európában (A Kárpát-medencén kívül) ritka, attól még fellelhető, ezzel együtt nem beszélhetünk arról, hogy endemikus lenne nálunk. Ráadásul a mondatban azt mondod, hogy "ezzel szemben hazánkban...", mintha ez a magyarországi gyakoriságra vonatkozó mutató lenne. Ráadásul az általad megjelölt források egyike se mondja rá, hogy endemikus, ezt kérlek javítsd, ha nincs más érved, vagy forrásod.

A másik dolog csak apróság, de végy alapul más növényfajokról szóló cikkeket, és a felépítést próbáld azokhoz hasonlatossá tenni, mert azok elég bevált módszerek. a bevezető például szólhatna a rendszertani besorolásáról, aztán leírás, megjelenés, stb. Most nézem, hogy a taxobox sem stimmel teljesen, azt javítom.

Remélem nem veszed sértésnek a kritikát, nagyon örülök, hogy valaki beleveti magát a növényekbe, ránkfér, eléggé pang az ipar... Üdvözlettel, --Hirvenkürpa Mögbeszélés 2012. december 14., 02:04 (CET)

Növények műhelye, nevezéktan[szerkesztés]

Szia! A növények műhelyének ezen vitalapján felvetettem valamit a múltkori margitvirágos téma kapcsán, kérlek olvasd el és véleményezd, amennyiben szeretnéd! Köszönettel, --Hirvenkürpa Mögbeszélés 2012. december 23., 17:15 (CET)

Re: Járőr[szerkesztés]

Szia! Köszönöm, megtisztelő, elfogadom, ha tényleg úgy ítéled meg és a bürokraták is elfogadják. Üdv, --Hirvenkürpa Mögbeszélés 2012. december 23., 21:07 (CET)


Re:Növényműhely[szerkesztés]

Köszönöm hogy gondolsz rám a növényműhely-tagjai sorában. Kezdetben egyik támogatója (kérelmezője) voltam a műhely létrehozásának, de más irányú elfoglaltságaim miatt nem jelentkeztem tagnak. Inkább a Wikikönyvekben szerkesztettem, amit ajánlok minden wikipédistának is. Amióta SajátWikim van, még kevesebb időt szentelek a Wikipédiás cikkeknek, csak az a baj, hogy minden nap belépek és ha valamit észreveszek - hát "bátran" szerkeszteni kezdek. Nézem az új cikkeket, a változtatásokat és ha olvasása közben hibát látok, vagy ellenőrizetlen szerkesztést - teszek ellene. De elkötelezni nem akarom magam egyik műhelyben sem. - Üdv. » KeFe « Társalgó 2012. december 25., 09:11 (CET)

Karácsony[szerkesztés]

Boldog karácsonyt! Szalakóta vita 2012. december 25., 21:34 (CET)

re:csatlakozás[szerkesztés]

Kedves Páfrány! Köszönöm a meghívást, de egyelőre inkább csak ismerkedem a wikipedia-val. Amiben tudok - ha tudok - persze közreműködöm. :o)) Fauvirt vita 2012. december 26., 02:46 (CET)

Valójában megtisztelő a felkérés - és bár végzettségem szerint kertészmérnök vagyok, inkább - a lelkes szerkesztő titulust érezném magaménak. Szívem szerint a Művészeti műhely lenne nagy szívem csücske... de hogyha tényleg úgy gondoljátok, hogy megfelelek és tudnék segíteni... állok elébe. :o) (u.i.: a Wikipédia:Műhely#Műhelyek tematikus csoportosításban miért kisbetűs-inaktív a növény műhely?) Fauvirt vita 2012. december 26., 18:33 (CET)

Köszi az újoncságot! :o))) Meg a csicserilednek-igazítást. Picit még módosítottam (visszaraktam a clymenum-ot) Fauvirt vita 2012. december 28., 01:48 (CET)

Borsóbükköny[szerkesztés]

Szia Páfrány! Miért nem vitted át a forrásokat és linkelted a csicserilednekből? (Nem akartam hozzápiszkálni, hátha van valami oka.) Fauvirt vita 2012. december 28., 18:39 (CET)

Nézz rá. A "piszkáló", Fauvirt vita 2012. december 29., 01:39 (CET)

Pipi[szerkesztés]

Szia! Ha nem bánod visszavettem a tagok közé Pipi69e szerkesztőt, bár jelenleg tényleg nem inaktív, a műhely egykori alapítója, mindenképpen kijár neki, hogy ott legyen a neve! A nevezéktanos dolgot pedig beírtam az Alapelvek közé. Üdv, --Hirvenkürpa Mögbeszélés 2012. december 28., 14:32 (CET)

Fájl:Priszter-könyv.xcf[szerkesztés]

Szia! Ez nem egy képregény részlete, ez egy könyvborító! A könyvborító önálló művészeti alkotás, és mint ilyen jogvédett, és mivel nem. Az "idézése" minden esetben a mű 100%-a, hisz a borító egyetlen alkotás, egy mű 100%-át pedig nem lehet "idézni". Kérlek, hogy ne tölts fel könyvborítókat, ha nem rendelkezel a kiadó írásos engedélyével. A WP:FÚ oldal utat mutat ilyen esetekre. Üdv Teemeah 편지 2013. január 21., 23:29 (CET)

Növények műhelye – Priszter[szerkesztés]

Szia Páfrány! Megkérhetlek arra, hogy ránézel, s véleményezed a Wikipédia-vita:Növények műhelye oldalon a Priszter-kezdetű szakaszban a fejleményeket? Köszönettel: Sphenodon vita 2013. február 23., 22:41 (CET)

Pentium 4 újra[szerkesztés]

Kedves Páfrány!

Újra jelölték a Pentium 4 cikket kiemelt státusra. Most, mivel nem te vagy a jelölő, kérlek szavazz a kemelés érdekében. Itt: Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Pentium 4 (másodszor)

Üdv, Pkunkpalackpošta 2013. április 6., 18:02 (CEST)

Magyar himnusz[szerkesztés]

Az általad beillesztett fájlban hallható zene hibás. Kérlek, ha nem elég jó a hallásod vagy hiányosak a zenei ismereteid, ne foglalkozz zenei fájlok beillesztésével. Ugyancsak tartózkodj ettől akkor is, ha beillesztés előtt nem szoktad meghallgatni a fájlokat.

Köszönettel,

--Peyerk vita 2013. május 11., 22:46 (CEST)

Műhelytalálkozó[szerkesztés]

Szia!

A Növények Műhelyében felmerült növényekkel kapcsolatos kategóriák tisztázására szeretnék egy találkozót szervezni a Wikimédia Magyarország Egyesület budapesti, Madách Imre téri irodájában június 21 vagy 22 délután-este. Kérdezném hogy tudnál-e jönni és mikor lenne a legjobb időpont számodra? Ha nem jövő héten, esetleg utána melyik héten? Köszönöm előre is a válaszodat! Yera vita 2013. június 12., 21:40 (CEST)

Kérlek, állj le![szerkesztés]

Kérlek, állj le! Ha tovább vandálkodsz, minden magyarázat nélkül beletörölgetsz a cikkekbe, vagy értelmetlen dolgokat írsz beléjük, fel fogják függeszteni a szerkesztési jogaidat. – Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2017. július 18., 22:19 (CEST)

Utolsó figyelmeztetés[szerkesztés]

Ez az utolsó figyelmeztetés. A legközelebbi alkalommal, amikor vandalizálsz egy lapot, blokkolni fogjuk a további szerkesztéseidet.
Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2017. július 18., 22:20 (CEST)

Blokkolva
Blokkolva

Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt 1 napra felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert a blokk automatikusan meghosszabbodik! Ha szerinted a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail címükön! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2017. július 18., 22:24 (CEST)

Userlap[szerkesztés]

Ez ugye vicc, hogy átírod mások szerkesztői lapját? Nem tűnsz kezdőnek, tudnod kellene, hogy ez durva vandalizmusnak számít. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2023. március 7., 23:35 (CET)

Ez engem erősen emlékeztet arra, amit Tetra csinált egyszer: [1] Hári Zalán macskazug 2023. március 8., 09:38 (CET)
Csak trollkodtam kicsit, mert nagyon tetszett a user neve, de nem volt kártékony szándékom. Nem töröltem tartalmat, vagy másoltam be valami edgelord baromságot a kurucinfóról a userlapjára. Ettől függetlenül elismerem, nem volt szép. Sokáig inaktív voltam, ha valamikor lesz időm és visszatérek, már nem játszok ilyeneket. 11-12 évesen kezdtem itt, akkor kimaradt a vandálkodás (bár az akkori agyi fejlettségemmel véletlen néha összejött), de későn érő típusként most pótoltam. Páfrány vita 2023. március 23., 16:42 (CET)

Törlési megbeszélések[szerkesztés]

Szia,

a Wikipédia alapelveivel ellentétes, hogy egy törlési megbeszélésen személyes támadások szerepeljenek, ezeket töröltem. Légy szíves, a külső konfliktusaidat ne hozd be a Wikipédiába. Alensha 2024. február 27., 23:13 (CET)

Rendben. Páfrány vita 2024. március 24., 02:09 (CET)

Ismétlésért egy hétre blokkoltalak. – Pagony üzenet 2024. február 28., 01:13 (CET)

Ugyanezért 2 hét. Majdcsak megtanulod a viselkedési formákat. – Pagony üzenet 2024. március 6., 11:31 (CET)

Rég lezártam volna a sztorit a magam részéről, ha nem távolítják el, amit még mindenképp le szerettem volna írni, vagy ha legalább a vitalapom szerkesztésétől nem tiltasz el és meg tudjuk beszélni a dolgokat. De sebaj, a jövőben Mizsey Péter helyett a wikipédia konstruktív szerkesztésével és megannyi dologgal szeretnék foglalkozni. Páfrány vita 2024. március 24., 02:12 (CET)

Nagyon sok törlési megbeszéléshez hozzászóltál, főleg a focistákhoz, de ezek a hozzászólások nem igazán segítik minden esetben a lezárást. Nem szavazatok, hanem érvek alapján dolgozunk, és az érveknek az irányelveken kell alapulniuk. Kérlek, olvasd el újból a WP:T tetején linkelt lapokat. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2024. április 9., 14:30 (CEST)