Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
(Lego Ninjago szócikkből átirányítva)
Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei
(Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu)
Lego Ninjago.jpg
Műfaj akció, vígjáték, fantasy, harcművészet

Alkotó Michael Hegner
Író The Hageman Brothers
Rendező
  • Michael Hegner
  • Justin Murphy
Hang
Főcím The Weekend Whip
Végefőcím The Weekend Whip (hangszeres)

Nyelv dán, angol
Évadok 6
Epizódok 64
Gyártás
Producer Erik Wilstrup
Részenkénti játékidő
  • Bevezető évad: 44 perc
  • További évadok: 22 perc
Forgalmazó Lego Group
Sugárzás
Eredeti adó USA Cartoon Network
Eredeti sugárzás kezdete 2012. január 11.
Magyar adó Megamax, RTL Klub, YouTube, Cartoon Network
Státusz fut
Korhatár
  • Korhatár nélkül megtekinthető. (Megamax, CN)
  • Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott. (RTL Klub)
Kronológia
Kapcsolódó műsor Lego: Hero Factory
További információk

A Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei (eredeti cím: Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu) dánamerikai televíziós 3D-s számítógépes animációs sorozat, amely a hasonló című Lego játék alapján készült. Amerikában 2012. január 11-én mutatták be. Magyarországon a pilot epizódokat leszinkronizálták, de nem vetítették le, a első évadot 2012. április 4-től az RTL Klub is vetítette a Jó reggelt, skacok! című műsorblokkjában, november 9-től pedig már a második évadot is adja. November 25-től a Megamax is vetíti. A 3. évadot, a Rebooted az RTL Klub 2014 októberétől vetíti. 2015. február 23-tól a Cartoon Network is adja, amely a negyedik évadot országos premierként sugározta.

2013-tól az epizódok megtekinthetők a LEGO Magyarország hivatalos YouTube-csatornáján.

Az eredeti Ninjago szereplőivel a Rebooted-dal párhuzamos sorozat egy házilag készült műremek, amely a legújabb fejlesztés.

Cselekmény[szerkesztés]

Bevezető epizódok[szerkesztés]

Az idő kezdetén az első Spinjitzu mester megteremtette a 4 aranyfegyvert, amik a 4 elemet uralják: tűz, villámlás, jég és föld. Sensei Wu, a Spinjitzu egyik mestere azt a 4 nindzsát keresi, akik uralni fogják az aranyfegyvereket. Már a negyediket kutatja, Kait aki egy kovácsműhelyben dolgozik a húgával együtt. Megérkeznek az alvilág teremtményei a csontvázak, akik elrabolják Kai húgát, Nyát. Kai meg akarja menteni húgát, ezért Sensei wu-val tart. Megismerkedik a többi nindzsával, Zane-el, Cole-al és Jay-yel. Kai a tűz, Cole a föld, Zane a jég és Jay a villám mestere lesz. Megszerzik a spinjizu négy aranyfegyverét. Megmentik Nyát, és a fegyvereket örző sárkányok segítségével lemennek az Alvilágba. Ott Lord Garmadont még nem sikerült legyőzniük, aki azóta már a felszínre jutott az aranyfegyverek erejével.

1. évad[szerkesztés]

Lloyd, Lord garmadon fia apja nyomdokaiba szeretne lépni, így a legközelebbi falutól édességet követel. De a lakosság csak kineveti, ezért megsértődik és elmegy. Megtalálja a Hypnokobrák sírját, amit kinyit. Időközben elveszti e kígyók fölötti irányítást, ezért még két sírt kinyit (Vámpírkobrák és Anakondák) a térkép segítségével, amit a Hipnokobráknál talált. Pythor, az utolsó Anakonda megszerzi térképet és kinyitja a maradék 2 sírt (Méregkobrák és Constrictaiok). Terve, hogy az 5 törzs egyesítésével megtalálja a 4 méregfogpengét, melyekkel feléleszti a Nagy Zabálót. Sensei Wu megkéri Lord Garmadon-t, segítsen nekik. Kiderül, Lloyd a zöld nindzsa, tehát ő az egyetlen, ki képes a Sötéturat legyőzni. A kígyóknak sikerül a tervük, és eleinte reménytelen a helyzet. De Kai, Cole, Zane és Jay csapdába csalja a hatalmas kígyót, és Lord Garmadon az aranyfegyverekkel legyőzi azt. Viszont a sötét úr eltűnt az aranyfegyverekkel együtt.

2. évad[szerkesztés]

Lord Garmadon célja, megtalálni a rég elveszett Sötét Szigetet, hol feléleszti a legyőzhetetlen, legendás Kőhadsereget, amivel képére formázhatja Ninjago-t. A szigeten találkozik a Sötét Úrral. A nindzsák követik őt. Útjuk közben találkoznak Garmadon feleségével, Misako-val, és Zane felélesztett és bezárt apjával, Dr. Juliennel. Velük érkeznek a Sötét Szigetre. A fény templomában újra megkapják elemi erejüket (ami eddig nem volt, mert nem voltak meg az aranyfegyverek), így már képesek legyőzni a kőhadsereget. Lloyd-nak már harcolnia kellett volna apjával, de egyikük sem merte megtenni. A Sötét Úr megszállja Garmadon testét, Ninjago-ba megy sárkány formájában, hogy leigázza. Dareth megszerzi a Kőhadsereg felett az irányítást, így már nem védi meg senki a Sötét urat. Lloyd feloldván az első spinjitzu mestere erejét legyőzi az urat, és újra béke száll a földre. Garmadon újra jó lett, minden sötétség elszállt belőle.

3. évad[szerkesztés]

Cyrus Borg felépíti a Sötét Úr legyőzési helyére cégjét, ezért az úr digitálisan újraéledt. A nindzsák az új technopengékkel megpróbálták törölni, de nem sikerült, elkéstek. Pythor visszatért, és az ő segítségével az úr elfogta Lloyd-ot, és elszívván annak erejét, testet öltött. Nindroid seregét elküldte egy távoli bolygóra, hogy elhozzák neki az Aranyfegyverek maradványait. (Garmadon az aranyfegyverekkel még a 3. évadban megalkotta a Mega-fegyvert, amit elpusztítottak, és maradványai egy messzi helyre kerültek.) A Sötét Úr olyan erőssé vált, hogy az utolsó pillanatban sikerült csak legyőznie őt Zane-nak. Viszont Zane ezért az életével fizetett. Pixal, egy nő nindroid viszont újra "találkozott" vele, ahogy Zane a gépeket irányítja.

4. évad[szerkesztés]

Zane eltűnése után a csapat megszűnik létezni. Akkor kezdenek újra összeállni, amikor a híres tésztagyár vezető Chan mester meghívót küld a nindzsáknak. Chan titkos szigetén a nindzsák az életükért küzdenek. Chan gonosz terveket szövöget, amelyet a nindzsák is megtudnak, viszont a többiek nem hisznek nekik. Később Cole rátalál Zane-ra, aki Titánium Nindzsaként nevezi magát. Chan titkos gyárában a föld alatt Karlof, Cole és Zane a többi vesztes harcossal elkezdenek építeni egy repülőgépet ami egy rombolónak készül. Nya kémkedni indult a szigetre, ám Dareth leleplezi őt. Később Chan elindítja a megmaradt 8 harcost, hogy kapja el Nya-t. Chan megbízza tanítványát Clouse-t, hogy kapja el a megmaradt harcosokat. Lloyd, Garmadon Sensei és Nya kivételével mindenkit elkapnak. Chan az Elemi Pálca segítségével elszívja az erejüket. Skylor megkéri apját, hogy Kai-t ne zárják a gyárba. Lloyd Garmadon Sensei- el és Nya-val megpróbálják kiszabadítani őket, ám Kai-t Chan ármánysága átállítja a sötét oldalra, viszont ez egy csel, amely akkor derül ki, amikor Skylar és Kai elveszik az Elemi Pálcát Chan-től. A tésztagyárban raboskodó harcosok és munkások is kiszabadulnak. Chan elfogta a lányát, és az erejét kiszívta belőle, így őt és harcosait Anakondrai Harcosokká változtatta, így elfoglalta Ninjago-t. A nindzsák szembenéztek félelmükkel és megidézték a sárkányaikat. A többi elemi mester és a nindzsák az Ősök Folyosójánál küzdenek meg a végső csatában Chan és seregével. Pythor szerint csak akkor győzhetik le őket, ha valaki feláldozza magát és száműzi őket az Elátkozott Birodalomba. Garmadon feláldozta magát, és így Chan-t seregével együtt legyőzte. Ezenkívül felszabadította az igazi Anacondrai Vezetők lelkét. Arcturus Tábornok hálás volt Lloyd apjának és Pythort is megjutalmazta, így a nindzsák megmentették a világot...

5. évad[szerkesztés]

A Chen-nel történt csata után a csapat újra összeállt és újra megvédik a világot. Sensei Wu egy időre leszerelt és egy teaboltot nyit, amelynek neve Áztatott Bölcsesség. Wu megbízza a nindzsákat, hogy reklámozzák a teaboltot, de az erejüket nem használhatják. Ezt ők viszont nem tartják be és használják. Eközben Lloyd-ot a Ninjago Múzeumba hívják, ahol az Éjjeli Őr (Morro irányításával) rátámad és megszerez egy vértet, amellyel bajtársakat idézhet meg az Átkozott Birodalomból. Eközben a nindzsáknak reklámozás közben elmegy az erejük, és ezért visszarohannak a teaboltba, ahol megjelenik Morro és Wu botjára vágyik, amelyen egy titkos térkép van Az Első Spinjitzu Mester sírjához. Eközben sikerül elmenekülniük (Nya és Kai segítségével), de Morro követi őket és megszerzi a botot. Szerencsére Sensei Wu lerajzolja a térképet és az első lépcső az Airjitzu (Légjitzu) megtanulása, amit egy tekercsből lehet megtanulni, viszont azt Ronin elrabolta Domu ősi könyvtárából (ezzel a nindzsák időt nyernek, mert Morro a tekercset a könyvtárban keresi). A nindzsák elmennek Stiix-be, ahol megtalálják Ronint-t, aki azt mondja, hogy a tekercset megvehetik tőle igen drágán, így a nindzsák elhatározzák, hogy munkát keresnek Stiix-ben, de ez nem válik be. Szerencsétlenségükre Morro ellopja a tekercset és megtanulja az Airjitzu-t. A nindzsák elmennek Sensei Yang szellemjárta templomához, majd este kiállva a próbát megkapják a tekercset, ám Cole nem jut ki időben a templomból, így örökre szellem lesz. A második nyom a Felhőkirályságba vezeti őket, de ahhoz először fel kell menniük Ninjago legmagasabb hegyéhez (Sírató Csúcsok), kell átmenniük a Vak Ember Szeme nevű hurrikánon át eljutnak ide Morro előtt. Viszont Fenwick (a Felhőkirályság főirományosa) összejátszik Morro-val és neki adja át a Szentélyek Kardját. Hosszú kalandozás után le a hegyről Kai megszerzi a kardot, de Ronan ezt el fogja lopni. Nya nem tudja feltartóztatni őt, mert az ereje még gyenge, így megszökik és elviszi Morro-nak Stiix-be a kardot, viszont Morro becsapja őt és a testébe bújik, majd átveri a nindzsákat és az Átkok Barlangjába vezeti őket, ami bármikor berobbanhat. A nindzsáknak Ronan gépének (REX) segítségével sikerül megmenekülniük és a betáplált koordinátákkal eljutnak a kriptához, ahol feladatok sora után Morro kibújik Lloyd testéből és megszerzi a Világ Kristályt. Míg nem sikerül mesterét kiszabadítani a nindzsák egy ravasz trükkel bejutnak a szellem járta Stiix-be és elterelik Morro figyelmét, amíg Lloyd elpusztítja a kristályt. Viszont ez nem sikerül, mert a Magasságos elragadja őt és beviszi az Átkozott Birodalomba, ahol találkozik Garmadon-nal. A Magasságos mégis kijut és a vízben is követi a menekülő nindzsákat egészen a Csalfa Árokig, ahol Nya felébreszti erejét és legyőzi a monstrumot. Wu megakarja menteni Morro-t, de ő inkább odaadja neki a Világ Kristályt és feláldozza magát. Ekkor Wu visszahozza Lloyd-ot és, így megmentik a nindzsák a világot.

6. évad[szerkesztés]

Clouse kiszabadított egy Nadakhan nevű dzsinnt. Aki ellopta a Világ Kristályt, s azzal felszabadította a légi kalózokat. Nadakhan,a Világ Kristály segítségével Dzsinnjagóba utazott,mely szinte már teljesen elpusztult. A nindzsák börtönbe kerültek, mert a dzsinn felöltve alakjukat gonosz tetteket vitt véghez. A börtönben találkoztak Soto-val, s elmesélte, hogy a légi kalózok ellen harcoltak. Amikor Dzsinnjago pusztuló félben volt, Nadakhan apja adott a légi kalózoknak egy dzsinn pengét, melynek segítségével bezárják a nindzsákat és használják az erejüket. A nindzsák megszöktek és Soto-t is kiszöktették. Ekkor a légi kalózok Ninjagóra támadtak, s darabjaira akarták szakítani a szigetet, hogy Dzsinnjagó mását felépíthessék. A nindzsák ellopták a térképet a legi kalózoktól. Ekkor rájöttek, hogy az Özvegy Tigris szigetén van a méreg, amely lelassíthat egy dzsinnt. Persze megszerezték a nindzsák a mérget, de Zanet és Kait bezárta a dzsinn pengébe Nadakhan, és Jayt elrabolták. Jay küldött egy üzenetet az Özvegy Tigris szigetére, Ronan megtalálta és elment az özvegy szigetre. Elvitte a nindzsákat és építettek egy léghajót. Azzal elmentek Jay-ért és elvitték. Jay és Nya elmenekült, de Cole és Lloyd a dzsinn penge rabságába esett. Jay és Nya elment Julien házához, ám a légi kalózok követték őket, és elvitték Nyát, hogy Nadakhan feleségül vehesse. De Jay ellopta a dzsinn pengét és kiszabadította a nindzsákat. Nadakhan megőrült és a légi kalózokat elátkozta, csak Dogshank és Fintlocke maradt meg. A nindzsák elterelték Nadakhan figyelmét és Fintlocke, aki mesterlövész, és tudott arról hogy Nadakhannal van egy méreg, azzal meglőtte Nadakhant, de Nyat is eltalálta és Jay utolsó kívánsága az volt, hogy visszamenjenek az időbe. Nadakhan teljesítette ezt a kívánságot. Amikor Clouse kereste Nadakhant, az egyik ember felkiáltott, hogy "szellem" és elkapták.

Szereplők[szerkesztés]

Szinkronhangok[szerkesztés]

Szereplő Eredeti angol hang Magyar szinkronhang
Lloyd Garmadon Jillian Michaels Morvay Gábor (1–3. évad)

Baradlay Viktor (4. évadtól)

Kai Vincent Tong Markovics Tamás
Jay Michael Adamthwaite Moser Károly
Zane Brent Miller Széles Tamás
Cole Kirby Morrow Szvetlov Balázs
Nya Kelly Metzger Molnár Ilona
Sensei Wu Paul Dobson Várday Zoltán
Sensei Garmadon Mark Oliver Király Attila
Misako Garmadon Kathleen Barr Menszátor Magdolna
Dareth Alan Marriott Előd Botond (2. évad)

Kovács Lehel (3. évad)

Előd Álmos (4. évadtól)

P.I.X.A.L. Jennifer Hayward Németh Borbála (3. évad)

Ősi Ildikó (4-5. évad)

Dr. Cyrus Borg Lee Tockar Kovács Lehel (3. évad)

Fekete Zoltán (4. évad)

Noble Paul Dobson Csuha Lajos
Skylor Heather Doerksen Zakariás Éva
Ronan Brian Dobson Szabó Sipos Barnabás
Ed Walker Colin Murdock Rosta Sándor
Edna Walker Jillian Michaels Sági Tímea
Dr. Julien Mark Oliver Csuha Lajos (1. évad)
Vincze Gábor (2. évad)
Lou Kirby Morrow Vincze Gábor
Nobu Michael Adamthwaite Baráth István
Mystake Mackenzie Gray Szórádi Erika
Karlof Scott McNeil Bognár Tamás
Griffin Turner Doron Bell Jr. Czető Roland
Ash Brent Miller ?
Bolobo Michael Adamtwaite Bognár Tamás
Gravis Kirby Morrow
Mark Oliver
?
Neuro Paul Dobson Dolmány Attila
Tox Ian James Corlett Ian James Corlett (Nincs magyar hang)
Paleman Kirby Morrow ? (36. rész)
Czető Roland (38. epizódtól)
Jacob Pevsner Paul Dobson ?
Camille Maryke Hendrikse Rátonyi Hajni
Shadow Andrew Francis Dolmány Attila
A Sötét Úr Scott McNeil Bognár Tamás
Samukai Michael Kopsa ? (Bevezető epizódok)
? (2. évad)
Kruncha Brian Drummond Bognár Tamás
Nuckal Brian Drummond Szokol Péter
Whyplash Michael Dobson
Michael Adamthwaite
?
Krazi Trevor Devall ?
Chopov Trevor Devall ?
Pythor Michael Dobson Seszták Szabolcs (1-2. évad)
? (3. évad)
Kerekes József (4. évad)
Arcturus Scott McNeil Bognár Tamás
Skales Ian James Corlett Dányi Krisztián
Selma Jillian Michaels ?
Skales Jr. Alyssya Swales Szalay Csongor
Slithraa
(tábornok)
John Novak
Ian James Corlett
Bognár Tamás
Slithraa
(katona)
Ian James Corlett Dányi Krisztián
Mezmo Michael Adamthwaite Galbenisz Tomasz
Rattla Paul Dobson Galbenisz Tomasz
Fangtom Mackenzie Gray Szatmári Attila
Skalidor Michael Dobson Bognár Tamás
Bytar Kirby Morrow ?
Chokun Vincent Tong ?
Snike Brent Miller ?
Acidicus Paul Dobson ? (1.évad, 2. évad fele)
 ? (2. évad második fele)
 ? (3.évad)
Zoltar' ? ?
Lizaru Vincent Tong ?
Spitta Kirby Morrow ?
Lasha Micheal Adamthwaite ?
Kozu tábornok Paul Dobson ?
Kőharcosok Scott McNeil Bognár Tamás
saját hangjukon
Cryptor tábornok Richard Newman Joó Gábor
Min-Dorid
(Béna droid)
Michael Adamthwaite Joó Gábor
Chen mester Ian James Corlett Barbinek Péter
Clouse Scott McNeil Vass Gábor
Eyezor
(Szemező)
Michael Donovan Bognár Tamás
Zugu Brian Dobson Bognár Tamás
Kapau Alessandro Juliani Seszták Szabolcs
Chope Ian Hanlin Seder Gábor
Morro Andrew Francis
Michael Dobson
Dolmány Attila
Wryath
(Láncmester)
Michael Adamthwaite Beregi Péter
Bansha
(Pengemester)
Kathleen Barr ?
Ghoul Tar Paul Dobson Bognár Tamás
Szellemnyilas Brian Dobson ?
Fenwick Paul Dobson Elek Ferenc
Postás Michael Adamthwaite
Vincent Tong
Michael Dobson
Csuha Lajos
Kapácsy Miklós (21. epizód)
 ? (5. évad)
Patty Keys Cathy Weseluck ?
Soto kapitány Alan Marriott ?
Vak Péter Paul Dobson ?
Elsőtiszt Brent Miller ?
Tájékoztató papagáj Michael Adamthwaite Szokol Péter
Brad Tudabone Kathleen Barr Szalay Csongor
Gene Kathleen Barr Penke Bence
Rufus MacAllister
(A Végzet Napja anyukája)
Paul Dobson Kovács Lehel
Gayle Gossip Kerry Sheridan Bertalan Ágnes
Sally Jillian Michaels ?
Fritz Donnegan Jillian Michaels Kovács Lehel (3. évad)
? (4. évad)
Cathy Jillian Michaels Szórádi Erika
Éjjeli őr Paul Dobson Pálfai Péter
Noonan Kirby Morrow Galbenisz Tomasz
O'Doyle Michael Adamthwaite ?
Sensei Yang Michael Donovan Rosta Sándor

Jelenleg csak angolul látható epizódok szereplői[szerkesztés]

Szereplő Eredeti angol hang Magyar szinkronhang
Nadakhan (A dzsinn) Scott Mcneil
Fintlocke Paul Dobson
Dogshank Nicole Oliver
Doubloon Vincent Tong
Majom Wretch Ian James Corlett
Clancee Ian James Corlett
Bucko Brian Dobson
Sqiffy Michael Adamthwaite

Egyéb[szerkesztés]

Szereplő Eredeti angol hang Magyar szinkronhang
Főcím felolvasó Paul Dobson ? (Bevezető epizódok)
Várady Zoltán (Mini epizódok)
 ? (1-3. évad)
Korbuly Péter (4. évadtól)

Névtelen szereplők[szerkesztés]

Rész Szereplő leírása Eredeti angol hang Magyar szinkronhang
? Rajongó 1 Kelly Metzger Laudon Andrea
? Rajongó 2 Jillian Michaels ?
? Kiíró Michael Dobson ?
? Turnébusz vezetője Vincent Tong ?
? Hírriporter Paul Dobson ?
17. Ninjagolyó futam kommentátorai Alan Marriott Galbenisz Tomasz
43. Idős nő ? Kassai Ilona
45. Autósofőr ? Szokol Péter

Epizódok[szerkesztés]

Eredeti bemutató Magyar bemutató
(Cartoon Network)
# Magyar cím Angol cím
Bevezető epizódok
2011.01.14. 2015.03.18. 01. A Ninja útja Way of the Ninja
2011.01.14. 2015.03.18. 02. Az aranyfegyver The Golden Weapon
2011.01.14. 2015.03.18. 03. Az árnyak urai King of Shadows
2011.01.14. 2015.03.18. 04. A végzet fegyverei Weapons of Destiny
MINI EPIZÓDOK
2011.?  ? 01. A Kovács Titkai Secrets of the Blacksmith
2011.?  ? 02. Sárkányháton Flight of the Dragon Ninja
2011. ?  ? 03. Az Új Spinjitu mesterek The New Masters of Spinjitzu
2011. ?  ? 04. Hatalomátvétel az Alvilágban An Underwordly Takeover
2011. ?  ? 05. Visszatérés a Tűt templomába Return to Fire Temple
2011. ?  ? 06. Testvérháború Battle Between Brothers
1. ÉVAD
2011.12.02. 2015.02.23. 01. A kígyók lázadása Rise of the Snakes
2011.12.02. 2015.02.23. 02. Otthon Home
2012.01.25. 2015.02.24. 03. Kígyómarás Snakebit
2012.02.01. 2015.02.24. 04. Soha ne bízz a kígyókban Never Trust a Snake
2012.02.08. 2015.02.25. 05. Mi van a konzervdobozban? Can of Worms
2012.02.15. 2015.02.25. 06. A kígyókirály The Snake King
2012.02.22. 2015.02.26. 07. Verseny az idővel Tick Tock
2012.03.07. 2015.02.26. 08. Jobb félni mint megijedni Once Bitten, Twice Shy
2012.03.14. 2015.02.27. 09. A királyi kovácsok The Royal Blacksmiths
2012.03.21. 2015.02.27. 10. A zöld Ninja The Green Ninja
2012.03.28. 2015.03.02. 11. Mindent a semmiből All of Nothing
2012.04.04. 2015.03.02. 12. A Nagy Zabáló ébredése The Rise of the Great Devourer
2012.04.11. 2015.03.03. 13. A Nagy Zabáló napja The Day of the Great Devourer
2. ÉVAD
2012.07.18. 2015.03.03. 14. Eljő a sötétség Darkness Shall Rise
2012.07.25. 2015.03.04. 15. Kalózok a nindzsák ellen Pirates vs. Ninja
2012.08.01. 2015.03.04. 16. Baj baj hátán Double Trouble
2012.08.08. 2015.03.05. 17. Ninjagolyó futam Ninjaball Run
2012.08.15. 2015.03.05. 18. Gyerekjáték Child's Play
2012.08.22. 2015.03.06. 19. Rossz időben, rossz helyen Wrong Place, Wrong Time
2012.10.03. 2015.03.06. 20. A kőhadsereg The Stone Army
2012.10.10. 2015.03.09. 21. A nap amikor Ninjago megállt The Day Ninjago Stood Still
2012.10.17. 2015.03.09. 22. Az utolsó utazás The Last Voyage
2012.10.24. 2015.03.10. 23. A sötét sziget Island of Darkness
2012.11.07. 2015.03.10. 24. Az utolsó remény The Last Hope
2012.11.14. 2015.03.11. 25. A sötét úr visszatér Return of the Overlord
2012.11.21. 2015.03.11. 26. A spinjitzu igazi mestere Rise of the Spinjitzu Master
3. ÉVAD
2014.01.29. 2015.03.12. 27. Újrakezdés The Surge
2014.01.29. 2015.03.12. 28. A Néma ököl művészete The Art of the Silent Fist
2014.04.16. 2015.03.13. 29. Áramszünet Blackout
2014.04.16. 2015.03.13. 30. Az Arany Mester átka The Curse of the Golden Master
2014.07.13. 2015.03.16. 31. Lépj be a Digiverzumba Enter the Digiverse
2014.07.13. 2015.03.16. 32. Árkturusz Codename: Arcturus
2014.11.26. 2015.03.17. 33. Az űrben The Void
2014.11.26. 2015.03.17. 34. A Titánium Nindzsa The Titanium Ninja
4. ÉVAD
2015.02.23. 2015.03.23. 35. A meghívó The Invitation
2015.03.02. 2015.03.24. 36. Csak egy maradhat Only One Can Remain
2015.03.09. 2015.03.25. 37. Ellenfelek Versus
2015.03.16. 2015.03.26. 38. Gördülő nindzsák Ninja Roll
2015.03.23. 2015.03.27. 39. Kémet kémért Spy For a Spy
2015.03.30. 2015.03.30. 40. Elbűvölve Spellbound
2015.03.31. 2015.03.31. 41. Az elfeledett elem The Forgotten Element
2015.04.01. 2015.04.01. 42. Sárkány napja The Day of The Dragon
2015.04.02. 2015.04.02. 43. Legnagyobb félelem The Greatest Fear of All
2015.04.03. 2015.04.03. 44. Az ősök folyosója The Corridor of Elders
CHEN MINI EPIZÓDJAI
2015.07.14. - 01. Nincs magyar változat Chen's New Chair
2015.07.25. - 02. Nincs magyar változat Chair Play Chen
2015.07.25. - 03. Nincs magyar változat Chair Up Chen
2015.08.01. - 04. Nincs magyar változat Chairful What You Wish For
2015.08.01. - 05. Nincs magyar változat Bad Chair Day
5. ÉVAD
2015.06.29. 2015.06.22. 45. A változás szele Winds of Change
2015.06.30. 2015.06.23. 46. Szellemsztori Ghost Story
2015.07.01. 2015.06.24. 47. Balhé Stiix-ben Stiix and Stones
2015.07.02. 2015.06.25. 48. A Kísértethegy temploma The Temple on Haunted Hill
2015.07.03. 2015.06.26 49. A bújócska Peek-A-Boo
2015.07.06. 2015.06.29. 50. Más világ Kingdom Come
2015.07.07. 2015.06.30. 51. Rögös út The Crooked Path
2015.07.08. 2015.07.25. 52. Veszély a kriptában Grave Danger
2015.07.09. 2015.07.25. 53. Átokvilág Curse World
2015.07.10. 2015.07.25. 54.
6. ÉVAD
2016.01.01. 2016. 04. 08. 55. Aljas Infamous
2016.01.02. 2016. 04. 08 56. Az első számú közellenség Public Enemy Number One
2016.01.09. 2016. 04. 15. 57. Titkosított Enkrypted
2016.01.10. 2016. 04. 15. 58. Növekvő szerencsétlenség Misfortune Rising
2016.01.16. 2016. 04. 22. 59. Egy kivánság és a játék On a Wish and a Prayer
2016.01.17. 2016. 04. 22. 60. Vacsorám nadakhánál My Dinner With Nadakhan
2016.01.23. 2016. 04. 29. 61. Kivánság mester Wishmasters
2016.01.24. 2016. 04. 29. 62. Az utolsó menedék The Last Resort
2016.01.30. 2016. 05. 06. 63. Föld kezelés Operation Land Ho!
2016.01.31. 2016. 05. 06. 64. Az út fekete The Way Back
MINI KARAKTER ISMERTETŐK
2016.02.17.  ? 01. Egyenlőre nincs magyar változat The Tall Tale of Flintlocke
2016.02.18.  ? 02. Egyenlőre nincs magyar változat The Tall Tale of Clancee
2016.03.14.  ? 03. Egyenlőre nincs magyar változat The Tall Tale of Doubloon
2016. ?  ? 04. Egyenlőre nincs magyar változat The Tall Tale of Dogshank

Jegyzetek[szerkesztés]

Rajongó 1, Rajongó 2, Kiíró, Turnébusz vezetője, Hírriporter hányadik részben szerepel?

További információk[szerkesztés]