Szerkesztővita:Diaby/Archív1

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Chery 16 évvel ezelőtt a(z) Kép:Őrült látszer.jpg témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Diaby/Archív1!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! --Timiş postaláda 2007. január 22., 21:37 (CET)

Böszmeség

Szia, üdv a wikiben! Ez a Böszmeség szócikk elég fura... különösen mert nincs hozzá forrás. Ha idézel valahonnan, azt jelezned kell, lásd: Wikipédia:Idézd forrásaidat! Mert amit valaki mond, az annak a személynek a 'tulajdona'. Tehát jogai vannak, amiket megsértün, ha forrás nélkül máshol megjelentetjük. Ha Gyurcsány Ferenc mondott ilyet, akkor a pontos forrása kell a szövegnek vagy egy oylan szövegnek,a hol idézik. A könyvre uyganez vonatkozik. És az is gond, hogy a wiki nem szótár, és nem is politikai lap... Így elég furán hat a szócikked itt :) kiváncsi vagyok mit szólnak hozzá a többiek.... Még várok. Ó, és kellene kategorizálni is, lásd az üdvözltben adott linkeket :) Bár nem tudom, hova tehetnénk a "böszmeséget":) --Timiş postaláda 2007. január 22., 21:37 (CET)



Szervusz! Megadtam forrásokat, kategorizálni nem tudom, hogyan kell, emellett nem politikai, csupán nevelő célzatból tettem fel a Böszmeség szócikket! Politikától demokráciában nem kell félni, Varró Dániel meg nem politikus. Diaby

Lee Dixon

Szia! Ha nem szeretnéd, hogy a szövegedet lemásolják, ne töltsd fel ide. A wikipédia a szabad forrásokra épül, tehát ha ide felteszed, az másolja le, adja ki akár újságban, pénzért, aki akarja. "Az általad írtakat a GFDL licenc feltételei szerint bárki módosíthatja, terjesztheti vagy felhasználhatja (akár üzleti célra is). Ha ez nem felel meg neked, ne küldd be.", idézet innen a szövegablak alól :) Data Destroyer 2007. január 30., 12:42 (CET)

Kedves új felhasználónk, mielőtt gondosan megírt labdarúgó-esszéidet feltöltöd, kérlek, gondold át: ezeket a szövegeket nem ennek a lexikonnak a céljára írtad.
A szócikkeink formázása és stílusa nem egészen azonos az írásaidéval - mi lexikont akarunk szerkeszteni - tehát számos információ vagy vélekedés, ami egy sportújságban elmegy, itt feleslges (pl. egy 25 éve előtti EB-re kit vittek ki és kit nem és miért).
Ajánlom, nézd meg a labdarúgókról mások által írt szócikkeinket is, mielőtt folytatod.Üdv.--Linkoman 2007. január 30., 12:54 (CET)


Az angol Wikipédiáról származó szöveget fordítottam le ez esetekben, ha ott jók, nem tudom, itt mi lehet a baj.

Diaby

Szia. Kérlek olvasd el a szerkesztőablak alatti " Ha nem akarod, hogy az általad írtakat könyörtelenül átszerkesszék vagy a GFDL licenc feltételei szerint terjesszék illetve felhasználják (akár üzleti célra is), ne küldd be." szöveget, tekintve a "Saját szöveg, nem szeretném meglátni, hogy bárhova lemásolják!" típusó szerkesztési összefoglalóid. Üdv--Dami reci 2007. április 12., 21:00 (CEST)

Iskolák

Szia! Az iskolák kategóriát töröltem, mert már van Kategória:Oktatási intézmények, abban vannak a cikkek. (Nem tudom, miért, de valamiért az a szokás alakult ki a wikiben, hogy minden kategóriának bonyolultabb nevet adnak, mint kellene...) A cikket, amit beletettél, átraktam a létező kategória két alkategóriájába, a Kategória:Középiskolákba és a Kategória:Budapest oktatási intézményeibe. üdv, – Alensha üzi 2007. április 22., 17:17 (CEST)

Spárga

A Wikipédia nem szótár, amiről nem lehet mást írni, mint egy fogalommeghatározást, az nem illik ide :) Ha hiányzik, idemásolom neked a tartalmát, aztán ha valaha is lehet ebből hosszabb cikket írni, felőlem létrejöhet újra a cikk... :) – Alensha üzi 2007. május 5., 18:02 (CEST)

A spárga egy többnyire barna színű, néhány milliméter átmérőjű, hosszú, kötözésre használt tárgy. Csomagok, húsvéti sonka kötözésére kiválóan alkalmas. Nem összetévesztendő a szintén ezt a nevet viselő növénnyel.

Mentettem, ami menthető, remélem most elég. Tied a terep. Karmelaposta 2007. május 5., 22:16 (CEST)
Nem találtam fotót a kötözött sonkáról, úgy hogy azt kihagytam. Ha van kedved hozzá, akkor fényképezzél le egy kötözött sonkát, töltsd föl a Commonsba, és vedd bele a cikkbe ezt a témát is. Valószínüleg tudnál képet találni egy átközötözött csomagról is. Karmelaposta 2007. május 6., 00:04 (CEST)

Traktor

Szia, én meg örülök, hogy csinált valaki ilyet! A kedvenc traktorjaim a John Deere traktorok! Üdv Szajci 2007. május 12., 19:31 (CEST)

Kiemelt jelölés

Szia! Kérlek, ha jelölsz egy cikket bármire, akkor kérlek a megfelelő sablont a vitalapon helyezd el, és ne a cikkben. Köszi, üdv--Dami reci 2007. május 28., 20:55 (CEST)

Gyufa szavazása a WP:JKSM lapon

Kedves Diaby! A Gyufa kitüntetett státuszának megvonására indított szavazást, amit te kezdeményeztél, lezártam, mert a JKSM oldal fejrészében is olvasható szabályok szerint nemrégiben kitüntetett lapot nem lehet jelölni. Ha hibát találtál a cikkben, jelezd a vitalapján. Üdv! – Bennó  (beszól) 2007. június 1., 23:30 (CEST)

Lakhely

Szia! Láttam, hogy budapesti vagy. Most többen próbáljuk megcsinálni a lakhelysablont az userlapra. Ha érdekel nyugodtan tedd ki, ezáltal egy budapesti kategóriába kerülsz. (Sablon:User lakhely). És még arra kérnélek, ha tudod próbáld meg kibővíteni a traktor szócikket. És ha tudod írd meg légyszi a John Deere cikket, mert az angolon van én meg nem tudom onnan lefordítani. Köszi és üdv Szajci  2007. június 2. 7:12

Szia nagyon szépen köszönöm Szajci  2007. június 2. 20:45

Szakaszcímek

Szia! A wikipédiában nem szokás az egy egyenlóségjeles (=Szakaszcím=) szakaszcímek használata. A két egyenlőségjelessel szokás kezdeni, majd onnan felfelé az alcímek irányában. Köszi! --Opa  vita 2007. június 14., 16:10 (CEST)

Ööö... Igen, DJourunál láttam még régebben, hogy egy egyenlőségjellel csinálja, és most, hogy a júzerlapodra tévedtem, ott látom nálad is. Nem hiba, csak ellenkezik a wikipédia formázási irányelveivel. Üdv, Opa  vita 2007. június 14., 17:28 (CEST)

Cikkértékelés

Szia, tervezünk egy könnyűzenei cikkértékelés projektet, ha érdekel, benne lennél, van javaslatod, látogass el ide: Wikipédia-vita:Könnyűzenei műhely#Cikkértékelés újra, és írd le az ötletedet. Pupika Vita 2007. június 16., 12:48 (CEST)

Eredmény

A traktort Elk*rtad, te böszme!


Kinek egy ország - kinek egy traktor. Mérték szerint.--MerciLessz BalhéLessz 2007. június 25., 14:36 (CEST)
Helyesen teszed, ha nem sértődsz meg. Mindössze arra akartam a figyelmedet felhívni, hogy ha számodra a traktor leginkább mesebeli táltos, amit a csúnya rendőrök nem engednek be a városba, akkor nem biztos, hogy a traktor cikket meg kell írnod pusztán azért, hogy ezt az egy sérelmet beleírhasd. Van annak a masinának ugyanis ezen felül még néhány jellemzője, amik közül nem egy talán még fontosabb is ennél.--MerciLessz BalhéLessz 2007. június 25., 14:49 (CEST)
Vicces? Úgy alapból? Kíváncsivá teszel, hogy ezt milyen forrásból fogod alátámasztani...:) De tényleg érdekelne, hogy mi benne a mókás!--MerciLessz BalhéLessz 2007. június 25., 14:56 (CEST)

Majd igyekszek ráérezni. In my gut...--MerciLessz BalhéLessz 2007. június 26., 12:16 (CEST)

Labdarúgó-válogatott szócikkek címei

Üdvözöllek! Kérlek olvasd el, illetve mondd el a véleményed erről! Kösz, Zoli Gyere, ha mersz! 2007. július 3., 17:58 (CEST)

Striking your vote

Hello Diaby,

Thank you for your interest in the Wikimedia Board Election. The Election Committee regretfully informs you that your previous vote was received in error and will be struck according to the election rules, described below.

The Election Committee regretfully announces today that we will have to remove approximately 220 votes submitted. These votes were cast by people not entitled to vote. The election rules state that users must have at least 400 edits by March 1 to be eligible to vote.

The voter lists we sent to Software in the Public Interest (our third party election partner) initially were wrong, and one of your account was eventually included to our initial list. There was a bug in the edit counting program and the sent list contained every account with 201 or more edits, instead of 400 or more edits. So large numbers of people were qualified according to the software who shouldn't be. The bug has been fixed and an amended list was sent to SPI already.

Our first (and wrong) list contains 80,458 accounts as qualified. The proper number of qualified voters in the SPI list is now 52,750. As of the morning of July 4 (UTC), there are 2,773 unique voters and 220 people, including you, have voted who are not qualified based upon this identified error.

In accordance with voting regulations the Election Committee will strike those approximately 220 votes due to lack of voting eligibility. The list of struck votes is available at https://wikimedia.spi-inc.org/index.php/List_of_struck_votes.

We are aware of the possibility that some of the people affected may have other accounts with more than 400 edits, and hence may still be eligible to vote. We encourage you to consider voting again from another account, if you have one. If you have no other account eligible to vote, we hope you reach the criteria in the next Election, and expect to see your participation to the future Elections.

Your comments, questions or messages to the Committee would be appreciated, you can make them at m:Talk:Board elections/2007/en. Other language versions are available at m:Translation requests/Eleccom mail, 07-05.

Again, we would like to deeply apologize for any inconvenience.

Sincerely,
Kizu Naoko
Philippe
Jon Harald Søby
Newyorkbrad
Tim Starling

For Wikimedia Board Election Steering Committee


Yes referálása véget ért

Szervusz! Egy hónapja jelölted a Yes című cikket referálásra. A maximális egy hónap letelt én pedig a cikket levettem a referálási listáról. Ha elégedett vagy a referálási idő alatt elért fejlődésével, akkor jelöld kiemelt cikknek! Beroesz 2007. július 6., 14:51 (CEST)

Szia!

  1. A diszkográfia lapon jó ötlet a galériás megoldás, de a stúdióalbum/koncertalbum/válogatás jelölést úgy szokás csinálni, hogy az egyes típusokat külön szakaszcímek alá pakoljátok. Ha ez megvan, akkor ok.
  2. Szerintem jelöljétek kiemeltnek, ha valakinek ellenvetése van, majd ott leírja, hogy mi nem tetszik. :)

Sok sikert! --Opa  vita 2007. július 6., 20:42 (CEST)

Bocs, hogy hozzászólok kéretlenül, de szerintem a cikket nagyon át kéne dolgozni stilisztikailag! Kicsit igényesebben és választékosabban kéne fogalmazni! (Ne emiatt csússzatok el, ez egy alapvetően jó cikk!) --OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2007. július 6., 23:23 (CEST)

Ja hogy ez még mindig nincs kijavítva?! Akkor bocsánat, azt hittem ez már lejárt lemez. --Opa  vita 2007. július 6., 23:34 (CEST)

Szerintem már ki van javítva, nem tudom, mikor olvastad utoljára.

  1. Opa, úgy gondolod, hogy három (vagy több) galéria legyen?
  2. Mit mondanál a box set helyett?

Üdv: Diaby 2007. július 7., 18:57 (CEST)

Ahogy most van, úgy jó a diszkográfia. A box set, az meg box set. Máshol is használjuk így. A stilisztikával meg az a gond, hogy a cikk nyelvezete nem elég választékos, szabatos - túl sok a tőmondat. --Opa  vita 2007. július 8., 16:26 (CEST)

Jah, az véletlen elírás volt. Megcsinálom az apró javításokat. --Opa  vita 2007. július 8., 17:12 (CEST)

azonnali

Szia! Ha {{azonnali}}(?)-val jelölsz meg egy szócikket, az indoklást ne a vitalapra írd, hanem a sablon paraméterébe így: {{azonnali|azért mert}}. Köszi! --Opa  vita 2007. július 8., 17:50 (CEST)

Feröer-portál

Szia! Köszi az észrevételt, azért van az a kép, mert úgy gondoltam, hogy ekkorában úgy sem látszik, viszont szép színes... :) --Antissimo 2007. augusztus 20., 16:15 (CEST)

uk.wikipedia.org

http://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias le kéne nyomni az ukránokat nem gondolod?? :) ma reggel 11 oldallal voltak előttünk.--Kádár Tamás Megint vitatkozol?? 2007. augusztus 28., 10:54 (CEST)

Nem mindegy, mivel. Például az évek továbbkészítése nem rossz ötlet. A korábbi ötleteid nem tetszettek... Diaby 2007. augusztus 28., 10:57 (CEST)

Azonnali sablon

„te vagy egy majom”: Amellett, hogy ez a gerjedés nem jó semmire, sikerült kicsit tájékozatlanul rátenned az azonnalit a cikkre: en:My Gym Partner's a Monkey. Kérlek, légy körültekintőbb, és tartózkodj az ilyen megnyilatkozásoktól. – chery 2007. augusztus 28., 14:01 (CEST)

Ukrán: 69322 Magyar: 69323

1-gyel vezetünk, le kéne hagyni őket vagy 200-zal h ne is kelljen már nézni és a román wikire összpontosítani.--Kádár Tamás Megint vitatkozol?? 2007. szeptember 2., 18:15 (CEST)

Szubcsonkjelzés dátumozása

Szia! Légy szíves, ne dátumozd be a szubcsonkjaidat inkább, mert ilyen formátumban nem tudja kezelni a bot, és nem tudja besorolni a Wikipédia:Szubcsonk lapra. :) Ha csak simán, paraméter nélkül rakod fel a {{szubcsonk}}(?) sablont, a bot bedátumozza majd magától. Üdv: – chery 2007. szeptember 9., 12:17 (CEST)

Szubcsonk

A tvakármi nyrt. szócikk vitájába írtad, hogy érdemes lenne egy törlési szavazás. Nos, a szócikk jelenleg szbcsonk, ha valaki záros határidőn belül nem bővíti, akkor szavazás nélkül is törlődik.

Szia.
Kösz a figyelmeztetést, de mire kikerestem a szubcsonksablon nevét, Scyth már bejelölte helyettem. De a jogsértőt már megtaláltam egyedül ebből tanulva. Maat 2007. szeptember 10., 19:35 (CEST)

Re Mody Blues

Szia!

Aham! :-)) Igaz nem nagyon ismerem a zenekart, de talán egy-két számukat már hallottam... szóval csináltam egy kis csonkot, hogy ne legyen annyira ügyetlen (piros) a cikk! :-DD De örülnék, ha valaki hozzáértő folytatná!!! --Peda 2007. szeptember 22., 11:23 (CEST)


Életrajzi bevezetők

Syptől kérdezed, miért javítja át az életrajzok elején az adatokat. Hadd válaszoljak én (is), mert én is ezt teszem.
Ez a megállapodásunk. Tehát az országot, területi egységet nem tüntetjük fel.
Lehet, hogy neked ez "természetesebb" lenne, azonban a "Párizs, Franciaország" formával sokat nem nyerünk, ha viszont a születési hely egy ismeretlen település, sokan nem is jelzik a belső linket, gondolván, hogy nem "Rothenburg am Tauber" a fontos, hanem Bajorország (egy képzeletbeli példán). Én ezzel nem értek egyet; bőven elég, ha az Életpályájáról szóló rész (nem "élete", mert az egész cikk az életéről szól) elején megírjuk: Bajorországban született, esetleg hozzátesszük, hogy München környékén. Ez sokkal jobb, mint amit sokan csinálnak, hogy megismétlik a szül. helyet és időt az első mondatban, sőt többen nem is írják be ezeket a fejrészbe).
Örülnék, ha az eddigi megállapodásunk megmararadna és Te is azt követnéd. Üdv.--Linkoman 2007. szeptember 26., 00:19 (CEST)

Sablon

Rápakolom :) Buda vita 2007. szeptember 28., 21:16 (CEST) Danival való megbeszélés után megtudtam, hogy valami hiba van a kategóriák szócikklistáinak lekérésénél. Amint megjavul, meg lesz csinálva. Buda vita 2007. szeptember 28., 21:26 (CEST)

{{WPZENE}} sablon kell, ugye? Buda vita 2007. szeptember 28., 21:32 (CEST)

Oh, Yes!

Szia!

Figyelj, kicsit átírtam a Yes introját, szerintem így sokkal jobb! Szerintem ha átírnád stilisztikai szempontból a cikket, akkor mehetne újra refre. A múltkor miért nem került át szavazás oldalra? --OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2007. szeptember 30., 23:35 (CEST)

Szia! Örülök, hogy tetszett! Szerintem tartalmilag nagyon jó a cikk, csak a stilisztika ugye... De Te miért gondolod úgy hogy még nem érett meg a kiemelt státuszra? Szerinted hiányzik még belőle vmi? --OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2007. október 2., 17:28 (CEST)

Szia! Figyelj, önmagában az, hogy az angol cikk hosszabb nem indok, mert annál nincsenek is hivatkozások! Talán ha kibővítenéd 1 oldallal, akkor már tuti lenne a kiscsillag. Próbálj még hozzátenni, és átírni. A kritikákat meg szerintem formázd be r quote-tal, ezt mi így szoktuk általában. Kitartást, --OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2007. október 2., 19:39 (CEST)

Leírnád ide részletesebben miért felesleges?

Leírnád ide részletesebben miért felesleges a A Zalaegerszegi Torna Egylet 2007-08-as szezonja? Pilgab üzenet 2007. október 13., 10:18 (CEST)

Hogy miért? Mert egy meccsgyűjtemény. Egy ilyet "működtet" az oldal: a magyar válogatott éveit, ami, mivel magyarok vagyunk, természetes. Ha minden klubcsapatnak ilyet csinálnánk, a tárhely szétrobbanna. Maradjon ott, ahol eddig volt, de legjobb lenne, ha ott sem maradna, mert akkor minden szezonban újat kéne írni, de a régi adatokat ki kéne dobni. Diabytalk to me 2007. október 13., 16:38 (CEST)

Nem hiszem hogy attól kellene tartanunk, hogy elfogy az a pár terrabyte ami a wiki rendelkezésére áll. (vagy fog mire végzek ezzel). És attól sem kell tartani, hogy hirtelen jön egyszerre több ezer felhasználó, aki annyi energiát és időt feccöl egy ilyen cikkekbe több ezer klubcsapatról mint én ebbe. Mert nem rövid ideig tartott összeszedni a dolgokat. És még korántsincs kész. Lehet hogy most még csak "meccsgüjteméynek" tűnik, de ha majd vége lesz az idénynek és lehet értékelni a teljesítményt, az elért eredményt, akkor az is belekerül.

Pont ezért nem hagytam benn a csapatról szóló cikkben, így külön megvan és akit érdekel rákattint. Megtalál mindent egy helyen, máshol viszont szinte lehetetlen lenne ezeket így utólag összeszedni belátható időn belül.

Itt leírt irányelveknek mind megfelel: nevezetes, ellenőrizhető, megbízható forrásokkal alátámasztott, saját kutatás is van benne. Itt és Itt leírt előírásokat sem sérti.

Ha még mindig nem értesz velem várom válaszod.

Pilgab üzenet 2007. október 13., 18:51 (CEST)

Születési blablabla

Köszönöm a vitalapomra írt üzenetedet. Örülök neki.Üdv.--Linkoman 2007. október 14., 19:06 (CEST)

Ilyenektől tartózkodni tessék

Ez a szerkösszefoglaló kerülendő. Először is dehogynem érdekes, arra van az egész laptörténet, hogy megörökítsük mindenkinek az erőfeszítéseit, noch dazu sehol se lennénk, ha nem volnának szerkesztőink. Másrészt ha igazad van is azzal kapcsolatban, hogy ezt így nem tüntetjük fel a cikk szövegében, úgy is lehet törölni, hogy közben nem szégyeníted meg a másik szerkesztőt, ráadásul úgy, hogy örökre benne marad a laptörténetben. A wikin szertejárva állandóan figyelni kell arra, hogy legkisebb szerkesztőink között van általános iskolás is, felfelé pedig hetven fölötti is előfordul. Megértésedet köszönöm. – kivBennó 2007. október 15., 19:17 (CEST)

A szóban forgó szerktársunk kicsiny gyermek. És bár valóban arrogáns olykor :), kora miatt kicsit több kímélet illeti. – kivBennó 2007. október 15., 19:58 (CEST)

Te már nagy ember vagy! :) És igen, valóban, ebben a korban annyit tud számítani, mint később a 20 és a 40 közötti különbség. – kivBennó 2007. október 15., 20:13 (CEST)

Cöcö... :) --MerciLessz BalhéLessz 2007. október 15., 20:15 (CEST)

Méghogy cöcö, kikérem magamnak ;) Vicces belegondolni, hogy egy harmadik szerkesztő csak úgy megnézi két másik vitáját (persze Bennóét sokan látogatják, de az enyémet nemigen, bár az utóbbi napokban megugrott a csevejszint :P) Diabytalk to me 2007. október 15., 21:24 (CEST)

Diaby, ezt azért finomabban is lehetett volna... Itt Wikin nem az elriasztás, hanem a toborzás a szándék(unk)! Nem hogy örülnél, hogy ír! :) Köszi, --OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2007. október 15., 21:29 (CEST)

Nem hiszem, hogy egy ilyen fiatal szerkesztő megnézi a szerk. összefoglalókat...ettől függetlenül bocsánatot kértem és megígértem, hogy ezentúl vigyázni fogok. Diabytalk to me 2007. október 15., 21:50 (CEST)

Bach

LOL, ezt ki követte el? :D – Alensha üzi 2007. október 16., 15:56 (CEST)

Cenzor

Tudod hány nem hivatalos klub van a Wikipédián?

Á szóval akkor tényleg csak keresztényi cenzúraságból akarod törölni? Hát akkor visszavonom már. Elegem van az inkvizícióból!:)

Te döntöd el, mi a komoly? Tipikus katolikus autoriter viselkedés.

"Katolikus, mi? Na most mellétrafáltál. Ha lenne annyi eszed, hogy előbb megnézd az userlapomat, akkor láthatnád, hogy evangélikus vagyok. Abban a honlapban semmi sem komoly, pl. egy óvodás jobb designt farag neki."

na bumm, akkor protestáns autoriter.:) egyébként nem tudtam, hogy a Wikipédia design center. ha ilyen szerepben akarsz tetszelegni, menj a Fábryhoz. egy lexikonban a design NEM SZEMPONT. lehetne ennyi eszed. de nincs.

Aláíratlan hozzászólásért nem jár blokk. Ennyit se nem tuduvzs?:)

Szvsz

szvsz= szerény véleményem szerint ;) Üdv, Burrows 2007. október 21., 21:27 (CEST)

Yes számok

Helló. Szerintem a Yes-számok kategóriát érdemes lenne átnevezni Yes-dalokká, talán jobban hangzik. Látom te is csináltál külön Yes kislemezek kategóriát, én ezt a Queennél úgy oldoddammeg, hogy azok a dalok, amelyek kislemezen megjelentek, csak a Queen kislemezek kategóriaába kerültek, a Queen dalok kategóriába csak a kismelezen meg nem jelentek kerültek. Pupika Vita 2007. október 25., 20:36 (CEST)

Értem: azt akarod, hogy minden dalról szín alapján lehessen sejteni, melyik albumról van. Egyébként tervbe van véve, hogy az angol minta alapján színkódoljuk a stúdióalbumokat, külön szín jelölné a válogatásalbumot, a live albumot, stb. Ha ez megvalósul, akkor ütni fogja a kettő egymást. Bár igazság szerint nem tudom, dolgozik-e rajta valaki, csak 1-fél éve volt róla szó. A fekete és indigó színt érdemes lesz lecserélned :) Pupika Vita 2007. október 25., 20:54 (CEST)

Ha már itt tartunk, és te ekkor infobox mágus vagy: van egy Sablon:Extra kislemez kronológia. Ez arra való, hogyha duettkislemez kronológiáját akarjuk megadni, akkor mindkét előadóról szólhassunk. Meg tudnád oldani, hogy a kislemez infoboxba beteszel mégegy "egyéb" foglalatot, hogy alkalmazni lehessen ezt? Én tegnap próbáltam, de nem sikerült. Pupika Vita 2007. október 25., 21:12 (CEST)

Duett

Köszi!!! – Alensha üzi 2007. október 25., 22:16 (CEST)

Queen

Szia, szeretnélek megkérni, hogy az alábbi lapon írd le a véleményedet. Természetesen nem arra játszok, hogy újra megállapítsuk, milyen tökéletes a cikk, inkább a hibáit akarom kielemezni, mert szerintem jó nagy szervízre szorul, mára már nem elég színvonalas. És mivel a szöveg nagy részét átírom, átfogalmazom majd, egyszerűbb út, ha megfosztjuk a kiemeléstől, és a jóücskán megváltozott tartalomról majd újra szavazunk. Bővebben a lapon. Köszönettel Pupika Vita 2007. október 26., 19:14 (CEST)

Fordítás

Szia!

  • remastered = újrakerevert
  • reissue = újrakiadott / újrakiadás
  • remixed = remixelt / átdolgozott
  • booklet = szerintem ezt mi is bookletnek mondjuk, de legalábbis saját szavunk nincs rá. Talán egy mondattal kéne leírni: "CD-hez adott nyomtatott kiadvány", vagy valami hasonló.

Opa  kocsma 2007. október 28., 15:56 (CET)

Jugoslavija

Szia! Miért ellenzed fokozottan Jugoszlávia egyesítését? :( Ez nekem nagyon fáj. Szajci reci 2007. november 4., 16:11 (CET)

– errejár, belepofáz – szerintem olyan okokból, amik miatt te Mo. revízióját :) (mit köszönhettünk Jugónak mi, magyarok ? nekem pl. Trianon fáj inkább, de ez van.) Scythneszójjábe 2007. november 4., 16:26 (CET)

Ja bár, nekem is fáj bizonyos mértékig Trianon. No mendegy. Szajci reci 2007. november 4., 16:36 (CET)

Értem. Szajci reci 2007. november 4., 16:51 (CET)

Az érveket elfogadom, a nyelvezet bánt! De mindenki véleményét tiszteletben tartom, csak tudni akartam, hogy miért! Szajci reci 2007. november 4., 16:56 (CET)

A fokozottan és a naiv (bolondság) szavazak bántanak engem. Szajci reci 2007. november 4., 16:59 (CET)

Az jól esne. Köszönöm előre is! Szajci reci 2007. november 4., 17:03 (CET)

Köszönöm. A német műhelyhez nincs kedved csatlakozni? Szajci reci 2007. november 4., 17:12 (CET)

Gut. Danke schön. Du bist Schwäbisch? Szajci reci 2007. november 4., 17:16 (CET)

Ah, gut. Akkor jó munkát a Yessel. Üdv Szajci reci 2007. november 5., 06:28 (CET)

Wikipédia:Németország-műhely

Szia! Ha van kedved csatlakozz a műhelyhez. Szajci reci 2007. november 4., 16:12 (CET)

Re:Yes

Szerintem abszolút rendben van, a legtöbb esetben a zenei előadóknak csak dalok kategóriája van )pl. Beatles dalok), nincsenek külön kategorizálva a kislemezek. Pupika Vita 2007. november 4., 18:07 (CET)

Portál:Labdarúgás

Szia!

Örömmel jelentem be, hogy a Labdarúgásportál ezennel megújult. Mostantól minden héten friss információkkal látom el az oldalt. Az újdonságok:

  1. A hét cikke (a műhely legjobb cikkei közül egy)
  2. Ezen a héten (visszatekintés az elmúlt évek labdarúgó eseményeire)
  3. A hét csapata (a hét folyamán a legjobb teljesítményt nyújtó csapat)
  4. A hét játékosa (a hét folyamán a legjobb teljesítményt nyújtó játékos)

Ezen a héten én válogattam össze az anygot, de ezentúl minden héten javaslatot tehetsz a portál vitalapján. A frissítéseket elvégzem én, neked csak a javaslatot kell megtenned. Készítettem egy archívum részt is amely tartalmazzni fogja az előző hetek cikkét, csapatát, játékosát.

Jó böngészést kívánok: Warmuz 2007. november 5., 18:14 (CET)

Basszus, ezt benéztem... Kössz h javítottál. Mondjuk én neten láttam a meccset, és ott kicsit sz*rabb volt a minőség, talán ezért néztem be. Warmuz 2007. november 5., 19:25 (CET)

Kép:Őrült látszer.jpg

Már a csapból is a politika, mi? :) – chery 2007. november 10., 15:15 (CET)

Békéscsabai Előre SE

Hali!

Kérlek vess egy pillantást erre: Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Békéscsaba 1912 Előre SE

Üdv: Warmuz 21:24, 16 november 2007 (CET)