Szerkesztővita:Scyth

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Üzenet.JPG

Mivel kérted kerestem neked linket, ha érdekel olvasd el, de ha keresel találsz többet is, azonban inkább szakkönyveket nézz. De ne haragudj nem szeretnék vitázni többet ezekről a kérdésekről, itt van a link:

--Immanuel 2007. augusztus 30., 22:45 (CEST)

Rogers[szerkesztés]

Gratulálok a Robert Rogers fordításhoz, szép munka volt! Jó lenne ezt valahogy kiemeltre fejleszteni, csak az a baj h. még az angol cikk sem az és úgy azért elég nehéz. --Kun 2007. október 1., 10:07 (CEST)

Bikaviadal[szerkesztés]

Azért írtam át az egész szócikket, mert tele volt hülyeségekkel, látszik, hogy annak, aki írta fogalma sincs arról, hogy mi a bikaviadal. Egyértelműen bikaviadal ellenes, amihez joga van, de ennek a honlapnak az lenne a lényege, hogy pontos és megbízható információkat tartalmazzon. Egyébként az egész előző szöveg szó szerint rajta van a www.bikaviadal.hu című bikaviadal ellenes oldalon. Mivel évek óta a bikaviadallal foglalkozom, azt hiszem jobban értek a témához, és felháborító volt ennyi baromságot olvasni. Ja, és ez volt az első "szerkesztésem", ezért nem tudtam, hogy pontosan hogy kell menteni a változtatásokat.

Üdv!

Juanita


Bikaviadal[szerkesztés]

Ok, azt nem vettem észre, hogy kitöröltem a külföldi hivatkozásokat. Csak annyira föl voltam dúlva a hülyeségek miatt, amiket olvastam, hogy azonnal ki akartam javítani.:-)

Juanita

Kidobás[szerkesztés]

Amikor bejelentkezel, a nick-jelszódoboz alatt van egy kis klikkelhető négyzet: "Ne lépetessen ki..." felirattal. Na azt jelöld be, és nem fog kiléptetni. Üdv, --Burumbátor Hajnali Tudósklub 2007. október 6., 10:27 (CEST)

Ja, már gondoltam rája, csak eddig nem tartottam szükségesnek, elvégre azt írta, hogy ne léptessen ki "a böngésző bezárásakor". Én meg nem zártam be a böngészőt. Na, de majd mostmár kifogom a szelet a vitorlájából..:) ScythSumski.svgneszójjábe 2007. október 6., 10:31 (CEST)

Reb....[szerkesztés]

Kösz mindent, nagyon rendes vagy. Fogalmam sincs még, hogy kell itt működni, most vetődtem először ide. Csak itt és így tudok kommunikálni (amíg nem írod meg, hogy kell másképpen...). A kép közléséhez természetesen hozzájárulok, mivel nincs is olyan, ami újabb és jobb (de képet sem tudok feltölteni egyelőre). Üdv R.

Címer a zászlóban?[szerkesztés]

Khm...

Egy dolog hogy valami nem igaz, és egy másik, hogy nem jól tudod :)

Íme: 1957. évi II. törvény (a Magyar Népköztársaság Alkotmányának módosításáról), a zászlóra vonatkozó rész a mai napig változatlan.

--Peyerk 2007. október 25., 15:01 (CEST)

Hm. Különös viselkedés, hogy elnézéskérés helyett az ostoba magánvéleményeddel traktálsz.
További jó szerkesztést!
Peyerk 2007. október 26., 15:48 (CEST)

User lap visszaállítás[szerkesztés]

Köszi a visszaállítást, észre sem vettem vicceskedvű szerkesztőtársunkat. :-) – Totya (vitæ) 2007. október 27., 15:05 (CEST)

sziv :) egy másik userét is átszerkesztette, szóltam neki hogy ne csinálja ScythSumski.svgneszójjábe 2007. október 27., 15:09 (CEST)

Aláírás[szerkesztés]

Szia, Scyth! Kérlek azonnalira jelöléskor írd alá az indoklásodat, hogy a törlő admin azonnal lássa, ki jelölte törlésre a lapot. Egyébként ezt egy könnyű módosítással be lehet állítani a monobookodban, hogy amikor az "azonnali" gombra nyomsz a szerkesztőablak alatt, mindjárt az aláírás jellel együtt helyezze el a lapon a sablont. Üdv, – Burumbátor Hajnali Tudósklub 2007. november 3., 06:42 (CET)

Oké :) ScythSumski.svgneszójjábe 2007. november 3., 07:17 (CET)

Igazad van...[szerkesztés]

Syp volt a tettes, utána meg Burum jelölte azonnalira. Én sem értem, miért.– Aláíratlan hozzászólás, szerzője El Mexicano (vitalap | szerkesztései)

Én voltam, mert a Pallas szövege adott esetben félrevezetően mélységesen elavult. Mondjuk a megoldás amit alkalmaztam, az béna volt, elnézéseteket érte. SyP 2007. november 5., 18:49 (CET)
Hja, azt láttam, pl. a zigótát zygotának írta, de jobb forrást kapásból nem találtam róla, én meg nem vagyok biológus. Csak annyit tudok, hogy a bogarak nem a szájukon, hanem a seggükön veszik a levegőt :) ScythSumski.svgneszójjábe 2007. november 5., 19:27 (CET)

Wass[szerkesztés]

Nem láttam, milyen volt a Wass Albert-kép módosított változata, de ha nagyon vandál, akkor ki tudom pucolni a wikiről úgy, hogy ne tudják egy kattintással visszaállítani, mert most lehetséges... – Alensha Ankh.svg üzi m 2007. november 24., 16:21 (CET)

caucasian[szerkesztés]

nemcsak fajvédők használják, Amerikában pl. ez szokott hivatalos iratokban szerepelni (meg az összes többi hülye eufemizmus...) én pont azt mondtam, hogy utálom, ha azt mondják rám, mert nem kaukázusi vagyok, hanem simán csak fehér...

a cry me a river beszólásod nagyon jó :D fogom is használni (csak a wikiben vagyok konfliktuskerülő, máshol nem...) – Alensha Ankh.svg üzi m 2007. november 26., 16:15 (CET)


Szavazás[szerkesztés]

Szia. Szeretném a segítségedet kérni. Egy aktuál politikai cikk, a Tüntetések a Broadway jegyirodánál, most kiemelt státuszt kaphatna, de a "szokásos" brancs elkezdte leszavazgatni. Érveik gyakorlatilag nincsenek, apró formai jegyekbe kötnek bele, láthatóan azért, mert politikailag mást gondolnak. Segítsd TE is szavazatoddal a lapot itt: [1] Köszönettel– Croom vita 2008. május 17., 10:35 (CEST)

:)[szerkesztés]

Jé, itt vagy? Rég láttunk, Üdv újra a wikin :) – Award-star-silver-3d.pngAlenshaAward-star-silver-3d.png sms 2009. augusztus 7., 17:24 (CEST)

Hát, amint a válaszidőből látod, azt azért túlzás állítani, hogy vagyok, de köszi :D ScythSumski.svgneszójjábe 2010. február 13., 04:44 (CET)

Elavult "document.write" van a javascriptedben![szerkesztés]

A Szerkesztő:Scyth/monobook.js oldalad a document.write függvényt tartalmazza, aminek a támogatása a MediaWiki szoftverben megszűnt, és működési problémákat okozhat. Erősen javasolt az eltávolítása vagy lecserélése.

Tgr megbízásából és Bináris közreműködésével: BinBot vita 2015. augusztus 6., 22:15 (CEST)

Fájl:Geoffrey Spicer-Simson.jpg[szerkesztés]

Szia! Ez a kép az enwiki szerint szerzői jogvédelem alatt áll, így sajnos törölni kell rövidesen. Köszönöm a megértésed. – Regasterios vita 2016. április 8., 19:29 (CEST)