Szerkesztővita:Ricsi2001

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Ricsi2001!
English language.svg If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Bible scroll template.svg Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
BildBenutzer.png Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Commons-logo-en.svg Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál ne másolj más weblapokról, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a OOUI JS signature icon LTR.svg gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2019. március 4., 16:12 (CET)

Assi Azar[szerkesztés]

Puzzle stub.svg

Üdvözöllek a Magyar Wikipédiában! Az általad létrehozott Assi Azar szócikk témáját tekintve fontos lehet a Wikipédiának, azonban a lap jelenleg annyira kevés információt tartalmaz, hogy nem éri el még a csonk szintet sem. Az ilyen rövid cikkeket szubcsonknak hívjuk, és ha 4-5 napon belül senki nem bővíti ki őket legalább elfogadható csonk szintre, akkor töröljük. Ha szeretnéd, hogy megmaradjon, nosza, bővítsd ki! Keress megbízható forrásokat és ügyelj arra, hogy megfeleljen a nevezetességi kritériumoknak is! Ha mindezek stimmelnek, bátran bővítsd a cikket! Ha a szócikk már elég sok információt tartalmaz, kérlek, távolítsd el a {{szubcsonk}}(?) jelzést a szócikk elejéről. Ha bármilyen kérdésed támadt, nézd meg az útmutatót, amiből legtöbb kérdésedre választ kaphatsz, de hozzám is nyugodtan fordulhatsz segítségért! Köszönöm! Piraeus vita 2019. március 18., 11:18 (CET)

Értelmetlen mondatok[szerkesztés]

2019-ben kiderült, hogy megosztja a karaktereket, Conchita folytatná a nőiesebb stílust, és egy új mononim személy, WURST, lehetővé tenné egy férfiasabb kifejezést. Neuwirth azt is bejelentette, hogy új zenét fog kiadni, mint WURST.Ennen kapcsán jelent meg a harmadik stúdióalbum, amely első alkalommal - a WURST projekt címe alatt elektronikus zenét tartalmaz.

Én ezeket értelmetlen mondatoknak tartom, remélem ki fogod javítani (különben visszavonom ezeket a mondatokat). Apród vita 2019. április 27., 15:44 (CEST)

Köszönöm, hogy kijavítottad a mondatokat. Apród vita 2019. április 28., 01:09 (CEST)