Szerkesztővita:Mrszantogabor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Archive

Archívum (?)


Mészáros Zsombor fotói[szerkesztés]

Szia! Az alábbi két képhez Mészáros Zsombor írásos engedélyére volna szükség, amelyet alábbi címre és szöveggel kell elküldni, értelemszerűen kitöltve.

Címzett: permissions-hu@wikimedia.org


Kijelentem, hogy az alábbi kép(ek) szerzői jogainak tulajdonosaként jogosult vagyok a képek szerzői jogairól nyilatkozni:

  • <<a kép(ek) webcíme vagy a képek bármilyen, egyértelmű meghatározása>>

Beleegyezem, hogy a képek a Wikimédia-projektek oldalain a „Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” (CC-BY-SA 4.0) licenc alatt kerüljenek közzétételre.

Ezzel hozzájárulok, hogy a képeket bárki szabadon felhasználja, illetve azokat bárki módosíthatja is, amennyiben betartja ezen licenc és az egyéb jogszabályok szabta feltételeket. A hozzájárulás nem korlátozódik a Wikipédiára, vagy az ahhoz kapcsolódó oldalakra.

Kérem, hogy engem mint szerzőt az alábbi módon jelöljenek meg:

  • <<a megjelölés formája>>

Jelen engedélyemmel szerzői jogaimról nem mondok le, de a mások által végzett módosítások nem lesznek nekem tulajdonítva.

Elfogadom, hogy ezt a beleegyezésemet nem vonhatom vissza. Tudomásul veszem, hogy a képeket a Wikimédia-projektek nem biztos, hogy örökké megőrzik.

[Dátum]
[A szerzői jog tulajdonosának neve]


– Regasterios vita 2018. november 17., 08:16 (CET)

@Regasterios: Szia! Sajnos jelenleg nem érek rá ezzel foglalkozni... Tudom, hogy így sajnos törlésre fognak kerülni a képek... Ez van... A dolog pikantériája, hogy a fotót valójában én készítettem, amikor együtt voltunk ott Zsomborral. üdv: MrszantogaborDharma Wheel.svgNyomd itt 2018. november 28., 16:09 (CET)

Várjunk csak. Te készítetted mindkét fotót az ő gépével? Mert akkor nem kell engedély! – Regasterios vita 2018. november 28., 16:11 (CET)

@Regasterios: Igen, én készítettem az ő gépével. üdv: MrszantogaborDharma Wheel.svgNyomd itt 2018. december 1., 19:17 (CET)

Ez esetben gond egy szál se. Épp most lett törölve az egyik fájl, de kértem a helyreállítását. Ha te készítesz egy fotót, akárkié a fényképezőgép, te vagy a szerző. – Regasterios vita 2018. december 1., 19:28 (CET)

Át is töltöttem őket a Commonsba, az alábbi neveken:

– Regasterios vita 2018. december 1., 19:43 (CET)

@Regasterios: Óriási! Szép munka, köszönöm! További kellemes időtöltést a wikipédián! üdv: MrszantogaborDharma Wheel.svgNyomd itt 2018. december 6., 16:07 (CET)

Hát igazán nincs mit, mi köszönjük a fotókat. – Regasterios vita 2018. december 6., 16:12 (CET)