Szerkesztővita:Mrszantogabor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Archive

Archívum (?)


Mészáros Zsombor fotói[szerkesztés]

Szia! Az alábbi két képhez Mészáros Zsombor írásos engedélyére volna szükség, amelyet alábbi címre és szöveggel kell elküldni, értelemszerűen kitöltve.

Címzett: permissions-hu@wikimedia.org


Kijelentem, hogy az alábbi kép(ek) szerzői jogainak tulajdonosaként jogosult vagyok a képek szerzői jogairól nyilatkozni:

  • <<a kép(ek) webcíme vagy a képek bármilyen, egyértelmű meghatározása>>

Beleegyezem, hogy a képek a Wikimédia-projektek oldalain a „Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” (CC-BY-SA 4.0) licenc alatt kerüljenek közzétételre.

A hozzájárulás nem korlátozódik a Wikipédiára, vagy az ahhoz kapcsolódó oldalakra. Elfogadom, hogy biztosítom a jogot a képek terjesztésére, kereskedelmi vagy nemkereskedelmi célból történő felhasználására, vagy igény szerinti módosítására, amennyiben betartják ezen licenc és a törvények szabta feltételeket.

Kérem, hogy engem mint szerzőt az alábbi módon jelöljenek meg:

  • <<a megjelölés formája>>

Jelen engedélyemmel szerzői jogaimról nem mondok le, de a mások által végzett módosítások nem lesznek nekem tulajdonítva.

Elfogadom, hogy ezt a beleegyezésemet nem vonhatom vissza. Tudomásul veszem, hogy a képeket a Wikimédia-projektek nem biztos, hogy örökké megőrzik.

[Dátum]
[A szerzői jog tulajdonosának neve]


– Regasterios vita 2018. november 17., 08:16 (CET)

@Regasterios: Szia! Sajnos jelenleg nem érek rá ezzel foglalkozni... Tudom, hogy így sajnos törlésre fognak kerülni a képek... Ez van... A dolog pikantériája, hogy a fotót valójában én készítettem, amikor együtt voltunk ott Zsomborral. üdv: MrszantogaborDharma Wheel.svgNyomd itt 2018. november 28., 16:09 (CET)

Várjunk csak. Te készítetted mindkét fotót az ő gépével? Mert akkor nem kell engedély! – Regasterios vita 2018. november 28., 16:11 (CET)

@Regasterios: Igen, én készítettem az ő gépével. üdv: MrszantogaborDharma Wheel.svgNyomd itt 2018. december 1., 19:17 (CET)

Ez esetben gond egy szál se. Épp most lett törölve az egyik fájl, de kértem a helyreállítását. Ha te készítesz egy fotót, akárkié a fényképezőgép, te vagy a szerző. – Regasterios vita 2018. december 1., 19:28 (CET)

Át is töltöttem őket a Commonsba, az alábbi neveken:

– Regasterios vita 2018. december 1., 19:43 (CET)

@Regasterios: Óriási! Szép munka, köszönöm! További kellemes időtöltést a wikipédián! üdv: MrszantogaborDharma Wheel.svgNyomd itt 2018. december 6., 16:07 (CET)

Hát igazán nincs mit, mi köszönjük a fotókat. – Regasterios vita 2018. december 6., 16:12 (CET)

„Az év szócikke 2018” verseny[szerkesztés]

Szia, Mrszantogabor! Az elmúlt két évben szervezett „Az év szócikke” versenyek valamelyikén (vagy épp mindkettőn) részt vettél és szavazatoddal hozzájárultál a végeredmény kialakulásához.

Reméljük, az idei mezőny is felcsigázza érdeklődésedet, ezért értesítünk arról, hogy a 2018-as „Az év szócikke” verseny hétfőn, január 21-én 0:00 órakor indul. Hétfőtől számítunk a szavazatodra!

Pasztilla 2019. január 19., 08:41 (CET)

Fájl:Emsz20 logo.jpg[szerkesztés]

Szia! Ehhez a logóhoz tudnál esetleg írásos engedélyt szerezni? – Regasterios vita 2019. július 16., 16:21 (CEST)

@Regasterios: Szia, sajnos nagyon elfoglalt vagyok mostanában és a Lili (aki a húgom) ő legalább annyira. Sajnos így nem fog összejönni az engedély.. Megértem, hogyha emiatt törölni kell. További jó szerkesztést! üdv: MrszantogaborDharma Wheel.svgNyomd itt 2019. július 17., 12:34 (CEST)

Pécs-műhely[szerkesztés]

Kedves Gábor, örömmel csatlakoznék a pécsi műhelyetekhez. Noha csak "alkalmi" szerkesztő vagyok, terveim szerint a bölcsészettudományokkal és Péccsel (pécsi szerzőkkel, tudományos műhelyekkel, egyetemi intézményekkel) kapcsolatos lapokat szeretnék majd szerkeszteni és kiegészíteni. – I.would.prefer.not.to vita 2019. augusztus 18., 17:26 (CEST)

@I.would.prefer.not.to: Kedves I.would.prefer.not.to, tárt karokkal várunk! Csatlakozz bátran. üdv: MrszantogaborDharma Wheel.svgNyomd itt 2019. augusztus 21., 17:03 (CEST)

Segítség kérése[szerkesztés]

Szia! lenne egy kérésem. Mi lehet magyarul (vagy magyaros átírással) a Dharmogata bódhiszattva? Dhamodgata-ként is látom leírva, csak koreai illetve kínai nyelvű oldalakon bukkan fel. 담무갈 보살 (Tammugal poszal) illetve 臺無陽書事 (Tái wú yáng shū shì) alakban. Gőzöm sincs, hogy kéne ezt magyarul átadni. Van ötleted? Köszönöm előre is. Xia Üzenő 2019. szeptember 11., 16:05 (CEST)

@Teemeah: Szia, sajnos nem tudok semmi okosat írni neked. :( MrszantogaborDharma Wheel.svgNyomd itt 2019. szeptember 17., 11:04 (CEST)

„Az év szócikke” újra vár![szerkesztés]

Szia, Mrszantogabor! Már 3 éve, hogy utoljára részt vettél „Az év szócikke” szavazásán. Egy hete zajlik a 2019-es versengés, jó lenne ismét a voksaidat látni a szavazólapon! :-) Pasztilla 2020. január 27., 20:14 (CET)