Szerkesztővita:Mdavid89/2009-es archívum

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Csigabi 14 évvel ezelőtt a(z) Kisbolygók témában

olimpia projekt

üdv. láttam, Te is bekapcsolódtál a projektbe. felírlak a projekt szerkesztői közé. üdv – Mdönci csak okosan! 2008. december 30., 15:23 (CET)

üdv. köszönöm, h segítesz a cikkekben, de kérlek, ha már beilleszted a vitalapra a cikkértékelő sablont, akkor értékeld is a cikket! folyamatosan megyek utánad, és értékelem a cikkeket, mivel egyszer úgyis meg kell csinálnunk az értékelést, miért ne csinálnánk most, folyamatosan? még annyi kérnék, hogy a szócikk kategóriájába tedd be az ország nevév is (pl. Kategória:Kamerun) ez még korábban Burum kérése volt. – Mdönci csak okosan! 2009. január 3., 10:28 (CET)


gáz hogy itt tudok csak üzenni neked... – Pakos üzenet 2009. január 10., 14:13 (CET)

commo

Hi, fontos lenne, hogy felgyere gmailre, valamit meg kellene csinálnod commonsba. – Pakos üzenet 2009. január 12., 19:39 (CET)

hi, gmail? – Pakos üzenet 2009. január 23., 14:23 (CET)
hi, nemhiszem el, itt szerkesztessz ilyenkor és fel se jössz gmailre? VigyorPakos üzenet 2009. február 21., 09:39 (CET)

de jó, hogy megint elérhető vagy.... :( – Pakos üzenet 2009. március 29., 15:07 (CEST)

teniszes cikkek, cikkértékelés

Szia, nézegettem az értékeléseidet, főleg eszerint a rendszer szerint, megtennél egy-két javítást? (nem akarok beleírni az értékelésedbe)
Bob Bryan és Mike Bryan legyen nagyon fontos, hiszen párosban világelsők voltak, Michael Chang legyen közepesen fontos, mert ő csak GS-győztes, de nem világelső, Suzanne Lenglen bár nem volt világelső, de ő elég legendás, ezért javasolnám legalábbis nagyon fontosnak, Martina Navratilovát pedig nélkülözhetetlennek.
A közepesen fontos és kevéssé fontos határának a mindenkori egyéni világranglisták első 30 helyét javasoltam, hogy megfelelően differenciáljunk (ezzel egyébként egyetértesz?), ezért Sam Querrey pl. szerintem legyen kevéssé fontos.
Azt is szeretném megkérdezni Tőled, hogy Te kiket javasolnál a teniszezők közül nélkülözhetetlennek? El kéne dönteni, de nem szeretném egyedül. Pumukli vita 2009. január 17., 15:14 (CET)

Még egy kérdés: Jelena Gyementyjeva, Nicolas Massu és Fernando González példája alapján javasolnám, hogy a teniszezőknél az olimpiai bajnokok az irányelveinkkel ellentétben ne legyenek alapértelmezetten nagyon fontosak, csak akkor, ha egyben világelsők is voltak. Ezzel egyetértenél? Pumukli vita 2009. január 17., 15:26 (CET)
Szia, szerintem pár sportolónak mindenképp nélkülözhetetlennek kell lennie, de csak legendásoknak. Szerintem nem minden világelső tekinthető legendásnak. Ha megnézed a táblázatomat, akkor elég szigorú rendszert próbáltam felállítani, hogy a sport egésze szempontjából igaz legyen az értékelés, így a gyakorlatilag csak a világelsők kerülhetnek a nagyon fontos kategóriába is (International Tennis Hall of Fame: szerintem kb. mindenki az lesz egy idő után...[1]). Nélkülözhetetlennek pedig csak párnak kellene lennie - pl. ha mindenképp számszerűsíteni akarjuk, akkor szerintem kb. világelső + 10-nél több egyéni Grand Slam-győzelem legyen a határ. Pumukli vita 2009. január 17., 17:15 (CET)
Na jó, ha gondolod, legyenek a Tennis Hall of Fame tagjai nagyon fontosak:) Végül is jobban megnézve azt a táblázatot, nem sok ilyen különbség lesz:) Pumukli vita 2009. január 17., 17:25 (CET)

Szia, értékeltem teniszes cikkeket, és közben találtam olyan cikkeket, amiknél az értékelést javítani kellene:

Ahol tudod, kijavítod őket? Más kérdéseim is vannak: mi legyen a magyar teniszezőkkel? Értékeltem a cikkeket, sok esetben magasabb fontosságot adtam, mint a többieknek, de így se tudtam soknál eldönteni, hogy mit tegyek: legyenek kevéssé fontosak...? Rod Lavert, Steffi Grafot és Margaret Smith Courtot nélkülözhetetlennek jelöltem, bár még nem állapodtunk meg pontosan, kik legyenek: van vmi kifogásod ellenük? Pumukli vita 2009. január 23., 22:36 (CET)

Nem bánnám, ha átneveznénk a cikket, mert nem szeretem így a címet, csak nagyon sok rá a hivatkozás... vajon egy bot meg tud oldani egy ilyen problémát? A másik ok, ami miatt így van, az a US Open, amit muszáj egyértelműsíteni, de végül is nem kell mindenképp ugyanolyannak lenniük, ha az egyikre van jobb. Nélkülözhetetlen cikkekre legyen szerinted vmi egyértelmű szabály? Pumukli vita 2009. január 23., 23:13 (CET)
OK, kicsit feljebb értékeltem a magyarokat :) Eddig is elfogult voltam, csak nem mindenkivel. Akkor szerintem átnevezhetjük a cikket, csak akkor megkérdezem, hogy tudnak-e a botok hivatkozásokat javítani. Nélkülözhetetlen: mit gondolsz róluk: Chris Evert, Pete Sampras, Roger Federer, Björn Borg (mint sokszoros (10+) GS-győztesek, csak nem akarom önhatalmúlag nélkülözhetetlennek jelölni őket, mert tagadhatatlanul elfogult vagyok egyesekkel;)) + akik még kérdésesek, de én nem jelölném őket nélkülözhetetlennek, mert túl sok címet az open era előtt szereztek: Billie Jean King és Roy Emerson . Pumukli vita 2009. január 23., 23:34 (CET)
OK, rendben, akkor legyen Billie Jean King is. Van még esetleg valaki, aki szerinted lehetne? Esetleg más sportolók közül gondoltam Michael Schumacherre, Michael Jordanre, + magyar többszörös olimpiai bajnokokra (pl. mit tennél a vízilabdacsapat tagjaival?:)) Mondjuk ez nem tartozik szorosan ide. Szerintem megkérhetnénk a műhelyeket, hogy ajánljanak sportolókat. Pumukli vita 2009. január 24., 00:00 (CET)
Jó, akkor egyelőre jelöljük meg azokat, akikről beszéltünk (Loeb: egyetértek). Akiket Te értékeltél eddig, van kedved átjavítani? A többi műhelyt pedig megkérem, hogy javasoljanak ők is sportolókat + intézkedem Wimbledon-ügyben. Köszi a segítséget!:) Pumukli vita 2009. január 24., 00:12 (CET)

Re:Diszkoszvetés

Szia! Nem éreztem elég meggyőzőnek a cikket, azért nem mozgattam át. Természetesen másolhatod, darabolhatod stb., ahogy tetszik. Csak örülnék neki, ha hasznosulna belőle valami. – Csanády vita 2009. január 26., 20:00 (CET)

Színészek, rendezők

Szia!

Láttam, hogy dolgoztál már színész szócikken. Ezért szeretném felhívni a figyelmedet a következőkre:

Tisztelt Szerkesztőtársak!


Mindazok a szócikkek amelyek a PORT.HU Film fejezetét is használják hibásak. Ennek oka a következő: Ez a platform filmként kategórizálja a tévé színházi közvetítéseket. A mi szócikkeink hibásan átveszik ezt a címkét, és így is osztályozzák a művet. A két három évtizeddel korábbi előadásokkal nincs gond.

Hogyan lehet kiszűrni ezeket a hibákat.

  • A TV film címkéjű művek leírásában általában közli, hogy az egy színházi közvetítés. Ebben az esetben evidens, hogy a primér mű a színházi előadás. Ennek megfelelően a színészeknél illetve a rendezőknél ebben a csoportban kell szerepeltetni. A színházi közvetítés az előadás reprodukciója, új érték nem születhet.
  • Előfordulhat, sajnos ritkán hogy egy előadást változatlan formában, de a tévé stúdióban vesznek fel. Ennek általában technikai okai vannak, illetve megpróbálják a reprodukció minőségét javítani. Ilyen esetben is elsődleges a színházi produkció.
  • A valódi tévéfilmnél minden esetben közlik az operatőr nevét. A színházi közvetítéseknél soha. /A PORT.HU felületes átvizsgálása alapján/
  • Logikailag is kizárható a TV film kategória. A rendszerváltás óta éves átlagban jó, ha egy-kettő készült, szemben a 1990 előtti, 80-100 alkotással.
  • Nem akarom tovább bonyolítani a helyzetet. De előfordulhat, hogy egy színdarabból készül filmes / tévéfilmes alkotás is. Erre példa napjainkban is található. A Filmszemlén mutatták be Török Ferenc Koccanás című filmjét. A színdarabot még ma is játsza a Katona József Színház. A rendező: Zsámbéki Gábor volt. Természetes, hogy ebben az esetben két önálló műalkotásról van szó, még akkor is, ha több szereplő mind a két feldolgozásban szerepel. Ha valaki Máthé Erzsiről csinál szócikket mind a két művet fel kell sorolni, annak ellenére, hogy ugyanazt a szerepet alakítja.

Üdv.! Kispados vita 2009. február 11., 11:27 (CET)

Egy díj neked

Szia! A tenisszel kapcsolatos szócikkek fáradhatatlan megírásáért fogadd ezt a barnstart. Csak így tovább! ;)


Ace mester
Mdavid89-nek a tenisszel kapcsolatos szócikkek fáradhatatlan megírásáért. Köszönettel – Kovalchuk vita 2009. február 28., 23:19 (CET)
  1. Grat  :) – Pakos üzenet 2009. február 28., 23:25 (CET)

Federer, kép

Jaj, ne, kérlek, épp meggyőztem FedererRafát, hogy a kép a 2007-es US Openen készült, és erre Te kezded... Itt[2] megnézheted az érveimet (olvasd végig, mert lejjebb is sok oldalt belinkeltem)! Majd értesíts, elfogadod-e! Pumukli vita 2009. március 6., 20:52 (CET)

Akkor jó :) ugye nem baj akkor, ha visszaírom? A teniszműhellyel kapcsolatban: nagyon örülnék, ha összedolgoznánk, és minél hamarabb el tudnánk indítani! Szerintem Spajci is szívesen csatlakozna, és így már négyen lennénk! Itt készítettem egy-két sablont is a műhelyhez, nézd meg őket! Pumukli vita 2009. március 6., 21:22 (CET)
Igen, a tenisztornák elnevezésével nekem is problémáim vannak, a férfi tornákat már kigyűjtöttem (az előbb belinkelt oldalon láthattad), de már a női tornák is megvannak nekem Word dokumentumban, majd felrakom azokat is. De az elnevezésről majd megegyezünk!:) Az tényleg jó, hogy más az érdeklődésünk, mert így legalább párhuzamosan tudjuk szerkeszteni a cikkeket :) Csak attól tartok, nem tudom felvenni Veled a versenyt! :)
A műhellyel kapcsolatban: akkor elkezdhetjük megcsinálni a beillesztett sablonokat, amiknek a linkjei még pirosak. Arra gondoltam, hogy bár a műhely még az én allapomon van, de a sablonok esetleg lehetnének a későbbi nevükön, pl. így: Wikipédia:Teniszműhely/Aktív teniszezők, hogy ne kelljen később mindet átnevezgetni. Pumukli vita 2009. március 6., 22:02 (CET)

OK :) én nagyon örülök neki, de azért ne mindenütt csak ő legyen :) Esetleg Agassit is bevehetjük a mintaszócikkek közé! Pumukli vita 2009. március 6., 22:30 (CET)

Nem, még nincs: közbejött a vizsgaidőszak... Pumukli vita 2009. március 6., 22:36 (CET)
Hát, amíg ilyen hiányos, nem raknám ki a névtérbe, de végülis ha allapon marad, akkor is ugyanúgy tudjuk építeni, mert a hivatkozások behelyezik a sablonokat. Pumukli vita 2009. március 6., 22:51 (CET)

Szia! Egész jól haladunk a műhellyel! :) Mit szólsz az új fejlécekhez, tetszenek?:) Pumukli vita 2009. március 8., 01:44 (CET)

Örülök, hogy tetszik :) Igen, a neveket az ATP oldaláról vettem, innen[3]. Azt az egyet nem tudom, hogy sokszor benne van a névben a szponzor neve is, és mit csinálunk, ha megváltozik...? De nincs jobb ötletem, szóval lehetnek ezen a néven, Spajci úgyis sokat megírt már a hivatalos néven. Pumukli vita 2009. március 8., 01:54 (CET)

Szia! Nagyjából készen van a Teniszműhely! :) Már csak az aktív női teniszezőket kellene beírni, nincs róluk esetleg egy listád? A férfiaknál a mostani világranglista első 100 helyezettjét írtam oda.
Egy kérdésem volna: szerinted nem túl zsúfolt és áttekinthetetlen így a műhely? Mert elvileg az lenne a lényeg, hogy könnyen kezelhető legyen az oldal, és segítséget nyújtson. Pl. lehetne, hogy a tornákat nem rakjuk be mindet, hanem az összefoglaló nevükön írunk egy cikket (pl. amilyen a Mastersekről van, és csak ezeket linkeljük be.
A másik dolog: beírtalak a tagok közé, írd oda az érdeklődési köröd! :) Pumukli vita 2009. március 8., 21:16 (CET)

OK, akkor majd lehet, hogy megcsinálom az összefoglaló cikkeket a tornákról, de a többi maradhat így, ahogy van. Pumukli vita 2009. március 8., 22:07 (CET)

PORT.HU hibás forrás

Szia!

Írtam ezzel kapcsolatban az általad írt Gáspár Sándor cikkere. Ha egyet értesz, add tovább! Üdv.! – Kispados vita 2009. március 14., 10:06 (CET)

Forrás

Szia, épp az ellenőrizetlen lapokat jelölgetem, tudnál forrást adni a 1954-es Formula–1 világbajnokság cikkedhez, hogy ne kelljen rá a nincs forrás sablon? Köszönöm! – Timish levélboksz 2009. március 30., 10:22 (CEST)

Elnézést a belepofátlankodásért, de éppen olyan oldalon jártam, ami alkalmas volt forrásnak a cikkhez, úgyhogy kiegészítettem. Elláttam belső hivtakozásokkal a bevezetőt, de a cikk nagyobb részében ez még hiányzik.
Felhívnám továbbá a figyelmet két dologra: gyakran szerepel elírva: Jozé Florián González, helyesen: José Froilán González. A másik, hogy Fangio esetében kerülni kéne a Maestro név használatát, mert nem igazán lexikonba illő valakire a ragadványnevén hivatkozni (mégha az pozitív is), valamint az átlagolvasó számára valószínűleg nem is világos, kiről van szó.
Egyébként pedig bocs, hogy itt reklamálunk ezért, de ahogy látom a laptörténetben, a folyószövegeket nem is Te adtad hozzá a cikkhez. Remélem, azért az illetékes is olvassa majd. Úgyhogy elnézést, a jövőben eszállok a vitalapodról ezzel a témával. MathiasII hagyj békén a hülyeségeiddel 2009. március 30., 12:39 (CEST)

Miami Ink

Szia Dávid!

A cikkben a nevek felsorolását kétfelé szerettem volna törni, mert olyan hosszú a lista. Láttam kivetted a sablont, nem lehet máshogy megcsinálni? – Módis Ágnes Vadszederke vita 2009. április 17., 19:05 (CEST)

Valójában nekem mindegy, csak a képeket tettem fel és akkor láttam, hogy nem működik a dolog. Az infóbox miatt lehet valami, mert egy másik cikkben is volt ilyen bajom. Köszönöm, hogy segítesz. – Módis Ágnes Vadszederke vita 2009. április 17., 19:20 (CEST)

Pont azt a sablont akartam betenni, ami a csinálja ezt a kettős tagolást, de az infóbox miatt lecsúszott. A Lux Elvira cikkben láttam ilyet, mit szólsz hozzá? – Módis Ágnes Vadszederke vita 2009. április 17., 21:56 (CEST)

Nagyon tetszenek a tetoválások, bár nem tudnám mindet magamon elképzelni... Jó angol szöveg van, amit esetleg betehetünk. Sajnos a Commons kevés képet tartalmaz, át kéne hozni a Flickr-ből, de nem tudom hova töltsük, mert nincs még végeredmény, hogy most menjen a wikibe vagy a Commonsba. Nézd ezt, milyen szuper! Van Floridában egy ismerősöm, lehet, hogy meg tudom fűzni, hogy fotózza le a boltot. A felsorolást megnézem megint, lehet hogy csak elnéztünk valamit. – Módis Ágnes Vadszederke vita 2009. április 18., 19:43 (CEST)

Na mit szólsz? Hála VC-s-nek sikerült megoldani. – Módis Ágnes Vadszederke vita 2009. április 18., 23:09 (CEST)

Rájátszás

Szia! Rá tudsz nézni a fenti cikkre? Sajnos így erősen szubcsonk, de kellene erről is egy cikk. Köszi előre is! :-) Cassandro Ħelyi vita 2009. április 23., 22:02 (CEST)

Nasser Al-Attiyah

Szia!

A fenti cikkedet törölni akarják, úgyhogy szerintem bővíthetnéd legalább a Dakaros karrierjével.

Üdv: Warmuz ¤ vita 2009. április 26., 16:35 (CEST)

Omán turizmusa

Szia! Ha nem összevissza karistolnál, hanem elolvastad volna az Egyesült Arab Emírségek turizmusa szócikk eddig elkészült részét, akkor abból rájöhettél volna]]. További élménydús szerkesztést! – Sóhivatal vita 2009. május 10., 18:35 (CEST)

1984-es Australian Open – női egyes és társai

Szia! Most készítetted ezt az új szócikket, melyben ugyanaz a szintaktikai hiba van, mint a hasonló mintára készült többiben, és ezek az „Ellenőrzőműhely” hibalistájára folyamatosan felkerülnek. Javításuk elég fáradságos, egy kis munkával megelőzhető lenne. A „Döntők” szakaszban a belső hivatkozások mind felesleges duplázások (Wikilink azonos szöveggel és céllal). Csigabiitt a házam 2009. május 15., 10:58 (CEST)

Zsidó sportolók

Szia! Biztos, hogy fontosak ezek a kategóriák? Általában akkor szoktuk a zsidóságot hangsúlyozni az adott személyeknél, ha ez fontos az élete, munkássága szempontjából. Csak úgy felesleges beleírni, hacsak nem akarod a római katolikus, református, muzulmán, sintóista stb. sportolók kategóriáit is megalkotni. Üdv, Mamirendelő 2009. május 22., 15:57 (CEST)

Overdose

Köszönöm, nagyon kedves vagy. – VadszederkeMágika 2009. május 26., 16:47 (CEST)

F1 2004

Nem tudom, tervezed-e, de szerintem a szezonhoz még lehetne írni a szabály-, és versenyzőváltozásokról. Németen írtak róla Tukanokoskodik 2009. június 9., 18:53 (CEST)

A változásokat lefordíthatom, de a szezon előtti dolgokban nemigen tudok segíteni. Tukanokoskodik 2009. június 9., 19:04 (CEST)

Nézz rá kérlek a kiemeltszavazásra! Szajci reci 2009. augusztus 20., 16:33 (CEST)

Kérlek nézz rá a kiemeltszavazásra, mert írtam oda észrevételeket! Szajci reci 2009. augusztus 22., 07:54 (CEST)

Kijavítod amiket észrevételeztünk? Szajci reci 2009. augusztus 24., 08:33 (CEST)

Wikitali

Szia! Látom, hogy jelentkeztél a július 4-én esedékes wikitalira. Időközben felmerült, hogy többeknek jobb lenne a július 12. Itt tudnád jelezni, hogy melyik dátum lenne neked a jobb? Ha több jelentkezőnek jó a 12, akkor egy héttel elhalasztanánk a találkozót. Köszi Villy Itt tessék beszólni 2009. június 20., 16:37 (CEST)

Szia, nem gáz, számítottam rá, hogy lesz különbözet, de nem volt akkora, mint más találkozóknál. Talán 1800 forint volt az eltérés az összesítéskor. Villy Itt tessék beszólni 2009. július 14., 11:36 (CEST)

Javítások

Kösz hogy kijavítottad a helyesírási hibámit. Gyorsan írok és én is hibázom. Mégegyszer kösz. Fájl:Primer vuelo (para E.) - Transp.gifPatko erika vita 2009. július 10., 20:01 (CEST)

Köszi szépen. Örülök hogy valaki oda is figyel rájuk :D . Fájl:Primer vuelo (para E.) - Transp.gifPatko erika vita 2009. július 11., 07:47 (CEST)

Hát igen. Fájl:Primer vuelo (para E.) - Transp.gifPatko erika vita 2009. július 11., 11:10 (CEST)

Re:

Köszi! Igyekszem odafigyelni a formázásra. Sok példát máshonnan lestem el :) Tomcsy üzenet 2009. július 18., 00:28 (CEST)

GMAIL – Pakos üzenet 2009. július 20., 18:25 (CEST)

re: barnstar

Köszi a díjat :) Tomcsy üzenet 2009. augusztus 1., 01:38 (CEST)

Kép

Szia! Ogodej jelölte az egyik fotómat kiemelésre. Megtisztelnél ha elmondanád róla a véleményed.[4] Köszönettel:– Ivanhoe vita 2009. augusztus 1., 23:23 (CEST)

Hullócsillag

Szia! Gratulálok az aszteroidákról szóló szócikkekért neked, Daninak és Pakosnak. Csak nem beszéltetek össze?

Az aszteroidás szócikkekért Csigabiitt a házam 2009. augusztus 4., 18:11 (CEST)

Csigabiitt a házam 2009. augusztus 4., 18:11 (CEST)

Apollo-program

Kedves Mdavid89!

Raziel a kiemelt státusz megvonását javasolta.;Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikk státusz megvonására/Apollo-program (másodszor). Légyszíves nézd át amit eddig bővítettem rajta, hogy jól van-e szerinted, és egészítsd ki ha gondolod. Köszi – VadszederkeMágika 2009. augusztus 14., 12:07 (CEST)

Kiemelés

Szia! A kiemeltre javasolt cikkednél a megszövegezésnél ugyan van 5 tanusítás is, de tegnap este én még egy csomó gépelési hibát találtam és javítottam ki benne. Oda írtam a kiemelési lapra is, de most itt is kérlek, hogy nézd át újra a cikket az ilyenek elkerülésére.

Üdv

Mmyin78 Letterbox 2009. augusztus 24., 08:37 (CEST)

válasz

Szia! Kérlek válaszolj, hogy mikor csinálod meg a cikket, amiről a kiemelésen szó van! Szajci reci 2009. augusztus 24., 18:32 (CEST)

2004-es forma-1-es cikk

Szia! Kérlek csináld meg a változtatásokat, amiket kértünk. A múltkor azt igérted, hogy megcsinálod, de nem tetted. Egy kis munka lenne még vele és megkaphatná holnapután a kiemeltstátuszt. Szajci reci 2009. augusztus 31., 17:12 (CEST)

Átírások

Szia!

Láttam ,akadt egy kis bajod a nem latin írásmódú országoknál. Segítség itt: Szerkesztő:Warmuz/segítség#Átírók.

Üdv: Warmuz ¤ vita 2009. szeptember 2., 20:59 (CEST)

adminfal

attól még támogathatod az ott felmerülő ötleteket, hogy adminfal :) nem azért adminfal, mert csak admin szólhat hozzá, hanem azért, mert van, amihez adminra lesz szükség az üggyel kapcsolatban. – Alensha sms 2009. szeptember 3., 00:34 (CEST)

Ukrán átíró

Szia,

Oleh Huszjev szócikkét írtam, amikor kiderült, hogy rossz az ukrán átíró. Akkor javítottam, de az új változat nem került fel. Van más ukrán teniszezőnő Fedakon kívül, akit az átíróval csináltál? - CFC vita 2009. szeptember 3., 07:47 (CEST)

Szerhij Nazarovics Bubka. Ami az oroszban Szergej, az az ukránban mindig Szerhij. :-) - CFC vita 2009. szeptember 3., 19:38 (CEST)

Igen, jó lesz. Talán annyit, hogy a Szovjetunióban született Luganszkban, és Szergej Bubkaként ismerte meg a világ. - CFC vita 2009. szeptember 3., 23:26 (CEST)

MotoGP

Üdv. Hát, egy kicsit elborult az agyam, gondoltam, lekörözöm az enwikit Vigyor A táblázatok javítását meg köszi szépen :) – Madridista Ideírjad 2009. szeptember 14., 06:22 (CEST)

Sablon:Női 800 m síkfutás világbajnokok

Szia! A Sablon:Női 800 m síkfutás világbajnokok navbox címe számomra teljesen olvashatatlan. Állíts be fehér betűtípust vagy világosabb kéket.

B.Zsolt vita 2009. szeptember 22., 23:03 (CEST)

Fordítások

Ha elolvasod a {{fordítás}}(?) sablon leírását, akkor láthatod, hogy a fordítás nem pótolja a rendes, független, megbízható és ellenőrizhető források felsorolását a szócikk végén. Ha az idegennyelvű szócikknél találsz külső forrásokat, akkor azokat a hivatkozásokat tedd bele a magyar változatba is! – Ary vita 2009. október 4., 13:32 (CEST)

Matchbox Twenty?

wow! Hát most nagyot néztem... :O :O Well, a cikk már majdnem kész volt az allapomon, de asszem most már tényleg be kéne fejezni! Meg vagyok lepve hogy itt ismerik a bandát! ;) – OrsolyaVirágHardCandy 2009. december 6., 00:23 (CET)

Kellemes karácsonyi ünnepeket!

KeKaÜ / BUÉK! ☺

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok! – Einstein2 Einstein2 blablabla, és más zagyvaságok 2009. december 20., 18:38 (CET)

Karácsony

Csillagszóró szórja fényét,

árasztja a szeretetet s a békét.
Angyalka száll házad felett,
hogy átadjon egy üzenetet: BOLDOG KARÁCSONYT!
Istvánka posta 2009. december 21., 22:54 (CET)


Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kívánok! Kossuthzs.

Kisbolygók

Üdv! Tudom, hogy csúnya dolog ezt kérni, de egy picit tudnád szüneteltetni a kisbolygók gyártását? Semmi bajom nincs velük, de már csak 5 cikk van a 150000-ig, és nem biztos, hogy túl szerencsés, ha kisbolygós cikk lesz a 150 000. (Mert vannak, akik kiemeltté szeretnék tenni azt, és egy kisbolygóval nem sok mindent lehet csinálni.) Remélem nem gond. Köszi! – Hunyadym HunyadymVita 2009. december 25., 17:52 (CET)

Szia Dávid! Néhány kisbolygó szócikkéhez interwikit adtam, és közben vettem észre, hogy sok kisbolygó esetében nem használtok ékezeteket. Itt van például a 6350 Schluter, ami a potugál WP kivételével mindenhol 6350 Schlüter néven fut. Még az angol WP-ban is, ahol az „ü”-betű nem gyakori en:6350 Schlüter a neve. Nem kellene nálunk ezeket javítani, vagy legalább egy átirányítást adni nekik? Csigabiitt a házam 2009. december 28., 16:39 (CET)