Szerkesztővita:Yashi Abd Ahm

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Yashi Abd Ahm!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Hungarikusz Firkász Nuvola apps ksig.png Ide írkássz! 2011. április 24., 14:42 (CEST)

149354 galeria csillag szuletik logo.jpg[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött képpel problémák vannak, ezért elhelyeztem rajtuk bizonyos sablonokat. Kérlek, olvasd el a Wikipédia:Képek és a Wikipédia:Képek licenceinek megadása oldalakat, valamint a fentebbi üdvözlőüzenetben található információkat. Ha kérdésed van, szívesen segítünk. Hungarikusz Firkász Nuvola apps ksig.png Ide írkássz! 2011. április 24., 14:45 (CEST)

A nem bejelentkezett, vagy még megerősített szerkesztői státusszal nem rendelkező szerkesztők szerkesztéseit (így a tiédet is) járőrbittel rendelkező felhasználók (járőrök, adminok) ellenőrzik. Ennek az átfutási ideje nagyon változó. Függ az éppen elérhető járőrök létszámától (és persze, hogy az ellenőrzésre jogosultat érdekli-e a téma). Ha úgy gondolod, hogy sürgős, akkor hagyj üzenetet a járőrök üzenőfalán. De arra kérlek, hogy az új szakasz nyitása opcióval tedd (vagy a + jellel), amit minden oldalon felül találsz és az üzenetedet írd alá négy darab ~ jellel. További kérdésekre is szívesen válaszolok. További jó szerkesztést! Hungarikusz Firkász Nuvola apps ksig.png Ide írkássz! 2011. április 28., 17:01 (CEST)

CSISZ 3[szerkesztés]

Megnéztem és bár a legtöbb helyen elődöntőt írtak (ezért írtam át én is), de az RTL honlapján középdöntőként szerepel, így akkor legyen az a mérvadó. Robyka54 vita 2011. április 26., 15:49 (CEST)

Fájl:Nezettseg.PNG[szerkesztés]

Szia, ezen a képen nem szerepel, hogy honnan vetted a grafikonhoz a nézettségi adatokat. Kérlek pótold. Köszönöm. Xiǎolóng Dragon01.svg vigyázz, harap! 2011. április 26., 21:08 (CEST)

Szia, a képen is megneveztem a forrást és a kép összefoglalójában is. Remélem így jó lesz.

Köszönöm! A képen magán nem muszáj, elég ha a leírólapján jelen van. Xiǎolóng Dragon01.svg vigyázz, harap! 2011. május 4., 21:47 (CEST)

Csillag Születik - hivatkozások[szerkesztés]

Szia!

Látom, most már te is pótlod a hivatkozásokat. :) Az a szokás, hogy ha egy lapon többször is szerepel valami, amiről már cikk van a WP-n, akkor csak az első említéskor hivatkozunk rá, a további említésekkor már nem. Ezért nem pótoltam az Edda Művek és Máté Péter esetén a második említésükkor a hivatkozást. További jó munkát és jó szórakozást a műsorhoz! --Petyko vita 2011. június 4., 22:35 (CEST)

Szia, jó, rendben. Figyelek erre is. Neked is további jó szórakozást.
Yashi Abd Ahm vita 2011. június 4., 22:37 (CEST)

Gratulálok a szócikkhez, szépen végigkövetted az eseményeket és írtad az eredményeket. - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2011. június 7., 19:30 (CEST)

Köszönöm szépen. - Yashi Abd Ahm vita 2011. június 7., 20:39 (CEST)


Szia, az előadó és a produkció szerintem inkább legyen balra igazított a táblázatban. --Dj vita 2012. április 21., 20:20 (CEST)

Szia, rendben, bizonytalan voltam e kérdésben, de így tényleg jobb. Yashi Abd Ahm vita

thevoicehu.jpg[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:thevoicehu.jpg kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt egy {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képeid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérő szabványlevelek oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Ne felejtsd el feljegyezni az engedélykérést a Wikipédia:Folyamatban lévő engedélykérések oldalra. Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, Matthew (hűtőszekrényajtó) 2012. július 19., 17:25 (CEST)

Intézkedem. Yashi Abd Ahm

Ilyenkor nyugodtan küldj nekik egy udvarias emlékeztetést (például megkérdezheted, hogy hogy áll az ügyed). Az oldal, ahova a folyamatban lévő kéréseket gyűjtjük, az a WP:ENGED-F, de szerintem mostmár csak akkor töltsd vissza a képet, ha megkapod az engedélyt. Üdv, Matthew (hűtőszekrényajtó) 2012. augusztus 2., 10:14 (CEST)

Egy rém modern család[szerkesztés]

Szia! Átneveztem a szócikkedet Modern családra, mert először így jelent meg nálunk, a port.hu is így ismeri, a rajongók is így keresik. A „Egy rém modern család” az a RTL II tervezett sugárzása így az átirányításon lesz, mint másodlagos cím. – Szente vita 2012. augusztus 7., 03:57 (CEST)

A logót is kiszedtem a fenti okokból és kicseréltem (egyelőre) az angolra. – Szente vita 2012. augusztus 7., 04:00 (CEST)

Fájl:Moderncsalad.PNG[szerkesztés]

Szia!


Ezzel a képpel problémák vannak. A rajta elhelyezett sablonból értesülhetsz a felmerült problémákkal kapcsolatos információkról. Kérlek, mielőbb pótold a hiányosságokat, különben a kép törlésre fog kerülni. Köszönöm a figyelmedet! Hungarikusz FirkászIde írkássz! 2012. augusztus 7., 09:48 (CEST)

Na igen, pont jelezni akartam, hogy az összes általad feltöltött logóra (még ha te is gyártod le a másolatot) engedély kell. Engem alapban amúgy nem zavar, de annak sincs értelme, hogy sokat dolgozol velük, aztán a képeket felügyelő adminisztrátorok törli az összeset egyszerre. A jogvégelem amúgy nem csak az adott logó képére szól hanem annak teljes dizájnjára is. Szóval hiába te készíted annak kialakítása is védett. --Szente vita 2012. augusztus 7., 15:38 (CEST)

Ha ajánlhatok egy alternatívát a logók helyet (a már vetített műsorok esetén) használ egy képkocka mentést amikor a vetített műsornak a főcímét mutatják. Furának tűnhet, de az jogilag védhető idézésnek számít. – Szente vita 2012. augusztus 7., 15:42 (CEST)

Nem úgy értettem, hogy vág ki a logót a képkockából hanem az egész kép kockát rakd ki mint itt: DS9 Csak így lesz jogilag megfelelő. Amúgy logó témában nem akarok beleszólni, a képek kezelése nem az én asztalom, csupán tanács volt. – Szente vita 2012. augusztus 7., 19:45 (CEST)

Ne felejtsd el az aláírásodat a vitalapon.

Nos a modern család logó ha még nincs magyarul, - mivel amúgy is egy letisztult, egyszerű szöveges logó - szerintem maradhat, amíg a jogtulaj nem panaszkodik, de az összetettebb logókat, mint pl az RTL klub különböző műsoraié azokat szerintem át kellene beszélni HF szerkesztő társsal, hogy melyikkel mi legyen. --Szente vita 2012. augusztus 7., 23:03 (CEST)

Fájl:Egyremmoderncsalad.PNG[szerkesztés]

Terra Nova[szerkesztés]

Szia! A fenti cikkhez beírtad a magyar hangokat. Melyik csatorna adja? Köszi. - RepliCarter Nuvola weather sunny.svg Hagyj üzenetet 2012. szeptember 27., 08:07 (CEST)

Köszi. Akkor viszont a cikket át is nevezem, ha ez lesz a hivatalos magyar cím. - RepliCarter Nuvola weather sunny.svg Hagyj üzenetet 2012. október 1., 10:15 (CEST)

Vacsoracsata[szerkesztés]

Cite button.png

Üdv! Az általad szerkesztett, létrehozott Vacsoracsata szócikk nem tartalmaz ellenőrizhető forrásokat. Arra kérlek, hogy tanulmányozd a → Tüntesd fel forrásaidat! útmutatót és annak megfelelően helyezd el a szócikkben a forrásokat, hiszen elsősorban megbízható enciklopédia építésére törekszünk, ezért fontos, hogy az információk megbízható forrásokkal alátámaszthatók és így ellenőrizhetőek legyenek. Köszönöm a figyelmed, további jó szerkesztést. Regasterios vita 2012. október 12., 15:41 (CEST)

The voice[szerkesztés]

Hello! A The Voice-os nézettségemmel két gondom is van. Az egyik hogy ha az ember nem regisztrál nem tudja megnéznia aforrást. A másik hogy a választható csatornák között nem láttam a TV2-t.--dr.Garfbob10(2) Smiley123.png labirintus 2012. október 15., 20:16 (CEST)

Fájl:Akod.PNG[szerkesztés]

Szia, képek feltöltésénél kérlek ügyelj arra, hogy értelmezhető neve legyen a képnek, nyugodtan lehet szóközzel, ékezettel ellátott normális képneveket adni itt a képeknek. Kérlek, hogy olvasgasd a Wikipédia:Felküldési útmutató oldalt. Köszönöm! Kértem az adminoktól a kép átnevezését. Üdv Teemeah Smiley green alien big eyes.svg 편지 2012. november 15., 15:24 (CET)

Televíziózás[szerkesztés]

Szia! inkább ehhez hasonlóra kellene alakítani: en:2013 in American television. A Wikipédia nem műsorújság, ráadásul totálisan kezelhetetlen lesz, mert sokszor változik a tartalma, és a végére monstre cikk lesz belőle, még csak februárnál tartunk. Vedd figyelembe kérlek, hogy ez itt egy enciklopédia és nem a Port.hu egy másik változata. A hírek részt sürgősen át kell alakítani, ez itt nem egy bulvármagazin. Üdv Teemeah Smiley green alien big eyes.svg 편지 2013. február 15., 12:50 (CET)

Hát nem tudom, ezt érdemes lenne megvitatni a nagyközönséggel kocsmafalon, mielőtt további ilyeneket készítesz. enwikin is épp hogy megmaradt és többszöri heves vita tárgya a törlési történetet elnézve, hogy enciklopédiába való-e egy kvázi műsorújság. Teemeah Smiley green alien big eyes.svg 편지 2013. február 17., 21:32 (CET)

Wikipédia:Véleménykérés[szerkesztés]

Szia, ez az oldal nem annyira aktív, nem veszik észre a kérdést. Érdemesebb a Wikipédia:Kocsmafal (egyéb) oldalra átvinni, vagy legalább oda kitenni a linkjét. Üdv Teemeah Smiley green alien big eyes.svg 편지 2013. február 28., 11:29 (CET)

Kíváncsi lennék, hogy te mit szólsz az én visszafogottabbnak szánt változatomhoz! – Matthew (hűtőszekrényajtó) 2013. március 31., 18:50 (CEST)

Akkor átírom. Azon sokat gondolkodtam, hogy mettől meddig legyen benne, szerintem nem kell éjfélig minden, de pl. egy óra még belefér. – Matthew (hűtőszekrényajtó) 2013. április 2., 12:52 (CEST)

Szerintem rendben van :). Ha van egy változat, amit te is megfelelőnek fogsz megítélni, megírhatjuk a véleménykérésen, hogy jelentős átalakuláson esett át, érdemes ránézni. Meg a hírek részbe érdemes lenne pár hírt keresni, ami a saját gyártású műsorok berendeléséről szól. (Majd én is keresek.) – Matthew (hűtőszekrényajtó) 2013. április 4., 19:37 (CEST)

Jogvédett kép[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:MYpostervertical.jpg kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Az ilyen képeket a Wikipédia szabályai szerint nem lehet feltölteni. Kérlek, hogy képfeltöltés előtt tájékozódj a felküldési útmutató elolvasásával, mert jogvédett kép ismételt feltöltése szankcionálható. Kérlek, hogy csak bizonyíthatóan szabad licencű vagy saját készítésű képeket tölts fel. Megértésed köszönöm, további jó szerkesztést kívánok, Xiaolong Dragon.svg Üzenő 2013. október 15., 08:34 (CEST)

A Szulejmán epizódlistája[szerkesztés]

Szia! A szöveg szó szerint az rtl oldaláról van másolva. Így nem maradhat, át kell fogalamazni a részek tartalmát, ez ugyanis jogsértés. Nem lehet más weboldalakról másolni. Amennyiben nem írod át az elkövetkezendő napokban, törlésre fogom jelölni. Megértésed köszönöm. Üdv Xiaolong Dragon.svg Üzenő 2013. október 15., 08:45 (CEST)Kedves Yashi Abd Ahm!

Azok közé tartozol, akik 2013-ban gazdagították a Wikipédia cikkanyagát, és ezáltal egy kicsit hozzáférhetőbbé tették a világra vonatkozó ismereteket.

Köszönetet mondunk a munkádért, és bízunk benne, hogy továbbra is kitartasz a közösen szerkesztett enciklopédia mellett.

Viszontlátásra az új évben is!

Wikimédia Magyarország Egyesület

Star of Likeable Editor and Contributor.png