Szerkesztővita:Bader

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt LouisBB 16 évvel ezelőtt a(z) Szomorúság (szeretnék hozzáírni) témában
In memoriam…

Gyászkép

Minden kis viaszgyertya megtanít bennünket arra, hogy érdemes egy kis fényért, melegért tövig égni, mert a kis dolgok közös fénye az, ami széppé teszi az életet!


Archívum

Archívum (?)



Szomorúság (szeretnék hozzáírni)

Szomorúan tudatom a vitalapon, hogy Dr. Báder Imre elhunyt, temetése 2007. december 3-án volt. Szalax vita 2007. december 5., 20:24 (CET)Válasz

Mit is lehet ilyenkor mondani? A Wikipédia szerkesztői közössége mély együttérzését fejezi ki Báder Tanár Úr családjának és hozzátartozóinak.
Személyesen nem ismertük őt, csak szerkesztésein, szócikkein keresztül kerültünk kapcsolatba vele, s így vált világossá az, hogy rendkívüli tudású és elkötelezettségű emberről van szó, aki nem kíméli energiáit sem a szócikkek írására, sem pedig a Wikipédia közéletében való valamilyen szintű részvételre sem.
Távozása szomorúságot, távolléte hiányérzetet kelt bennünk. Igyekszünk emlékét mi is méltó módon, kegyelettel megőrízni.
Béke legyen vele hosszú útja során... – Burumbátor Hajnali Tudósklub 2007. december 6., 16:52 (CET)Válasz
  • Nyugodjék békében. Őszinte részvétem a családjának. Nagy tudású ember volt, aki hozzájárult a világ jobbátételéhez, azzal hogy mindezen tudását megosztotta velünk. – Lenry vita 2007. december 9., 20:52 (CET)Válasz