Szerkesztő:Feanor/szerkesztői lap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Birtalan Balázs vagyok. A nevemre kattintva a blogomnál vagy, onnan pedig eléred az egész honlapomat, és lényegesen többet megtudhatsz rólam, mint amennyit szeretnél.

Tevém

A alábbi cikkeket vagy

  1. én indítottam, vagy ha nem, akkor
  2. nagyrészt én írtam, vagy ha ez sem, akkor
  3. a szerkesztés egy időszakában nyakig benne voltam, vagy ha nyakig nem is, akkor
  4. valamely konkrét, tartalmilag jól körülírható részletüket én követtem el.

Az apróságok tehát nincsenek felsorolva. Kiemelten szerepelnek a nagyobb, ill. számomra különösen fontos munkák

A Halál ereklyéiA sakkjátszmák lejegyzéseA szilmarilokAlbus DumbledoreÁtokBagamériBarkochbaBathilda BircsókBeleriandBirtalan FerencBogar bárd meséiCelebChristopher TolkienCsodaidőkDepresszióEgzegézisErőszakmentes kommunikációEucharisztiaEvangéliumFanfictionFrancia sakkFrusztrációGörgey EtelkaHarry PotterHarry Potter és a Halál ereklyéiHarry Potter-kronológiaHat Gondolkodó KalapHipnózis (ezt végül nem írtam meg és nem is fogom, mert máig fáj, hogy kezdő koromban leharapták a fejemet.)Holtak ÖsvényeIge (vallás)ImaIzmael (könyv)JátszmaJézusKilencekKis doxológiaKözjegyzőKözjegyzői okiratKun Erzsébet (író)LélekvándorlásLiturgiaLiturgikus színek a katolikus egyházbanLMBTLüscher-tesztMagyar LMBT-kronológia aloldalai • Magyar LMBT-személyek listájaMagyar nyelvi szórekordok listájaMerlinMichelangelo BuonarrotiNagy doxológiaNeuro-lingvisztikus programozásOrtodox kereszténységÖt Kenyér EgyesületQ (teológia)Quenta SilmarillionPars pro totoRózsafüzérSárkányok a magyar mesékben SakkSpoilerStan és PanSzentSzentmiseSzentségSzicíliai védelemSzinoptikus kérdésSzondi LipótSzondi-tesztTóth Tamás BoldizsárTranszcendenciaVerbőczy AntalÚrvacsoraVégrendeletVicc

Örülési ok

A Tudakozó Hőse díj
Fogadd eme forgó csűrcsillagot fáradhatatlan tudakozói tevékenységed (és nem csak) elismeréseként. Csak így tovább ;) Istvánka posta 2008. október 6., 18:13 (CEST)