Fájl:JR logo (hokkaido).svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 380 × 243 képpont, fájlméret: 1 KB)

Összefoglaló

Leírás
English: Hokkaido Railway Company's Logo.
日本語: 北海道旅客鉄道のロゴ。
Dátum
Forrás http://www.jrhokkaido.co.jp/
Szerző Monaneko
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

PD-textlogo

Más változatok
Japan Railways Group
Inkscape-un.svg
Ez vektorgrafikus kép Inkscape segítségével készült.

Licenc

Public domain
Ez a kép csak egyszerű geometriai alakzatokat vagy szöveget tartalmaz. Nincs egyéni-eredeti jellege, így nem áll szerzői jogi védelem alatt, azaz közkincsnek számít. Habár nem áll szerzői jogi védelem alatt, más korlátozások vonatkozhatnak rá. Lásd még: Wikipédia:Közkincs#Közkincs-nemjogosult vagy Template talk:PD-textlogo (angolul).
Trademarked
Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.
Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2016. július 20., 23:33Bélyegkép a 2016. július 20., 23:33-kori változatról380 × 243 (1 KB)Goo16Update
2008. február 9., 09:20Bélyegkép a 2008. február 9., 09:20-kori változatról640 × 427 (3 KB)Monaneko{{Information |Description={{en|Hokkaido Railway Company's Logo.}} {{ja|北海道旅客鉄道のロゴ。}} |Source=http://www.jrhokkaido.co.jp/ |Date=2008-02-09 |Author=Monaneko |Permission=PD-textlogo |other_versions= }} [[Category:Lo

Globális fájlhasználat

Metaadatok