Vita:Accord nyelviskola

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pallerti 11 évvel ezelőtt a(z) Törlési megbeszélés eredménye (2012. szeptember) témában

Törlési megbeszélés eredménye (2012. szeptember)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: lefolytatott törlési megbeszélés eredményeképpen törölve. --PallertiRabbit Hole 2012. szeptember 4., 05:24 (CEST)Válasz

Accord nyelviskola[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)

Nem nevezetes. Tündi vita 2012. augusztus 3., 20:11 (CEST)Válasz

  •  maradjon A bentlakásos párizsi iskola cikke jelenleg még reklámszövegnek is gyenge, de javítható. Csak akkor hozom rendbe, ha érdemes, mert megmarad. Majd ez alapján az angol nyelvű ismertető alapján dolgozom, mert ez nagyságrendekkel jobb ismertetése, mint a magyar cikk: [1].
Az iskola Qualité français langue étrangère minősítést kapott, mégpedig az összes kategóriában a legjobb helyezéssel. A francia Wikipédián az így kitüntetetteket tudtommal eleve wikipédiaképesnek tekintik (ez a cikke ott), ezért ezt mi is meggondolhatjuk.
Ugyancsak meggondolandó, hogy figyelembe vegyük-e hogy nagyszámú tanulója van, évente 5000.
Úttörő munkát végzett az iskola, amikor 1988 elsőként vezette be a francia mint idegennyelv oktatásában a szerepjátszást, mégpedig színészek bevonásával. 1988-ból azonban nehéz lesz erre forrásanyagot találni, de ezt talán el lehet hinni nekik: [2]
Mellékesen találtam egy kedves és meggyőző blogot is, ezt, előjön benne ez a téma is, és úgy tűnik, hogy jó lehet ez a párizsi iskola, de tisztában vagyok vele, hogy ez nem játszik szerepet a megmaradásában :)
--Karmela posta 2012. augusztus 9., 16:56 (CEST)Válasz

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!