Szerkesztővita:Szatmári Gergő

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt FoBe 2 évvel ezelőtt a(z) Átnevezés átnevezése témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Szatmári Gergő!
If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál ne másolj más weblapokról, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!
Ha vitalapra írsz vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Linkoman vita 2021. november 22., 19:29 (CET)Válasz


Magyar borkultúra[szerkesztés]

Szia!

A Wikipédia nem iskolai dolgozatok gyűjteménye. Légy szíves, térj vissza a cikkedhez és javítsd ki azokat a durva helyesírási hibákat, amiket bent hagytál a szövegben.

Azután gondolkozz el azon, nagyon kérlek, hogy mi a "borkultúra" fogalma. Azt gondolod, hogy a "borkultúra" ésa a ˇđzőlőtermelés" vagy ""bortermelés" fogalmak azonosak? Ajánlom, olvasgass hozzá! És gondolkozz el azon, vajon a filoxéráról ebben a cikkben minek kell szólni ?

A Wikipédia lexikon - egy-egy adatot elég egy-egy szócikkben szerepeltetni. Nincs értelme annak, hogy egyéb cikkeinkben (pl. Bor (ital) sokkal jobban megírt tényeket ismételgessünk.

Végül egy stílusbeli megjegyzés: a Wikipédiában tényekre és nem csupán érzelmekre van szükség. Hazaszeretetünk önmagában nem növeli a magyar bor világpiaci részesedését.

Szóval: lenne mit dolgozni ezen a cikken... --Linkoman vita 2021. november 22., 19:29 (CET)Válasz

Olasz-magyar örök barátsági szerződés[szerkesztés]

Üdv! Az általad beírt szöveg (Olasz-magyar örök barátsági szerződés szócikk) a https://ujkor.hu/content/az-olasz-magyar-baratsag-es-a-vatikan címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek, fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! Vépi vita 2022. április 20., 11:59 (CEST)Válasz

Átnevezés átnevezése[szerkesztés]

Szia! Ezt a szerkesztésedet visszaállítottam. Ha segítségre van szükséged a Wikipédia szerkesztésében, keress nyugodtan a vitalapomon, vagy kérdezz itt. Üdv, – FoBe üzenet 2022. április 22., 08:36 (CEST)Válasz