Szerkesztővita:Havierez

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Karmela 7 évvel ezelőtt a(z) Kevert szorongásos-depresszív zavar témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Havierez!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Linkoman vita 2015. december 8., 20:56 (CET)Válasz

Translation[szerkesztés]

I have bad news from you. Your article is seemingly an automatic translation, full of fatal grammatical and lexical errors.
I am afraid your article will be cancelled soon.--– Linkoman vita 2015. december 8., 20:56 (CET)Válasz

Alighanem azért akarja törölni a szócikkedet, mert a Wikipédia nem gépi fordítások gyűjteménye. Megírni egy orvostudományi szócikket nem gépi fordítással... Akkor már írják meg azok, akik értenek is az orvosi témákhoz és angolról magyarra is tudnak fordítani nem gépi nyelven, mint egy távol-keleti játék gépi nyelven írt használati útmutatóját. Addig is törlés. – Apród vita 2015. december 8., 22:55 (CET)Válasz

Kevert szorongásos-depresszív zavar[szerkesztés]

Üdv! Az általad beírt szöveg (Kevert szorongásos-depresszív zavar szócikk) a http://www.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=89532 címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! 'heiMvitalap 2016. január 22., 18:36 (CET)Válasz

csináltam másikat Havierez üzenőlapja  2016. augusztus 23., 11:13‎ (CEST) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Sajnos ezt is törölni kellett. A gépi fordítás magyarra még nincs olyan szinten, hogy értelmes szöveget eredményezzen, nem is értem, hogy miért tároltad el ezt a zagyvaságot. Kérlek járj el gondosabban, és foglalkozz behatóan a magyar nyelvvel. Majd azután szívesen látunk a szerkesztők táborában, addig nem. Gépi fordítású szövegekkel csak felesleges munkát és bosszúságot okozol a többieknek, a Wikipédiát pedig szégyenbe hozod. --Karmela posta 2016. október 2., 11:33 (CEST)Válasz