Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Csuti88

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Ary 13 évvel ezelőtt a(z) Pigs might fly témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Csuti88!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Prücsök Panaszkönyv 2011. május 9., 13:05 (CEST)Válasz

Pigs might fly[szerkesztés]

Szia! Ez így sajnos elég kevés információ, ráadásul inkáb önreklám, mint enciklopédiacikk. Kérlek nézz meg más hasonló szócikkeket, hogy épülnek fel, milyen a formájuk, írd meg rendesen, ne csak két odavetett mondat legyen, megy egy myspace link. Kellenek független külső források is, például a zene.hu szócikkét felhasználhatnád a nevezetesség alátámasztására. A szócikkre szubcsonk sablont tettem, ha öt napon belül senki sem teszi rendbe a szócikket, töröni fogják. Lásd segítségnek az alábbi útmutatókat:

Megértésed köszönöm Xiǎolóng vigyázz, harap! 2011. május 9., 13:13 (CEST)Válasz

Szia, kérlek nézd meg, hogy néz ki egy együttes szócikke általában és kövesd a mintát... Ez az ömlesztett szöveg, meg a "további információt találsz" megfogalmazás.... ez nem ide való, ez nem az együttesed magán honlapja, hanem egy enciklopédia, ennek megfelelő formátumot várunk el. Nézd meg például az Omega (együttes) szócikket és hasonlítsd össze azzal, amit te odapötyentettél a névtérbe... Szerinted melyik néz ki úgy, hogy enciklopédiába írták, és melyik úgy, mintha egy fórumbejegyzés lenne? Xiǎolóng vigyázz, harap! 2011. május 9., 13:35 (CEST)Válasz

Üdv! Az általad beírt szöveg (Pigs might fly szócikk) egy másik weblapról származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! Ary vita 2011. május 23., 21:24 (CEST)Válasz