Szerkesztővita:Athes

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Palotabarát 4 évvel ezelőtt a(z) ZFS témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Athes!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: FarkasgergelyÜzenet 2012. április 20., 06:40 (CEST)Válasz

Cikkíró verseny[szerkesztés]

Szervusz,

Olvasd el légy szíves az Informatikai műhely vitalapján a cikkíró verseny kiírást. Az lenne a kérdésem, hogy részt vennél-e a versenyben ill. szervezőként? Az egyik szervezői helyet én bevállalom. Írjunk-e ki versenyt egyáltalán a műhely számára? Ha a válaszod igen, írd meg légy szíves, hogy neked mikor lenne jó az a 2-3 hét?

Zafir (Informatikai műhely koordinátora) vita 2012. június 29., 10:04 (CEST)Válasz

Elindult a 2012-es nyári cikkíró verseny. Az informatika műhelyre vonatkozó kiírást itt találhatod. 2012. július 31 éjfélig számítanak bele a nevezett cikkeid a versenybe.

Jó versenyzést! Szülessen minél több hasznos informatikai cikk, általad!

Zafir (Informatikai műhely koordinátora) vita 2012. július 4., 22:31 (CEST)Válasz

Kedves kartársak!

A cikkíró versenynek még korán sincs vége, finish-be fordult a dolog július 31 éjfélig még sok idő van. Lehet hajrázni! Győzzön a jobb! Jó szerkesztést!

Üdv. Zafir (Informatikai műhely koordinátora) vita 2012. július 29., 19:21 (CEST)Válasz

Pentium 4 kiemelt szócikk jelölés[szerkesztés]

Kedves Athes! A "Pentium 4" szócikket kiemeltnek jelölték, most folyik a vita, hogy megkapja-e a kiemelt szócikk címet avagy sem. Kérlek, hogy nézz rá te is a vitára, itt: Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Pentium 4 és szavazatoddal támogasd a kiemelést (vagy fordítva ;)

Üdv, – Pkunk vita 2012. november 5., 09:58 (CET)Válasz


Kedves Athes!

Újra jelölték a Pentium 4 cikket kiemelt státusra. A fentiekhez hasonlóan, kérlek szavazz a kemelés érdekében. Itt: Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Pentium 4 (másodszor)

Üdv, Pkunkpalackpošta 2013. április 6., 18:47 (CEST)Válasz

IBM[szerkesztés]

Kedves Athes!

Láttam, hogy bővítetted az IBM cikket. Ezzel kapcsolatban szeretném figyelmedbe ajánlani az alábbi alprojektet:

2013-ban elkezdtük az angol IBM cikk fordítását, az Informatikai műhely egyik programjaként, itt: Wikipédia:Informatikai műhely/IBM. A fordítás elég döcögősen halad, utoljára 2013 szeptemberében volt rajta változás. Nekem (< Pkunk) szándékomban áll befejezni, de szívesen veszek bármilyen segítséget. Ha pl. lenne kedved fordítani akármilyen részt a cikkből, akkor ne tartsd vissza magad.

Másrészt, a cikk a mostani állapotában is jól használható az IBM cikk bővítéséhez, ha van kedved, nyugodtan használd fel bármelyik részét.

Üdv, --Pkunkpalackpošta 2014. június 15., 15:10 (CEST)Válasz

protálok[szerkesztés]

Szia Athes! Köszi áttetted jókra. – Vakondka vita 2016. június 17., 11:05 (CEST)Válasz

Szia! Igazán nincs mit. Feleslegesen van csak rajtuk. Athes vita 2016. június 17., 11:22 (CEST)Válasz

ZFS[szerkesztés]

Szia! Ottragadt az allapodon két, már megírt szócikkünk lefordítatlan változata:

Ezeket töröltem, mert több olyan sablont is meghívnak, ami nincs a magyar Wikipédián, és mivel van kidolgozott cikkünk a témában, talán nem szükséges másolatot őrizgetni. Természetesen a kérésedre később bármikor visszaállítjuk, ha terveid vannak vele, csak szólj nekem vagy az adminisztrátoroknak. Palotabarát vita 2019. november 5., 14:22 (CET)Válasz

És volt egy teljesen lefordítatlan cikk is: Szerkesztő:Athes/CDDL. Szólj, ha kell valamelyik! Szia! Palotabarát vita 2019. november 23., 08:39 (CET)Válasz