Szerkesztővita:Armyx20

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Armyx20!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Farkasgergely vita 2011. január 19., 12:34 (CET)

Userbox[szerkesztés]

Szia! A {{userboxtop}}(?) sablont kell betenned a szerkesztői lapodra. A paramétereket kitöltöd benne. Utána be lehet illeszteni userboxokat, mint pl.: {{user hu}}, vagy {{user férfi}}. S ha beillesztetted mindegyiket, akkor lezárod az egészet a {{userboxbottom}} sablonnal. Ekkor elkészül a doboz. Ha esetleg nem sikerülne, akkor szólj, s megcsinálom neked. Farkasgergely vita 2011. január 20., 09:42 (CET)

Szia! Látom sikerült törölnöd a {{user hu}} sablont. Kattints ide {{userboxtop}}(?). Bejön a sablon lapja. A használat fejezetet jelöld ki másolásra, s azt illeszt be a szerkesztői lapodra. Fontos, hogy ne nyiss meg szerkesztésre semmit sem a sablonban. A szerkesztői lapodon tudod kitölteni a paramétereket, milyen legyen a háttér, stb. A Userboxes helyére mennek majd a boxok. Nézd át ezt az oldalt: Wikipédia:Hogyan készítsek szerkesztői lapot?. Farkasgergely vita 2011. január 20., 16:43 (CET)

Szerkesztői lap[szerkesztés]

Szia! Sikeresen megcsináltad. Az interwikik nem kellenek egyedül bele, mert azok az egyik sablonra vonatkoznak, pl: en:Template:User hu. Illetve még egy apróság: ne felejts el aláírni a hozzászólásaidat. A négy hullámjellel tudod megtenni. További jó szerkesztést! Farkasgergely vita 2011. január 21., 10:11 (CET)

Egri FC[szerkesztés]

Szia! Az Egri FC szócikk kapcsán felmerült egyeztetés miatt kérlek a források megjelölésére ügyelj jobban. Köszönettel. Andrew69. Icône étoile d'or à cinq branches.svgIcône étoile d'or à cinq branches.svgIcône étoile d'or à cinq branches.svg 2011. január 28., 21:21 (CET)


User boxok[szerkesztés]

Szia! Az userboxokban rosszul megadott kategóriát töröltem, elnézésedet kérem a "belenyúlásért". - Üdv. » KeFe « Társalgó 2011. április 25., 06:44 (CEST)

Helló[szerkesztés]

Jók az userboxaid :) Hajrá Fradi!--Vítya vita 2011. július 29., 19:24 (CEST)

userboxok technikai igazítása[szerkesztés]

Szia! Technikai szempontok miatt beleszerkesztettem a userlapodba, utólagos engedelmeddel, ugyanis a userboxok komplett kódját bemásoltad, amineke redményeképp a userlapod minden létező userbox kategóriában listázódott, és szerepeltek a userlapodon a sablonok más wikipédiás interwikilinkjei is. A sablonok kódját nem szoktuk kimásolni, a sablonnak pont az az értelme, hogy ne kelljen mindig komplex kódhalmazokat írogatnunk mindenhová, azt csak egyszer kell leírni, a Sablon: kezdetű névtérben, majd a többi helyre már csak ennyit írunk: {{sablon neve}}, pl. {{User férfi}}. Ez elhelyezi a színes kis userdobozt a userlapodon, de nem hagy takarítanivalót maga után. Lásd bővebben a sablonok működését a Wikipédia:Sablonok oldalon. Üdv Xiǎolóng Dragon01.svg vigyázz, harap! 2011. október 17., 15:13 (CEST)

Wikitalálkozó Miskolc[szerkesztés]

Kedves Szerkesztőtárs!

Szeretettel meghívlak a Miskolcon 2013. augusztus 3-ikán tartandó Wikipédista találkozónkra. Megjelenésedre feltétlenül számítunk, remélem, hogy ott leszel! Ha van kedved magaddal hozhatod feleséged/férjed/barátod/barátnőd/gyereked csak gyere el! Mi mindenképpen várni fogunk!

Üdvözlettel: Heart-beat.gif Vadszederke' 2013. július 16., 07:18 (CEST)