Fájl:ESRB Teen.svg

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Eredeti fájl(SVG fájl, névlegesen 215 × 300 képpont, fájlméret: 6 KB)

Leírás

ESRB "Teen" rating symbol, displayed on the packaging of computer and video games appropriate for audiences over the age of 13. Part of the ESRB Video Game Rating System.

Dátum
Forrás Extracted from A Parent’s Guide to Video Games, Parental Controls and Online Safety.
Szerző Entertainment Software Rating Board
Engedély
(Fájl újrafelhasználása)

ESRB rating icons are registered trademarks of the Entertainment Software Association (ESA) and may not be used without permission of the ESA.
Use restrictions are independent of copyright status; see Commons:Non-copyright restrictions.

SVG kód
Inkscape to text.svg
Ez a vektorgrafikus kép Inkscape segítségével készül, majd kézzel szerkesztve volt.
Path text SVG This SVG logo uses the path text method.

Licenc

Public domain
Ez a kép csak egyszerű geometriai alakzatokat vagy szöveget tartalmaz. Nincs egyéni-eredeti jellege, így nem áll szerzői jogi védelem alatt, azaz közkincsnek számít. Habár nem áll szerzői jogi védelem alatt, más korlátozások vonatkozhatnak rá. Lásd még: Wikipédia:Közkincs#Közkincs-nemjogosult vagy Template talk:PD-textlogo (angolul).
Trademarked
Ez a mű olyan dolgokat tartalmaz, amik védjegyi oltalom alatt állhatnak egy vagy több jogrendszerben. Mielőtt ezt a tartalmat használnád, győződj meg róla, hogy a törvények szerint az felhasználási szándékodból adódó körülmények szerint jogodban áll használni. Egyedül te felelsz azért, hogy nem sérted meg a védjegyet. Lásd a jogi nyilatkozatot. A védjegy használata nem jelenti a Wikimédia Commons vagy a Wikimedia Foundation jóváhagyását, sem annak ellentettjét.

Ez a sablon nem a licenc jelölésére szolgál. Minden esetben szükséges egy licencsablon feltüntetése. További információkért lásd a Commons:Licencelést.

Fájltörténet

Kattints egy időpontra, hogy a fájl akkori állapotát láthasd.

Dátum/időBélyegképFelbontásFeltöltőMegjegyzés
aktuális2011. március 25., 01:25Bélyegkép a 2011. március 25., 01:25-kori változatról215 × 300 (6 KB)SWFlashRemoved unnecessary code
2008. november 8., 22:08Bélyegkép a 2008. november 8., 22:08-kori változatról215 × 300 (56 KB)Mizunoryu{{Information |Description=ESRB "Teen" rating symbol, displayed on the packaging of computer and video games appropriate for audiences over the age of 13. Part o
2008. október 17., 15:59Bélyegkép a 2008. október 17., 15:59-kori változatról38 × 53 (12 KB)Fvasconcellos{{Information |Description=ESRB "Teen" rating symbol, displayed on the packaging of computer and video games appropriate for audiences over the age of 13. Part o

Globális fájlhasználat

A következő wikik használják ezt a fájlt:

A fájl globális használatának megtekintése