FNaF World

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
FNaF World
Fejlesztő Scott Cawthon
Kiadó Scott Cawthon
Tervező Scott Cawthon
Sorozat Five Nights at Freddy's
Motor Clickteam Fusion 2.5
Platformok Microsoft Windows, Android, iOS
Kiadási dátum 2016. január 21.
Műfaj Szerepjáték
Játékmódok Egyjátékos
Adathordozó Digitális terjesztés
A FNaF World weboldala

A FNaF World egy független fejlesztésű szerepjáték, a Five Nights at Freddy’s sorozat spin-offja. A játék karakterei aranyos kinézetűek, hivatalos nevükön "adventure animatronic"ok. Összesen 40 játszható karakter van a játékban

Kezdet[szerkesztés]

Fredbear mondja el nekünk a játék legelején hogy a világot gonosz szörnyek szállták meg és le kell őket győznünk.

A játék[szerkesztés]

Itt egy, az előző játékok Minijátékaihoz hasonló grafikájú világban kell járkálnunk és a megjelenő ellenfelekkel kell harcolnunk. Egyszerre két csapatunk lehet, mindkét csapatban négy karakterrel. A világban vehetünk Endoskeleton részeket, amik életünket növelik. Egy minijátékban horgászhatunk, és a kapott pénz a hal ritkaságától függ. A játék fizetőeszköze a Faz Token(hosszabb verziója Fazbear Token)

Vehetünk különböző Byteket, amik kis élőlények akik segítenek a harcban. Chipeket is találhatunk a világban elszórva. Ezek power-upokhoz hasonlóak. A bytekből és a chipekből egyszerre csak négy-négy kapcsolható be. A villogó tárgyakkal átkerülhetünk a Flipside-ra. Ez egy alternatív világ. Az első Flipside-ban minden kék, a másodikban minden fehér és a harmadik a legbizarrabb kinézetű. A játéknak több befejezése is van, néhány csak a Nehéz módban érhető el.

Újítások[szerkesztés]

Scott, a játék készítője levette a Steam-ről a játékot és azt üzente a játékosoknak hogy felújítja a játékot. Az újítások között szerepel az is hogy a világ teljesen 3d-s lesz. Akik megvették a játékot visszakapják a pénzüket és a FNaF World ingyenes lesz.

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a FNaF World című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel.