Szerkesztővita:Gepy/Archív 1

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Gepy 9 évvel ezelőtt a(z) Mecseki Hargita témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Gepy/Archív 1!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Malatinszky vita 2014. május 7., 13:30 (CEST)

Ács Dominika

Szia! Nézd meg, alapnak ezt hoztam össze: Szerkesztő:Gepy/Ács Dominika‎ (ha nagyon tetszik neked, akkor megkérek egy Admint, hogy fésüljék össze a törlendő oldal laptörijével. Így látszik majd, hogy te hoztad létre a lapot, és ha lesz megfelelő plusz forrásod, kiegészítésed azt hozzáírhatod és ha már elég a nevezetességhez, egyszerűen csak átnevezed (ill. „helyezned” a fő névtérbe), vagy szólsz és átneveztetem... Ha nem tetszik, az sem baj, erről szól a Wikipédia, nyugodtan használj belőle annyit, amennyit gondolsz). Ebből láthatsz néhány "trükköt" is. És ne add fel, nagyon jó, amit elkezdtél, csak MÉG nem elég. Van még mit tenni, ezért remélem, hogy segíted majd a munkánkat. Szívesen látunk! További jó szerkesztést, Fauvirt vita 2014. május 8., 13:55 (CEST)

Szia, Fauvirt! Köszönöm szépen a segítségedet! Kérlek, hogy indítsd el akkor ezt a bizonyos összefésülési folyamatot! Neked is minden jót; --Gepy vita 2014. május 8., 14:42 (CEST)

Szívesen, örülök, ha tetszik. Mivel ez most egy allapi munka, ezért ráraktam az ehhez való sablont. Ha szeretnéd, hogy mások is szerkeszthessék, akkor tedd alá a {{Nyúlj bele!}}(?) sablont is. Az Adminok üzenőfalán pedig elővezetem a kérést. :o) Fauvirt vita 2014. május 8., 15:53 (CEST)

Köszönöm szépen! Gondolom, az illetékes adminisztrátor majd értesít az eredményről... addig is elmerülök a különböző irányelvek tanulmányozásában...--Gepy vita 2014. május 8., 16:10 (CEST)

Hm. Sajnos ebbe nem gondoltam bele eléggé, ugyanis úgy van, hogy ha nem nevezetes a szócikk, akkor allapra sem kerülhet át. Ha eleve allapon készült volna, akkor viszonylag szabadabban készülhet egy-egy téma. Magam azért küzdök most ezért a szócikkért, mert potenciált érzek a lányban, hogy a wikipédia kritériumrendszere alapján nevezetessé legyen, de sajnos még nem az, ahogy a törlési megbeszélésen is kifejtettem - hacsak nem tudsz olyan online, vagy online ugyan nem elérhető, de hozzáférhető hiteles forrást ill. élő személyre vonatkozó megbízható forrást, ami a megfelelő módon tárgyalja a pályafutását.

Persze várjuk meg a lezárást, hiszen a Wikipédia szerkesztők közössége és lehet, hogy még lesz valakinek mentő ötlete. Ha nem így lenne, azt javasolom, hogy mentsd el magadnak az allap tartalmát jegyzetként - (.txt) „Hosszú sorok tördelése” elől kivéve a pipát (a Formátum alatt), mentésnél Unicode-ként - és ha meglesz a szükséges forrás, annak beírásával már csak vissza kell másolni a törölt lap helyére azt. Amíg nincs lezárva a törlési megbeszélés, addig viszont nyugodtan dolgozz rajta.

És akkor egy kicsit a tartalom. Láttam kijavítottad a kötőjelet az együttes nevében. Igaz, az életrajzi részben én is úgy hagytam, de úgy látom, a Band, legalábbis a saját facebook oldalán kötőjellel írja... Fauvirt vita 2014. május 8., 21:48 (CEST)

Utóirat: nem kell mindig kétszer írnod a választ, elég ha itt, vagy a másik szerkesztő vitalapján írsz. Az előbbi esetben csak értesítened ildomos a válaszról a másik szerkesztőt, erre több mód is van: 1. annyit írsz a vitalapjára, hogy válasz nálam a megfelelő, vagy egy új szakaszba és aláírod, akkor át tudnak kattintatni a vitalapodra, vagy 2. a {{válasz}}(?) sablonnal (ha erre rákattintasz itt, elolvashatod a használatát). És szólj, ha már sok(k) az információ... ;o) Fauvirt vita 2014. május 8., 21:55 (CEST)

Szia! :o) Azért - bár lehet, a látszat nem ezt mutatja (ezért ne csak az alapján "ítélj" (egyik irányelv is a jóindulat feltételezése), ami a wikin a józan ész megőrzése miatt fokozottan igaz, mert rengeteg munka hárul egy-egy önkéntesre, így elkerülhetetlenek a surlódások), de - mások is fektettek energiákat, mint én (akikről konkrétan tudok, Hungarikusz és Rlevente). Mindenesetre "mázli" is, hogy a MagyarSzínház "érintettsége" okán több mondjuk úgy háttérinfóm van. Mindenesetre "jól beleválasztottál" a "sűrűjèbe" rögtön az első témáddal... Ellenben szerkesztésileg nagyon ügyes vagy már.

Kötőjel: ilyenkor, ha érezhető pl. ellentmondás, érdemes egy helyen "ref"-el (így: Wikipédia:Jegyzeteléstechnika ref elemekkel, vagy pl. ezzel Sablon:Cite web) "alátámasztani" az állítást (jelen esetben az írásmódot). ha megtetted bocs, nem néztem még meg.

Ha kérdésed, vagy bármi gondod akad, keress bátran. :o) Fauvirt vita 2014. május 9., 09:41 (CEST)

Jegyeztem! ;-) Amúgy senki sem született wikipédista, de vannak ügyesebb kezdők. És hogy jót is mondjak a WPról, rengeteget fogsz (a "való életben" is hasznosíthatò tudást) tanulni tudatosan es tudatalatt egyaránt. Azt hiszem ez okozza a "wikifüggőséget". :o) De ettől ne (se) ijedj meg. Fauvirt vita 2014. május 9., 10:25 (CEST)

Szia! Azt hiszem ez kicsit elhamarkodott információ... a További infókba a youtube link simán berakható (pl.) így: * Horgas Ádám hivatalos Youtube oldala [https://www.youtube.com/watch?v=BHBxrWUvCGk Zenei ízelítő a készülő Szentivánéji álom produkcióból] (ének: Botos Éva és Ács Dominika), 014. június 25. - de a „Szintén Horgas Ádámmal közös munkája a Pécsi Nemzeti Színházban ősszel bemutatandó Szentivánéji álom” részt nem lehet forrásolni (értem, hogy a zenéből hallható a hasonlóság... de tudod, a wiki már csak ilyen - amúgy én is sokszor alig bírom kivárni, hogy a bemutatókat beírhassam ;o) ), másrészt a „melynek beharangozó zenéjében Botos Évával énekel” sem a legszerencsésebb... én pl. inkább arra fektetném a hangsúlyt, hogy a darabok promóciós hanganyagaiban az ő énekhangja hallható, az utóbbiban Botos Évával énekel. - vagy valahogy így (ezekre már lehet hozni a youtube-t - de! minimum egy pici leírással és figyelve (ami ebben az esetben megvan), hogy hivatalos yt oldala legyen valakinek/valaminek, mert egyéb esetben kétséges a jogtisztaság, akkor meg - szvsz - necces linkelni)... mit gondolsz? Fauvirt vita 2014. június 29., 17:18 (CEST)

műhelytagság

Este rakok ki neked kis tag-infoboxot, ha Hungarikusz meg nem előz... ;o) Fauvirt vita 2014. május 9., 16:32 (CEST)

Nem valószínű. Vigyor Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2014. május 9., 16:43 (CEST)

Na szép... csak kiharcolta, hogy én készítsem el... így gyakorlatilag a Te késztetésedre és HuFi unszolására (no meg hathatós segítségével), a friss-ropogós (kb. 10 perces), életem-első-sablonját tudhatod az oldaladon... :oD

Becsomagoltam egy {{Userboxtop}}(?) sablonba, ami tul.képpen egy userbox-gyűjtő, hátha akarsz többet, mást is és tetszésed szerint csinosíthatod. Az idézeteknek is van többféle sablon, ha szeretnéd pl. „keretbe foglalni”: {{Idézet}}(?)... na de hagylak érvényesülni... mielőtt elveszem a kedved... Fájl:Kopfschuettel.gif Fauvirt vita 2014. május 10., 01:12 (CEST)

Horgas Ádám

Láttam. :o) Viszont: 1. nekem nincs járőri jogosultságom; 2. akkor sem tehetném ellenőrzötté, max egy forráskérő sablonnal. Ha beírsz valahova egy állítást, akkor vagy a szerkesztési összefoglalóban (a szrkesztőablak alatt, a mentés gombok felett) jelezd, hogy a meglévő forrás(ok) alapján (esetleg melyik), hogy egyből láthassa a járőr, nem csak vandálkodsz és előbb van esély az ellenőrzötté válásra, vagy ha azokból nem derül ki a hozzáadott infó, akkor a fentebb már a kötőjelnél leírt - és nem véletlenül javasolt ;o)p - módszerek valamelyikével "forrásolunk". Jelen esetben szerencsére a forrás uaz, mint ami már ott van épp mögötte (ezért legközelebb már erre is ügyelj, ha van jegyzet-hivatkozás, hogy fedi-e a szerkesztésed tartalmát), így talán ha HuFinak jelzed ezt, és épp itt van, meg is teszi. ;o) Hitelesség szempontjábòl pedig, ha hallgatsz az előbbiekre hamar kikupálódsz és lehetsz megerősített szerkesztő is. Fauvirt vita 2014. május 10., 09:40 (CEST)

Műhelymunka

Szia! Nem szeretném, ha elvesznél, viszont azt sem tudom, hogy mik az érdeklődési területeid... nagyon-nagyon sok téma vár feldolgozásra, korrigálásra-javításra, vagy éppen kiegészítésre itt a Wikipédián, így a színházzal, színpaddal, előadóművészetekkel és művészekkel kapcsolatban is. Fél szemmel figyelgetem a közreműködéseidet, szóval ha igényt tartasz "rám", szívesen segítelek, ha kell megmutogatok trükköket, (ha elmondod, mi érdekelne, merre fejlesztenél, vagy fejlesztenéd magad) hiánytémákat stb. Nagyon sokat segítenél vele!

Visszavárunk... Fauvirt vita 2014. május 12., 00:29 (CEST)

Ennek örülök! Annyit tennék hozzá, hogy az, hogy valaki fiatal, még nem jelenti azt, hogy nem nevezetes, vagy annak határán inog (lásd: Kategória:Az 1990-es években született személyek - több, mint 1000 ember), bár tudom, hogy vannak olyan területek, ahol nehezebb ismertséget szerezni, már csak azért is, mert kevesebb a megjelenési lehetőség, mégis azt gondolom, hogy ha a Wikipédia által szabott feltételeket ezek az ifjú tehetségek is megszívlelnék (és ennek tükrében szerveződnének), saját maguknak is használnának (önmenedzselés nélkül régen sem működött a karrier, csak akkor az információáramlás nehézségei, ma viszont a dömping miatt). Látod, ezért mondom azt, hogy a WP-ból sokat lehet tanulni akkor is, amikor az ember nem is gondolná, mert tudatossá tesz. (Persze van számos hibája is, de minek nincs? ;o) ) Fauvirt vita 2014. május 12., 10:49 (CEST)

Én azt nem értem...

Én azt nem értem, hogy ha ennyire meg vagy győződve a fontosságukról, a szabályok kiskapunak használása helyett, miétr nem keresel fel egy hiteles médiát, ahol leközölnék a kellő információt - van ahol még juttatást is kapnál érte -, amit aztán itt kiskapu, viták és idegölés nélkül felhasználhatnál a szòcikkek megírásáhiz és többszörösen is jót tennél vele... valahogy az a mondás jutott az eszembe, h "a pokolra vezető ùt is jószándékkal van kikövezve"... ahelyett, hogy a szabályok értéknövelését néznéd, önnön - bármilyen nemeslelkűség is van benne - célod megkönnyítésére és "szentesítésére" akarod használni. Ez most picit elszomorított. Csak gondoltam megírom. Fauvirt vita 2014. május 14., 13:01 (CEST)

Ha szabad hozzátennem ehhez: engem ugyan csaknem meggyőztél, hogy Ács Dominika jelenleg wikiképes, sőt, magam is nekiálltam további források után keresgélni (sajnos nem találtam mást, mint ami most is a cikkben van), valamint csodálom és elismerem a lelkesedésedet (őszintén vélem, hogy jó, ha kitartasz a véleményed mellett), mégis úgy vélem, hogy egy kis időre pihentessük a szócikket. Egy év múlva talán több forrás és írnivaló áll rendelkezésünkre, és remélem, hogy akkor egy szép szócikk lesz belőle. nyiffi vita 2014. május 14., 13:06 (CEST)

Kedves Fauvirt, ha felkeresnék egy "hiteles médiát", ahol leközöl(tet)ném Ács Dominikáról azokat a tényeket, amiket már eddig is tudunk, mennyiben válna ő ezáltal alkalmasabbá arra, hogy bekerüljön a Wikipédiába? Köszönöm, hogy leírtad, amit gondolsz; fontos, hogy azt is elmondjuk a másiknak, amivel nem értünk egyet. Egyébként idegölést én nem tapasztalok, felesleges vitát sem, mert a kulturált vita mindig előrevivő, kiskaput viszont nem keresek és nem is kérek. Inkább a nagykaput szeretném értelmes módon kitágítani!--Gepy vita 2014. május 14., 14:02 (CEST)

Kedves Nyiffi, örülök, ha Téged már majdnem meggyőztelek! Szerintem fontos volna a magyar nyelvű Wikipédia további fejlődése végett közelíteni az angol Wiki filozófiai szerkesztési elveihez!--Gepy vita 2014. május 14., 14:04 (CEST)

Kedves Gepy! Szerintem is jó a gondolat, rugalmasnak kell lennünk, egy bizonyos fokig mindenképpen. Fauvirt szerintem azért javasolta, hogy külső forrás szülessen előbb, mert a wikibe már az első közlés után kerülhet bele információ. Tudom, hogy jelen esetben volt már szó külső forrásban Ács Dominikáról, de csak említés szintjén. Szívesen ajánlom a zene.hu oldalon tevékenykedő önkéntes hobbicikkírók tevékenységét, ők általában hálásan írnak cikkeket, szerintem hamar össze lehetne egyeztetni velük egy Ács Dominikáról szóló szép összegzést, amelyben az eddigi munkásságát is tárgyalják. És ezzel a szócikk is megmaradna. :) nyiffi vita 2014. május 14., 14:14 (CEST)

Kedves Nyiffi! Neked is és Fauvirtnek is hálás vagyok, hogy segíteni próbáltok, de nekem semmiféle személyes érdekem nem fűződik hozzá, hogy Ács Dominikából Wiki-szócikk váljon. Éppen ezért nem is fogom megtenni ezeket a javasolt kitérőket az "érdekében". Egyszerűen arról van szó, ami miatt a szerkesztőlapomon is azt a bizonyos idézetet tüntettem fel, amit, hogy szeretném, ha a Wikipédia minden értékes információt közölhetne érdeklődő honfitársainkkal, és ehhez szeretnék egy - a jelenleginél - alkalmasabb utat kitaposni...--Gepy vita 2014. május 14., 14:26 (CEST)

Hadd mondjam el őszintén, hogy én hogyan használom a Wikipédiát! Nem értek egyet pl. azokkal a sznob egyetemi oktatókkal, akik lefitymálják. Ennek ellenére magam sem tüntetem fel soha hiteles forrásként egy tanulmányomban sem. Viszont sokszor elsőként keresek benne egy-egy adott témában (főleg az angol nyelvűn), és a továbblépéshez rendszerint rengeteg segítséget tudok meríteni belőle. Azt szeretném, ha ilyen szempontból a magyar Wiki is egyre jobban fejlődhetne. Minél több szócikket tartalmaz, annál nagyobb segítséget jelent az Olvasóknak.--Gepy vita 2014. május 14., 14:32 (CEST)

Örülök annak, amit a Wikipédiáról írsz. Pontosan ez kellene, hogy az enciklopédiánk célja legyen, vagyis először itt keresni, mert rengeteg mindenről van itt szó. Sok esetben ez is elég, mert nincs szükséges további részletes infóra. Ha mégis, akkor a források, egyéb információk stb. alapján tovább lehet lépni. A konkrét cikkalany pedig azért lesz wikiképesebb, ha máshol írnak róla, mert akkor már van egy független forrás, amely részletesen feldolgozza. Nem a Wikipédia-szerkesztők döntik el, hogy érdemes-e róla írni, mert más (pl. a zene.hu) ezt eldöntötte. Vagyis nem Ács Dominika változik meg, hanem a róla alkotott vélemény, és így már bekerülhet ide, és a szócikkének is lesz olyan forrása, amire kattintva az olvasó továbbléphet. --Rlevente üzenet 2014. május 14., 15:38 (CEST)

...Azért vannak nem "sznob egyetemi oktatók" is, másrészt tudom, hogy a világ globalizálódik, de ettől függetlenül az egyes népek kultúrája más és más. Nyilván az adott nyelven készült wikiet az adott nyelvhez kötődő, azt használni, hasznosítani tudó, illetve képes olvasókból áll. A tapasztalat az, hogy a magyar olvasók nagy százaléka, akik csak a magyar wikiből tájékozódnak, le se görgetnek a lap aljára, tisztában sincsenek az információk mikéntjéről, ahogy ez a blogok és hír-, ill. "hír"-csatornák általános információiból is kitűnik - legalábbis én ezt a következtetést vonom le. Ez nem lenézés, egyszerűen csak egyfajta lustaság vagy nemtörődömség egy messzebb vezethető helyzetből adódóan - megint csak az én véleményem. Ezért bánnék óvatosan az információkkal és ezért örülök és támogatom a hu.wiki ez irányú közmegegyezésének a forrásokról. Lehet "felelősség-eltolás"-ként is értelmezni, mindenesetre az adott alany renoméját csak növeli és így nem diszkriminálják a személyek (akik magukról is tudnak írni) a tárgyakat, fogalmakat állatokat és növényeket, amikről csak és kizárólag valakik által tudhatunk. ;o) Fauvirt vita 2014. május 14., 15:51 (CEST)

Pasztircsák Polina

Szia, kicsit formázgattam a cikket, tettem bele egy pár belső hivatkozást. Látom, Te is teleraktad olyan hivatkozásokkal, amikről még nincs cikk. Ez nem baj, de csak olyan szavakra, kifejezésekre tegyünk, amikről belátható időn belül várhatóan lesz cikk. A további információk szakaszba pedig olyan külső hivatkozásokat teszünk, ahol az olvasó a cikk tárgyáról újabb tudnivalókat talál, ezért az enwiki linkeket kivettem. Ld. még: WP:FELÉP. Csak így tovább!--Rlevente üzenet 2014. május 14., 16:32 (CEST)

Köszönöm! Annál is inkább, mivel így észrevettem egy hibát, amit átemeltem a forrásszövegből: A szerepeinél felsorolt Traviata helytelen, hiszen az a mű címe. Pasztircsák Polina ebben a főszereplő Violettát alakítja. Javítottam; majd kellene rá egy ellenőrzés.--Gepy vita 2014. május 14., 16:35 (CEST)

Ez gyors volt; köszönöm szépen!--Gepy vita 2014. május 14., 16:45 (CEST)

Hadd kérdezzem meg, mert nem világos, ez most egy lemez, vagy több? Ha több, akkor felsorolásként kellene szerepeltetni őket, amit a sor elején egy csillaggal lehet jelezni, mit a 'Díjai' szakaszban. És bőven elég a lemez címe, kiadásának éve. A teljes játékidő, egyéb előadók, zenészek, zeneszerzők évszámai, stb. feltüntetése nem szükséges, itt nem eladni akarjuk ezt a lemezt, hanem megemlíteni, hogy van neki ilyen. --Rlevente üzenet 2014. május 14., 19:46 (CEST)

Hajajj, baj van! Most vettem észre, hogy a szöveg (egy része) szó szerinti másolás a polinapasztircsak.com oldalról, márpedig ilyet – a szerzői jogi szabályok miatt – nem szabad csinálni. Kérem, hogy a honlapon vagy egyéb forrásokban talált infók segítségével fogalmazd meg a szöveget a saját szavaiddal, akkor már Te leszel a szerző. --Rlevente üzenet 2014. május 14., 19:55 (CEST)

Rendben. Egyébként egy lemezről van szó, melynek címe Pasztircsák Polina. Az alatta lévő szöveg a tartalomról és az impresszumról ad felvilágosítást.--Gepy vita 2014. május 14., 20:04 (CEST)

Kicsit tömörítettem a lemezről szóló szakaszt, kivettem a felesleges részeket. --Rlevente üzenet 2014. május 14., 22:53 (CEST)

Hiába, nem tudom megtagadni a németes attitűdöm :o), az MTVA meg - ezek után - elég meggyőzőnek tűnt... Fauvirt vita 2014. május 15., 23:31 (CEST)

A némettel én is vagyok így néha. :-) Egyébként pedig Pasztircsák Polina várhatóan soha nem fog szakállat növeszteni! :-)--Gepy vita 2014. május 16., 08:26 (CEST)

Na ezért nehéz neki világhíressé válni! Egyébként nem szükséges minden ellenőrzést megköszönnöd. Mivel beleszerkesztettem, a cikk rajta van a figyelőlistámon, így értesülök minden változásáról, és előbb-utóbb ránézek.--Rlevente üzenet 2014. május 16., 08:42 (CEST)

Sok sikert!

Sok sikert mindenhez! És szép napot! Apród vita 2014. május 14., 17:51 (CEST)

Köszönet

Megható és köszönöm, hogy figyelemmel kísérsz engem. Kellemes napokat kívánva Apród vita 2014. június 3., 23:17 (CEST)

WT

Köszönöm!

Az irányelvek erdejében vannak fák, azoknak mohos oldala, meg fények is az éjszakában. Olykor-olykor összevissza bolyongunk, de odatalálunk a célhoz. :-) OsvátA Palackposta 2014. június 4., 10:15 (CEST)

Giro

Szia! Köszönet a cikkért! A cikkcímet igazítottam kicsit, ugyanis a magyarban az írógépes aposztróf helyett az ún. nyomdait használjuk. Lenne kedved bővíteni a 2013-as versenyről szóló csonka cikket, illetve megírni a még hiányzó évek cikkeit? :-) Elhelyeztem a cikkben a navigációs sablont, abban könnyen végig tudsz lépegetni az éveken. Üdv: --Joey üzenj nekem 2014. június 6., 11:45 (CEST)

Megnézegetem majd; aztán meg jöhet a Tour és a Vuelta... :-) --Gepy vita 2014. június 6., 12:36 (CEST)

Szerintem jó lesz, de az infoboxot érdemes lenne feltölteni a többi évnél is jelölt adatokkal. Arra figyelj még, hogy a cikkeidben ne legyen olyan átirányító hivatkozás, ami egyértelműsítő lapra vezet. Az ilyeneket mindig javítani kell a helyes hivatkozásra, mint pl a mostani cikkben Brixen esetén is. --Joey üzenj nekem 2014. június 7., 11:12 (CEST)

Rendben; köszi!--Gepy vita 2014. június 7., 11:14 (CEST)

Úgy látom, lassan kiteheted a {{Userbox/Sportműhely-tag}}(?) sablont is... ;o) (bár nem ide tartozik, de örülök, ha örülsz... :o)) ) Fauvirt vita 2014. június 12., 10:42 (CEST)

Mecseki Hargita

Köszönöm az észrevételt, nyugodtan javíts bele a cikkekbe, azért vannak. :-) Nekem annyi közöm van hozzá, hogy szintén Rákoscsabán lakom, úgyhogy párszor már találkoztam vele (na nem személyesen, hanem ilyen-olyan rendezvényeken) és a műveivel. Nincs esetleg képed a Zamárdiban levő szobrokról? --Rlevente üzenet 2014. június 12., 09:37 (CEST)

Sajnos nincs, de a nyár folyamán szívesen csinálok...--Gepy vita 2014. június 12., 12:35 (CEST)

Jó lesz később is ;-). Előre is köszi! --Rlevente üzenet 2014. június 12., 13:07 (CEST)

Köszönöm, betettem a Zamárdi cikkbe is :-) --Rlevente üzenet 2014. augusztus 5., 11:33 (CEST)

Szívesen! Tettem fel még egy gyönyörű terrakottát is!--Gepy vita 2014. augusztus 5., 11:37 (CEST)

Szuper, azt egy kicsit világosítottam, ha nem haragszol. --Rlevente üzenet 2014. augusztus 5., 11:47 (CEST)

Egész nyugodtan! Örülök, ha tetszik.--Gepy vita 2014. augusztus 5., 11:53 (CEST)

Váci székesegyház

Azt írtad, hogy "csak a XX. század negyvenes éveiben szabadíttatta ki Pétery püspök a teológiai szempontból valóban nem teljesen korrekt, ám gyönyörű képet" Meg tudod mondani, hogy mi a probléma a képpel teológiai szempontból? --Rlevente üzenet 2014. július 4., 10:31 (CEST)

Erzsébet helyett Mária a pocakos, holott fordítva kellene lenni...--Gepy vita 2014. július 4., 20:39 (CEST)

Köszi :-) --Rlevente üzenet 2014. július 4., 22:59 (CEST)