Szerkesztővita:Davidd003

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Karmela 9 évvel ezelőtt a(z) Járőrség témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Davidd003!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Pkunkpalackpošta 2014. május 2., 19:53 (CEST)Válasz

Balassagyarmat[szerkesztés]

Kérlek, javítsd ki a cikkben végzett szerkesztéseidet. Üdv, Pkunkpalackpošta 2014. május 2., 19:54 (CEST)Válasz

Paradicsom[szerkesztés]

Üdvözöllek! A paradicsom szócikkében visszavontam a változtatásodat, mivel a gyümölcs fogalma elég nehezen, körülményesen határozható meg egyértelműen (lásd a gyümölcs szócikkben leírtakat); egyesek valóban gyümölcsnek tekintik a paradicsom termését, de gyakoribbnak vélem, hogy inkább zöldségként tekintenek rá, annak ellenére, hogy valóban termés. Azt hiszem, a legpontosabb, ha azt mondjuk, hogy a paradicsom termését fogyasztjuk. Üdvözlettel: --Sphenodon vita 2014. május 5., 23:00 (CEST)Válasz

Állj le![szerkesztés]

Szia! Még egy ilyen és pihenőre küldelek. Csigabiitt a házam 2014. május 6., 19:19 (CEST)Válasz

Járőrség[szerkesztés]

Elnézést a kései válaszért, de az e-mail-ed a spamek között találtam meg, valamiért odasorolódott.

Kérdésedre: Azonnal, minden külön adminisztráció nélkül a friss változtatások járőre lehetsz, azaz figyelemmel kísérve az új szerkesztéseket javítgathatod az azokban előforduló hibákat. Ha ehhez járőrbitet is szeretnél, azaz az anon és megerősítetlen szerkesztések jóváhagyásának lehetőségét, akkor előbb magadnak is megerősített szerkesztővé kell lenned, a járőrség csak aztán jön.

A megerősítettség megszerzéséről szóló tudnivalókat a WP:BÜRÜ és WP:STABIL helyeken olvashatod el, a WP:BÜRÜ archívumában is érdemes körülnézni. Az a lényeg, hogy jó szerkesztéseiddel kivívd a többiek bizalmát. A megerősített szerkesztő szerkesztései láthatóvá lesznek anélkül, hogy előbb másnak is rá kellene néznie.

--Karmela posta 2014. május 7., 13:05 (CEST)Válasz