Szerkesztővita:Stanguardian

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hungarikusz Firkász 12 évvel ezelőtt a(z) Faddy Ottmár szócikk és kép témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Stanguardian!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Henrik 2011. szeptember 28., 22:53 (CEST)Válasz

Képfeltöltés[szerkesztés]

Szia! Nem akarok okoskodni, mert én sem szerkesztek régóta, de a Felküldési útmutatóban azt olvastam, hogy a képek licence kötelezően megadandó. Ezt szerintem pótolnod kéne. Darvulia vita 2011. szeptember 28., 22:39 (CEST)Válasz

Faddy Ottmár[szerkesztés]

Üdv! Az általad beírt szöveg (Faddy Ottmár szócikk) a http://papijoecivisek.blogspot.com/2010/02/debreceni-ferences-testverek-kozott.html címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! Henrik 2011. szeptember 28., 22:53 (CEST)Válasz

Henrik 2011. szeptember 28., 22:53 (CEST)Válasz

Jogsértő szövegről[szerkesztés]

Üdv!

Kérlek, ne vond vissza a sablonkihelyezését, és más módon se távolítsd el azt. A sablonban olvasható információk szerint járj el, valamint a fentebb olvasható figyelmeztető üzenet alapján. Köszönöm figyelmedet! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2011. szeptember 28., 23:08 (CEST)Válasz

Kérlek, hagyd abba amit csinálsz. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2011. szeptember 28., 23:15 (CEST)Válasz

Faddy Ottmár szócikk és kép[szerkesztés]

Ha erre a linkre klikkelsz: Faddy Ottmár/Új újra tudod írni a szócikket a saját szavaiddal. Akkor a mostani létrehozás törlésre kerül, és az új létrehozás átnevezhető lesz a megfelelő névre.


A képpel kapcsolatban: Ha ezt a képet Te csináltad, akkor töltsd ki a leírólapot és tedd rá ezt a sablont egy "Licenc" nevű szakasz alá: {{kettős-GFDL-cc-by-sa-3.0}}(?). Ezt itt találod: Sablon:Kettős-GFDL-cc-by-sa-3.0.


Ha van még kérdésed szívesen megválaszolom. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2011. szeptember 28., 23:51 (CEST)Válasz