Szerkesztővita:Peti610

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Atoljaka 1 évvel ezelőtt a(z) Keleti front (második világháború) témában


Ez a szerkesztő nem él aktív közösségi életet, nem tagja a közösségnek! Csak és kizárólag a saját cikkeinek megírásával foglalkozik! Nem kíván vitákba szállni és nem akar szavazgatni sem! Köszönettel!
Peti610

Kérlek, ha új szakaszt hozol létre a vitalapon, ne a legutolsó szakasz megnyitásával, hanem a lap tetején lévő „+” füllel tedd. Ezzel elkerülheted, hogy megtévesztő szerkesztési összefoglalók jelenjenek meg a laptörténetben és a friss változtatások közt: rögtön látható lesz, miről szól valójában a szerkesztésed.
Az itt elkezdett diskurzusokat az illető vitalapján folytatom!


Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Peti610!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! [törölt kép] Doncsecz Pošta 2008. április 24., 20:08 (CEST)Válasz

Kérdés!!![szerkesztés]

A Hadihajó munkacsoportban az életrajz az admirálisokat, tengerészeket és tervezőket érinti? Történelem p Töri szoba 2010. Augusztus 22. , 11:42 (CEST)

Bot activity on the Dutch Wikipedia[szerkesztés]

Dear,

Your bot account hasn't made any edits on the Dutch Wikipedia for at least three years. In accordance with the local bot policy the bot flag will be removed in three months. To avoid losing the bot flag, you can confirm you want to retain the bot flag by going to this page.

With kind regards, Kippenvlees1 vita 2018. május 29., 20:56 (CEST)Válasz

Inaktivitás[szerkesztés]

Értesítés inaktivitásról / Notice to inactive right holders

Nyilvántartásunk szerint az elmúlt legalább egy évben nem voltál aktív a magyar Wikipédián.

Az inaktivitási irányelv vonatkozó szabálya szerint elveszíti bot-, bürokrata- vagy felületszerkesztő státuszát az a szerkesztő, akinek 12 hónapnál hosszabb ideig nincsen a magyar Wikipédia semelyik névtérében egyetlen szerkesztése vagy naplózott tevékenysége.

Amennyiben botfiókod jogosultságát meg kívánod tartani, kérlek jelezd azt 14 napon belül a bürokraták üzenőfalán.


(Angol verzióra minta itt: Notice to inactive right holders)

Bencemac A Holtak Szószólója 2018. június 2., 09:52 (CEST)Válasz

Segíts a Wikipédia jobbá tételében egy rövid kérdőív kitöltésével![szerkesztés]

Kedves Peti610!

Azért kaptad ezt az üzenetet, mert a magyar Wikipédia aktív szerkesztője voltál, azonban egy ideje már nem szerkesztesz. A Wikimédia Magyarország Egyesület programot indított a Wikipédia szerkesztőinek megtartására. A program hangsúlyos része, hogy megpróbáljuk pontosabban megérteni a szerkesztők Wikipédiával kapcsolatos élményeit, problémáit, és azt, hogy mi vezet a szerkesztők megmaradásához, vagy ahhoz, hogy abbahagyják a szerkesztést.

Adataidat bizalmasan, adatvédelmi irányelveinkkel összhangban kezeljük, azokhoz kizárólag Samat, a kutatással kapcsolatban fér hozzá. A válaszokat nem hozzuk anonimizálás nélkül nyilvánosságra.

Kérjük, szánjál 5-10 percet a kérdőív kitöltésére!

Válaszaid segítenek abban, hogy a magyar Wikipédia a jövőben könnyebben megtarthassa önkéntes közreműködőit. Köszönjük!

Ha nem szeretnél többet ilyen üzenetet kapni, helyezd el a vitalapodon a [[Kategória:Tömeges üzenetküldésből kijelentkezettek]] karaktersort.

Üdvözlettel: Samat üzenetrögzítő 2019. szeptember 4., 00:57 (CEST)Válasz

Fájl:Viselet 03.jpg[szerkesztés]

Szia! Ehhez a képhez több információ kellene. Honnan lehet tudni, hogy 1923-ban készült? Pilisy Elemér készítette a fotót, vagy csak gyűjtötte? Ő mikor élt? Hogyan jutottál a fotóhoz pontosan? Köszönöm. – Regasterios vita 2020. február 22., 22:56 (CET)Válasz

Keleti front (második világháború)[szerkesztés]

Szia! Úgy látom, hogy érdekel a második világháború témaköre, úgyhogy gondoltam szólok. A magyar wikiben nincs szócikke se a keleti se a nyugati frontjának. A keleti fronton csak a Barbarossa hadműveletnek van cikkje, ami ugye nem fedi az egész frontot. Ha van kedved és időd, segíthetnél létrehozni. Előre is köszönöm. Üdv, Atoljaka vita 2022. december 24., 14:23 (CET)Válasz