Szerkesztővita:Peti610

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez


Ez a szerkesztő nem él aktív közösségi életet, nem tagja a közösségnek! Csak és kizárólag a saját cikkeinek megírásával foglalkozik! Nem kíván vitákba szállni és nem akar szavazgatni sem! Köszönettel!
Peti610

Nuvola apps important.svg Kérlek, ha új szakaszt hozol létre a vitalapon, ne a legutolsó szakasz megnyitásával, hanem a lap tetején lévő „+” füllel tedd. Ezzel elkerülheted, hogy megtévesztő szerkesztési összefoglalók jelenjenek meg a laptörténetben és a friss változtatások közt: rögtön látható lesz, miről szól valójában a szerkesztésed.
Az itt elkezdett diskurzusokat az illető vitalapján folytatom!


Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Peti610!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! [törölt kép] Doncsecz Pošta 2008. április 24., 20:08 (CEST)

Kérdés!!![szerkesztés]

A Hadihajó munkacsoportban az életrajz az admirálisokat, tengerészeket és tervezőket érinti? Történelem p Töri szoba 2010. Augusztus 22. , 11:42 (CEST)

Fájl:Barkhorn33.jpg[szerkesztés]

Szia! Bár ezt a képet az emwikiről hoztad át, itt sajnos nem használható a szerzői jogtulajdonos engedélye nélkül. Ennek az amerikai és a magyar törvények közötti eltérés az oka. – Regasterios vita 2016. július 11., 21:20 (CEST)

Hiányos leírólap[szerkesztés]

PDmaybe-icon.svg Az általad felküldött kép (AUT-HUN arpad.jpg) felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési útmutatót. Felhívjuk figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt, rendszeres felküldése a szerkesztési jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük.
Information icon.svg
A képfeltöltéseidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet!

Xia Üzenő 2016. október 24., 14:22 (CEST)

Bot activity on the Dutch Wikipedia[szerkesztés]

Dear,

Your bot account hasn't made any edits on the Dutch Wikipedia for at least three years. In accordance with the local bot policy the bot flag will be removed in three months. To avoid losing the bot flag, you can confirm you want to retain the bot flag by going to this page.

With kind regards, Kippenvlees1 vita 2018. május 29., 20:56 (CEST)

Inaktivitás[szerkesztés]

Értesítés inaktivitásról / Notice to inactive right holders
Wikipedia bureaucrat.svg

Nyilvántartásunk szerint az elmúlt legalább egy évben nem voltál aktív a magyar Wikipédián.

Az inaktivitási irányelv vonatkozó szabálya szerint elveszíti bot-, bürokrata- vagy felületszerkesztő státuszát az a szerkesztő, akinek 12 hónapnál hosszabb ideig nincsen a magyar Wikipédia semelyik névtérében egyetlen szerkesztése vagy naplózott tevékenysége.

Amennyiben botfiókod jogosultságát meg kívánod tartani, kérlek jelezd azt 14 napon belül a bürokraták üzenőfalán.


(Angol verzióra minta itt: Notice to inactive right holders)

Bencemac A Holtak Szószólója 2018. június 2., 09:52 (CEST)