Szerkesztővita:Peti610/Archív/2009/September

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Carlos71 14 évvel ezelőtt a(z) ŠK Slovan Bratislava témában

Sablon:Vallási épület

Szia! Létrehoztam egy sablont, illetve annak a dokumentációját. Viszont a kettő együtt nem működik. Hiába töltöm ki a egy csomó helyen nem jelenik meg semmi. Nagyon örülnék, ha vetnél rá egy pillanatot. Előre is köszönöm. – Kulja vita 2009. szeptember 1., 09:15 (CEST)

Abydos

Szia! Megírom Abydos szócikkét is, de van egy kérdésem. A kategóriáknál szerinted a Kitalált helyek kategória jó? Mert Abüdosz maga létezik(ett), csak épp nem ugyanaz, mint a CSK sorozatban szereplő Abydos. - Mmyin78 Letterbox 2009. szeptember 5., 14:17 (CEST)

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaHiányzik az aláírás!
- Mmyin78 Letterbox 2009. szeptember 7., 14:01 (CEST)

Megint segítség

Szia! Ezúttal a A jég foglyai szócikkhez kéne egy fordítási segítség. Az Érdekességek fejezetben ott hagytam egy angol bekezdést, mert nem értem, mit akar, nem tudtam beazonosítani az epizódokból sem, hogy mire utal. Köszi - Mmyin78 Letterbox 2009. szeptember 7., 14:01 (CEST)

Megoldva, kész, ok, stb. MegoldvaHiányzik az aláírás!
- Mmyin78 Letterbox 2009. szeptember 8., 14:23 (CEST)

Tapasztalatgyűjtés a mentorálásról

Köszönöm az aktivitásodat a mentorálásban. Kérlek oszd meg a többi mentorral is a tapasztalataidat, gondjaidat a Wikipédia-vita:Új szerkesztők támogatása/Mentorálás lapon.

Arra is kérlek, hogy továbbítsd ezt a felhívást az általad mentoráltaknak:

A következő lapra: A mentoráltak írták várjuk a valaha is mentoráltak észrevételeit. Nem csak a dicséretet, a negativ tapasztalatokat is.

Fontos lenne a visszajelzés, részben hogy tanuljunk belőle, de nem titkolt szándék az új munkatársak toborozása a mentorműhelynek, hiszen sokszor napokig nincs mentora a segítségkérőknek. Ha be tudjuk mutatni, hogy ez a munka fontos, valószínűleg többen is beszállnak.

Javasolom továbbá, hogy helyezd el a vitalapodon fölül a {{Mentort keresnek}}(?) sablont, hogy könnyen észrevehesd, ha valaki mentort keres.

Karmelaüzenőlap 2009. szeptember 10., 10:31 (CEST)

Volnál szíves

ezt megmagyarázni? Bennófogadó 2009. szeptember 16., 22:05 (CEST)

CSK egyértelműsítések

Szia! Elkezdődött némi változtatás a CSK-val kapcsolatos szócikkek címében, jelenleg néhány szereplő „XY (Csillagkapu)” nevét már átirányították „XY”-ra, ezt majd a CSK portálon is követni kéne, hogy ne pirosodjon be minden olyan szócikk, ami már meg van írva. Nem tudom, te tartod-e karban, vagy más... - Mmyin78 Letterbox 2009. szeptember 18., 09:28 (CEST)

ŠK Slovan Bratislava

A cikk kiemelten van. Kérlek mondd el a véleményed és ha jónak találod, akkor szavazz rá.Carlos71 vita 2009. szeptember 28., 10:08 (CEST)