Szerkesztővita:Mike.lifeguard

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt BinBot 8 évvel ezelőtt a(z) Elavult "document.write" van a javascriptedben! témában

m:user talk:Mike.lifeguard

Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Mike.lifeguard!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! OrsolyaVirágHardCandy 2009. február 5., 22:46 (CET)Válasz


If you don't speak Hungarian, please click here.

Welcome to the Hungarian Wikipedia, dear Mike.lifeguard!

Üdvözlünk!

If you need help, see Category:User languages for users who can communicate in foreign languages. See also our Babel page for language templates for your user page. You can also use our Village Pump to discuss Wikipedia news, technical, legal, media and miscellaneous issues and to post proposals.

I hope you'll enjoy editing here and being a Wikipedian! Again, welcome! Bináris ide  Kampány a számok helyes írásáért 2009. október 29., 06:58 (CET) :-))Válasz

Elavult "document.write" van a javascriptedben![szerkesztés]

A Szerkesztő:Mike.lifeguard/monobook.js oldalad a document.write függvényt tartalmazza, aminek a támogatása a MediaWiki szoftverben megszűnt, és működési problémákat okozhat. Erősen javasolt az eltávolítása vagy lecserélése.

Tgr megbízásából és Bináris közreműködésével: BinBot vita 2015. augusztus 6., 22:55 (CEST)Válasz