Lazos de amor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Lazos de amor
Műfaj telenovella

Író Jorge Lozano Soriano
Liliana Abud
Rendező Miguel Córcega
Főszereplő Lucero Hogaza León
Főcímzene Lucero - Lazos de amor
Zeneszerző Jesus Blanco

Ország Mexikó
Nyelv spanyol
Évadok 1
Epizódok100
Gyártás
Producer Carla Estrada
Operatőr Mónica Miguel
Részenkénti játékidő részenként 41-44 perc
Gyártó Televisa
Forgalmazó Televisa
Sugárzás
Eredeti adó Canal de las Estrellas
Eredeti sugárzás1995. október 2. – 1996. február 23.
Kronológia
Előző Siempre contigo
Következő Piel de ángel
További információk

Lazos de amor (Szeretet kötelékei) egy mexikói telenovella, amit a Televisa készített 1995-ben.[1] A főszereplők Lucero, Luis José Santander, Otto Sirgo, Juan Manuel Bernal, Marga López, Silvia Derbez és Guillermo Murray voltak. A sorozat 2016-os remakeje az Ana három arca (Tres veces Ana).

Cselekmény[szerkesztés]

María Guadalupe, María Fernanda és María Paula hármasikrek, akik bár hasonlítanak egymásra, személyiségük teljesen különböző. A sorozat elején még gyerekek a hármasikrek, épp a szüleikkel ülnek autóban. María Paula miatt veszekedés tör ki a testvérek közt, amikor apjuk rendre utasítja őket, akkor elveszti a jármű felett az uralmat és lezuhannak egy szakadékba. A balesetben a szüleik meghalnak, María Paula és María Fernanda túlélik a balesetet, María Guadalupenek viszont beleesik a folyóba, ami elsodorja őt. Ana talál rá, aki magához veszi a kislányt.

Ana rájön, hogy María Guadalupe egy balesetben elhunyt pár lánya. Eldönti, hogy vele marad és mindent megtesz, hogy ne emlékezzen a tragédiára. A nagymama Doña Mercedes (Marga López) a baleset közelében levő faluba megy, hogy azonosítsa a lánya és veje holttestét és itt közlik vele, hogy María Guadalupenek nyoma veszett. Doña Mercedes azonban szentül hiszi, hogy az elveszett lány életben van, ezért megkezdi a keresését. A balesetben María Fernanda megvakult.

Húsz év telik el, María Guadalupe szerény körülmények között, de boldogságban nőtt fel, Anaval, anyjával él, akit nagyon szeret. María Fernanda érzékeny, de jó lelkű, María Paula viszont egy szeszélyes, gátlástalan, intrikus nő, aki titokban szerelmes bácsikájába, Eduardoba.

Szereposztás[szerkesztés]

Érdekességek[szerkesztés]

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Lazos de Amor (spanish nyelven). alma-latina.net. [2011. augusztus 5-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2016. március 17.)

Források[szerkesztés]