Lazos de amor

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Lazos de amor
Műfajtelenovella

ÍróJorge Lozano Soriano
Liliana Abud
RendezőMiguel Córcega
FőszereplőLucero Hogaza León
FőcímzeneLucero - Lazos de amor
ZeneszerzőJesus Blanco

OrszágMexikó
Nyelvspanyol
Évadok1
Epizódok100
Gyártás
ProducerCarla Estrada
OperatőrMónica Miguel
Részenkénti játékidőrészenként 41-44 perc
GyártóTelevisa
ForgalmazóTelevisa
Sugárzás
Eredeti adóCanal de las Estrellas
Eredeti sugárzás1995. október 2. – 1996. február 23.
Kronológia
ElőzőSiempre contigo
KövetkezőPiel de ángel
További információk
SablonWikidataSegítség

Lazos de amor (Szeretet kötelékei) egy mexikói telenovella, amit a Televisa készített 1995-ben.[1] A főszereplők Lucero, Luis José Santander, Otto Sirgo, Juan Manuel Bernal, Marga López, Silvia Derbez és Guillermo Murray voltak. A sorozat 2016-os remakeje az Ana három arca (Tres veces Ana). Magyarországon nem adták le. A remaket viszont 2017-ben leadta a TV2.

Cselekmény[szerkesztés]

María Guadalupe, María Fernanda és María Paula hármasikrek, akik bár hasonlítanak egymásra, személyiségük teljesen különböző. A sorozat elején még gyerekek a hármasikrek, épp a szüleikkel ülnek autóban. María Paula miatt veszekedés tör ki a testvérek közt, amikor apjuk rendre utasítja őket, akkor elveszti a jármű felett az uralmat és lezuhannak egy szakadékba. A balesetben a szüleik meghalnak, María Paula és María Fernanda túlélik a balesetet, María Guadalupe viszont beleesik a folyóba, ami elsodorja őt. Ana talál rá, aki magához veszi a kislányt.

Ana rájön, hogy María Guadalupe egy balesetben elhunyt pár lánya. Eldönti, hogy vele marad és mindent megtesz, hogy ne emlékezzen a tragédiára. A nagymama Doña Mercedes (Marga López) a baleset közelében levő faluba megy, hogy azonosítsa a lánya és veje holttestét és itt közlik vele, hogy María Guadalupenek nyoma veszett. Doña Mercedes azonban szentül hiszi, hogy az elveszett lány életben van, ezért megkezdi a keresését.

Húsz év telik el, María Guadalupe szerény körülmények között, de boldogságban nőtt fel, Anaval, anyjával él, akit nagyon szeret. María Fernanda érzékeny, jólelkű lány; aki a baleset következtében megvakult. María Paula viszont egy szeszélyes, gátlástalan, intrikus nő, aki titokban szerelmes bácsikájába, Eduardoba.

Szereposztás[szerkesztés]

Érdekességek[szerkesztés]

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Lazos de Amor (spanish nyelven). alma-latina.net. [2011. augusztus 5-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2016. március 17.)

Források[szerkesztés]