Tres mujeres

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Tres mujeres
Műfaj telenovella

Alkotó Martha Carrillo
Cristina García
Rendező Raúl Araiza
Gustavo Hernández
Julián Pastor
Főszereplő Erika Buenfil
Karyme Lozano
Norma Herrera
Alexis Ayala
Jorge Salinas
Pedro Armendáriz Jr.
Főcímzene Ricardo Arjona - Desnuda

Ország Mexikó
Nyelv spanyol
Epizódok280 (275 nemzetközi változatban)
Gyártás
Vezető producer José Rendon
Producer Roberto Hernández Vázquez
Forgatási helyszín Mexikóváros
Kanada
Operatőr Jesús Acuña Lee
Carlos Sánchez Zuñiga
Részenkénti játékidő 41-44 perc (1-270 rész)
21-22 perc (271-280. részek)
Gyártó Televisa
Forgalmazó Televisa
Sugárzás
Eredeti adó Las Estrellas
Eredeti sugárzás1999. március 22.2000. április 14.
Kronológia
Előző Angela
Következő Ramona
További információk
SablonWikidataSegítség

A Tres mujeres (magyarul: Három nő) egy mexikói telenovella, amit a Televisa készített 1999-ben. Főszereplői Erika Buenfil, Karyme Lozano, Norma Herrera, Alexis Ayala, Jorge Salinas és Pedro Armendáriz Jr. voltak, a gonoszak Arleth Terán, Niurka Marcos, Sergio Sendel, Alejandro Camacho, René Casados, Ricardo Dalmacci, Galilea Montijo és Laura Flores voltak.[1]

Történet[szerkesztés]

Fátima Uriarte (Karyme Lozano) egy határozott, nyitott és erős nő. Az Uriarte családban ő a legfiatalabb, mellett ott vannak szülei Greta és Gonzalo valamint testvérei Barbara és Santiago. Látszólag Uriartéék egy ideális család, ám kapcsolatuk ridegséggel, irigységgel és frusztrációval teli. Fátima úgy érzi egyedül az apja áll ki mellett, míg a testvéreiről és anyjáról ugyanez nem mondható el.

Fátima beleszeret Adriánba (Sergio Sendel), aki ambiciózus, de lenézi a nőket, úgy gondolja, hogy a szerelem a nő birtoklását jelenti. Amint szorosabbá válik kapcsolatuk Adrián zsarnokoskodik , elnyomja Fátimát és betegesen féltékenykedik, miközben a titkárnőjével, Brendával csalja meg szerelmét. Fátima eközben Sebastiánt, akibe azonnal beleszeret.

Sebastian (Jorge Salinas) Adrián ellentéte: egy szabad és becsületes férfi, aki tiszteli a nőket és a belső értékeiket is értékeli. Sebastián úgy dönt, hogy elhagyja Kanadát, hogy Mexikóban otthon dolgozhasson. Ám Sebastián ugyanott kezd el dolgozni, ahol Fátima barátja, Adrián is dolgozik. Így Sebastián Adriánban nem csak a munkahelyi, hanem szerelemi riválisát is megtalálja. Sebastián és Fátima összejön, ám Adrián nem hagyja hogy boldogok legyenek.

Fátima nővérét, Bárbarát kapcsolatuk támogatására kéri, de Barbara szerint, ha Fátima már lefeküdt Adriánnal, akkor házasodjon vele össze.

Barbara (Erika Buenfil) egy rideg és szigorú nő, aki 10 éve él házasságban Marióval. Tőle van egy 8 éves lánya, Montserrat, aki asztmás. Azonban Barbara és Mario kapcsolata ellaposodott, aminek oka Montserrat betegsége és Barbara megszállott vágya, hogy fiúgyermeke legyen. Emiatt Barbara Daniel - Mario unokatestvérének - birtokára megy, hogy lefeküdjön vele és teherbe ejtse. Habár Barbara gyűlöli a birtokot és a környezetet, a gyűlölet hamarosan szerelemmé válik. Barbara és Daniel kapcsolatát a szenvedély uralja, ami lángoló szerelemmé válik, távol Mariótól. Mario egy értelmes, okos ember és feleségének viselkedése gyanússá válik.

Greta (Norma Herrera) számára is ugyanannyi szerelemi konfliktus adatott meg, mint lányainak. A múltban volt egy nagy szerelme és a sors egy második lehetőséget adott Greta számára, amikor megtudta, hogy Sebastiánnak az édesapja, az ő egykori nagy szerelem, aki őt kamaszkorában nővé tette.

Fátima, Bárbara és Greta három nő, akik két szerelem közt őrlődnek: egy olyannal, amit a társadalom jónak tart, a másik pedig, amit a szívük legmélye tart jónak. Mindhárman megteszik a boldogsághoz vezető utat, ám van, aki közülük elbukik.

Szereposztás[szerkesztés]

Érdekességek[szerkesztés]

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. Tres mujeres. (Hozzáférés: 2018. június 16.)

Források[szerkesztés]