Jonas Brothers

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Jonas Brothers
The Jonas Brothers perform at the Kids' Inaugural cropped.jpg
Információk
Eredet USA Amerikai Egyesült Államok
Alapítva 2005
Aktív évek 2005–2013[1]
Műfaj popzene Pop-rock Pop-punk
Kiadó Columbia Records (2005–2007)
Hollywood Records (2007–2010 )
Kapcsolódó előadók Hannah Montana, Miley Cyrus, Demi Lovato
Tagok
Kevin Jonas
Joe Jonas
Nick Jonas

A Jonas Brothers weboldala
Commons
A Wikimédia Commons tartalmaz Jonas Brothers témájú médiaállományokat.

A Jonas Brothers egy amerikai poprock együttes, tagjai Kevin, Joe és Nick Jonas. A Disney Channel Camp Rock című filmjében szerepeltek, több nagylemezük is megjelent.

Családi háttér[szerkesztés]

A Jonas család életében mindig is jelen volt a zene. Az idősebb Paul Kevin Jonas, lelkész (utazó prédikátor), egyben zenész. Édesanyjuk, Denis Jonas is tagja volt egy keresztény zenekarnak, jelenleg jelnyelv-tanárként dolgozik. A fiúk kiskoruktól kezdve apjuk gyülekezeti kórusában énekeltek.

Pályafutás[szerkesztés]

Nick Jonas: Felfedezés és szólóalbum[szerkesztés]

A zenekar Nick Jonas szólóprojektjeként indult. Nicket hatéves korában fedezték fel egy fodrászatban, mikor édesanyja a haját vágatta, egy menedzser figyelt fel rá. Élete hetedik évében kezdett el a Broadway-en szerepelni. Ez kb. 2 éves korától kezdve a legnagyobb álmai közé tartozott. Számos darabban játszott, többek közt az A Christmas Carol-ban (2000), az Annie Get Your Gun-ban (2001), A szépség és a szörnyetegben (2002) és a Nyomorultakban (2003) és más darabokban is.

2002-ben, míg a Szépség és a szörnyetegben játszott, Nick írt egy dalt, aminek az édesapjával a Joy to the World (A Christmas Prayer)(Örömöt a világnak – egy karácsonyi ima) címet adták. 2003 novemberében, az INO Records átvette a dal egyik példányát, eljuttatta a dalt a keresztény rádióknak, ahol gyorsan felkerült a közkedvelt, Record & Radio's Christian Adult Contemporary listájára.

Míg Nick a szóló albumának munkálataival foglalatoskodott, Joe követte Nick nyomdokait a Broadway-n, szerepelt Baz Luhrmann rendezése alatt futó Bohéméletben.

2004 szeptemberében a Columbia Records egyik vezetője felfedezte Nick dalát. Nick az INO Records és a Columbia Records együttes támogatása mellett felénekelte a Dear God című dalt. A második (hivatalos) dala, a Joy to The World újra felénekelt változata lett, melyet november 16-án adtak ki. Meglepetésként a dalt Nick saját nevével fémjelzett szólóalbuma követte, de visszavonták, így csak limitált számban került kiadásra.

Nick a bátyjaival, Kevinnel és Joe-val számos új dalt írt az albumra.

2005 elején a Columbia Records új elnöke Steve Greenberg meghallgatta Nick albumát. Annak ellenére, hogy Nick albuma nem tetszett neki, a fiú hangjába beleszeretett. Miután találkozott Nick-kel és meghallgatta a Please be mine című dalt, melyet a testvérek együtt írtak és adtak elő, a Daylight/Columbia Records elhatározta, hogy hármukat egy együttesként szerződteti le.

It's About Time (2005–2006)[szerkesztés]

Miután leszerződtek a Columbia Records-szal, a testvérek a zenekar megnevezésén kezdték el törni a fejüket, az első használható ötletnek a Sons of Jonas (Jonas fiai) nevet tartották. Végül a Jonas Brothers mellett maradtak.

2005 nagy részét azzal töltötték, hogy számos turnén vendégelőadóként szerepeltek. Többek közt Kelly Clarkson-nal, Jesse McCartney-val, a Backstreet Boys-zal és a Click Five-val is álltak egy színpadon.

A fennmaradó időben, az Aly & AJ-jel és a Cheetah Girls-zel egy drogellenes turnén vettek részt.

Az album megírásának időszakában az együttes együttműködött neves dalszövegírókkal is, beleérve Adam Schlesinger-t (Fountains of Wayne), Michael Mangini-t (Joss Stone), Desmond Child-ot (Aerosmith, Bon Jovi), Billy Mann-t (Destiny's Child, Jessica Simpson) és Steve Greenberg-öt.

Az album megjelenése eredetileg 2006 februárjára volt kitűzve, de számos alkalommal visszavonták. Az elhalasztás okai között szerepeltek a Sony Music vezetőségében történt változások (a Columbia Records anyavállalata) és az, hogy a vezetőség még egy dalt akart tenni az albumra. Az albumra felkerült az eredetileg Busted által az Egyesült Királyságban sikerre vitt két dal, a Year 3000 és a What I go to school for is.

A Jonas Brothers első kislemezét, a Mandy-t, 2005. december 27-én adták ki. A dal videoklipje az MTV Total Request Live című műsorában, 2006. február 22-én került bemutatásra, és megszerezte a lista negyedik helyét.

Time for me to Fly című daluk szerepelt az Aquamarie című filmben (és megjelent annak filmzenei albumán), szintén 2006 februárjában. Márciusban a Mandy szerepelt a Nickelodeon televízió Zoey 101: Spring Break-up című filmjében és a Zoey 101: Music Mix filmzenei albumon is, a listán azonban Nicholas Jonas produkciójaként szerepelt.

Az együttes zenéje a Cartoon Network Cartoon Fridays-jében is képviseltette magát. A zenekar feldolgozta a Yo Ho (A Pirate's Life for Me) című dalt a DisneyMania 4. albumára, amit 2006. április 4-én adtak ki.

A 2006 nyarán a Jonas Brothers, Aly & AJ turnéján vettek részt. Szintén nyáron megírták az American Dragon: Jake Long című Disney-sorozat második évadjának főcímdalát, melyet a Disney Channel 2006 júniusától 2007 szeptemberéig sugárzott.

Az It's about time végül 2006. augusztus 6-án jelent meg.

Az együttes megállapodása szerint az album csupán limitált számban, mintegy 50 000 példányban került kibocsátásra, így az album felkerülhetett különböző aukciós oldalakra, mint például az eBay-re, ahol egy példányért 2-300 dollárt is elkértek. Mivel a Sony nem kívánta a zenekar további kiadványait preferálni, a Jonas Brothers cégváltás lehetőségét helyezte kilátásba.

2006. október 3-án Nick 2004-es szóló kislemeze a Joy to the world újra kiadásra került a The Ultimate Christmas Collection című albumon.

Szintén október hónapban, az együttes feldolgozta a A kis hableányból ismert Poor Unfortunate Souls című dalt. A szám, a videó klipjével egyetemben, a Kis hableány különleges, két lemezes kiadására is felkerült.

Az It's about time második kislemeze a Year 3000 lett. A dal közkedveltté vált a Radio Disneyben, a videoklipje pedig 2007 januárjában debütált a Disney Channel-en.

Végül, 2007 elején, a Columbia Records lemondott a Jonas Brothers további albumainak kiadatási jogáról.

Jonas Brothers (2007–2008)[szerkesztés]

A cég nélkül marad Jonas Brothers jelentkezett a Hollywood Recordsnál 2007 februárjában. Ez idő tájt kezdték vetíteni a srácok Baby Bottle Pops reklámját. Március 24-én két további dal került kiadásra, két különböző albumon: Kids Of the Future a Robinson család titka filmzenei CD-n, és az I Wanna be Like You a Disney Mania 5-ön.

A Jonas Brothers első fellépése a Fehér Házban 2007. április 9-én, hétfőn volt, a White House Easter Egg Roll-on, ahol a nemzeti Himnuszt énekelték. 2007. június 27-én a Celebrating Women in Sports Tee Ball játékon énekelték a Himnuszt, és a játék után a saját dalaikkal szórakoztatták a piknik-fogadáson résztvevőket. A saját nevükkel fémjelzett második album 2007. augusztus 27-én jelent meg. Az első héten felkerült a Billboard Hot 200 Chart-listára. Két kislemez-dal videoklipje is ez idő tájt jelent meg – a Hold On két héttel az album megjelenése előtt, az S.O.S. pedig két héttel utána.

Augusztus hónapban az együttesnek számos tévé-szereplése volt. Augusztus 17-én vendégszerepeltek a Disney Channel Hannah Montana nevű sorozatában, konkrétabban az Én és Mr. Jonas és Mr. Jonas és Mr. Jonas című epizódban. Szintén ebben a részben előadták a We've Got A Party With Us című dalt, Miley Cyrusszal. Az epizód közvetlen High School Musical 2 bemutatója után debütált. Aznap este 10,7 millió ember nézte meg. Augusztus 24-én a Jonas Brothers két dallal lépett fel a Miss Teen USA versenyen. Következő nap zajlott a Disney Channel Games záró-ceremóniája, ahol a Jonas Brothers is képviseltette magát néhány dal erejéig. Augusztus 26-án a Jonas Brothers

Konferátori szerepet kapott Miley Cyrus oldalán a Teen Choice Awards-on.

2007. november 18-án felléptek az America Music Awardson, előadták az S.O.S.-t. November 22-én tiszteletüket tették az ez évi 81. Macy Hálaadásnapi fesztiválon. A 2007-es év utolsó fellépéseként a három testvér fellépett a Hold On és az S.O.S. című dalaival, a Dick Clark’s New Year’s Rocking Eve-en.

A Jonas Brothers 2008. január 31-én kezdte meg a Look Me in The Eyes turnéját, Tucson-ban, Arizona államban. Előadtak számos új dalt is, melyek stúdioverzióját feltették a következő, A Little Bit Longer című albumukra.

A Little Bit Longer (2008–2009)[szerkesztés]

A Jonas Brothers harmadik stúdióalbuma, az A Little Bit Longer az USA-ban 2008. augusztus 12-én jelent meg CDVU+ technológiával, csakúgy, mint második albumuk, a Jonas Brothers. 2008. június 24-én az iTunes kihirdette, hogy kb. minden második héten négy számot közzétesz az A Little Bit Longer című albumról. A vétel az összes dalra vonatkozik, az egész albumra. Természetesen az összes dalt láthattuk élőben is. Íme a menetrend: 2008. június 24-én a Burnin' Up-ot, 2008. július 15-én a Pushin' Me Away-t, 2008. július 29-én a Tonight-ot, 2008. augusztus 5-én az A Little Bit Longer-t mutatták be a srácok a rajongóknak. Most minden egyes szám az iTunes birtokában van még legalább 3 évig.

A 2008. március 22-én véget érő Look Me In The Eyes turné után a Jonas Brothers bejelentette, hogy fellépnek Avril Lavigne The Best Damn Things turnéján a Boys Like Girls című dallal, de a csak a turné második felében, Európában, ami májustól júniusig tart.

Amíg a Camp Rock-ot forgatták, a Jonas Brothers segített megírni 6 dalt a Disney Channel-es sztárnak, és jó barátjuknak, Demi Lovato-nak a hamarosan megjelenő Don't Forget című albumára. Demi átalakította néhány dalát, hogy átadhassa a Disney Signature-nek. "Már haladok a dalokkal, szerintem egy kicsit több erő, hevesség, kevesebb báj kell és szükségem van segítségre a "bájos dalokhoz" "-mondta Demi, hozzátéve azt, hogy lesz egy vendége is, a Rooney frontembere, Robert Schwartzman. "Rengeteg zenei inputot és szöveget tettem a dalokba és Ő segített összekapcsolni a dolgokat." "Én több vagyok egy dalszerzőnél, aki nem tud olyat alkotni, hogy Disney-album legyen belőle." Az album 2008. szeptember 23-án jelenik meg, ennek megvalósításában pedig a Jonas testvérek segédkeznek.

Ezután megjelent közös Disney Channel-es filmjük, és ennek filmzenei albuma a Camp Rock (Rocktábor), mely 2008. június 17-én debütált a Billboard 200-on. Már az első héten 188.000 volt az eladott példányszám.

2008 nyarán a Jonas Brothers megkezdte Észak-amerikai turnéját, a Burnin' Up turnét, melyet az A Little Bit Longer és a Camp Rock CD segített elő és legfőképp az It's About Time és a Jonas Brothers CD-ről játszottak dalokat. A turné 2008. július 4-én a Molson Amphitheatre-ben, Toronto-ban, Ontairo államban vette kezdetét. Egy Disney Digital 3D produkciót is csináltak két előadásból Anaheim-ben, California államban Taylor Swift-tel, aki énekelt néhány dalt új albumáról, ami majd egy színpadi műben látható 3D koncert filmként 2009. február 22-től. Július 14-én Nick Jonas bejelentette, hogy a bandának már csak öt dalt kell írnia, hogy megjelenhessen negyedik stúdióalbumuk (a Hollywood Records-szal a harmadik).

A zenekar 2008 júliusában szerepelt a Rolling Stone Magazine-ban és így a legfiatalabb bandává váltak, akik a magazin címoldalán szerepelhettek.

A Jonas Brothers meglátogatta Cleveland belvárosát, az Ohio's Rock and Roll Hall of Fame-et a 2008. augusztus 22-ei fellépésük előtt a Blossom Music Center-ben. A zenekar elajándékozta azokat a ruhadarabokat és cipőket, amiket az A Little Bit Longer-en viseltek Jim Henke-nek, a Rock and Roll Hall of Fame alelnökének. A ruhadarabok a Right Here, Right Now!-tól származtak.

2008 decemberében a Jonas Brothers-t jelölték a Best New Artist-ra (Legjobb Új Művész) az 51. Grammy Díjátadón.

Nemrégiben megerősítették, hogy a tesók együtt lépnek fel az R&B producer Timbaland-al egy dal erejéig, aminek a neve: "Dumb", ami az új albumán, a Shock Value 2-n található.

A JustJared.com-nak adott interjúban Chris Brown elmondta, hogy fellép a Jonas Brothers-szel. "Meglehet, hogy csinálunk valamit együtt. Ha azt akarnák, hogy szerepeljek a lemezen, szerepelnék, de egyébként csak írni akarok nekik egy lemezt."

A Jonas Brothers vendégként feltűnt a Saturday Night Live February 14-ei showjában. Ez volt az első SNL fellépésük.

Lines, Vines and Trying Times (2009)[szerkesztés]

A testvérek 2009 elejétől kezdtek el beszélni negyedik albumukról, arról, hogy a 2008-as Burnin' Up turné óta dolgoznak az új számokon.

2009. március 11-én a fiúk belentették, hogy negyedik albumuk, a Lines, Vines and Trying Times 2009. június 16-án jelenik meg. 2009. március 11-én azt is közölték, hogy 2009-ben világkörüli turnéra indulnak.

A Lines, Vines and Trying Times dalai:

 • World War III. (Írta: Nick Jonas)
 • Paranoid (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II., Cathy Dennis, John Fields)
 • Fly With Me (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II., Greg Garbowsky)
 • Poison Ivy (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II., Greg Garbowsky)
 • Hey Baby (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II.)
 • Before the storm – featuring Miley Cyrus (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II., Miley Cyrus)
 • What Did I Do To Your Heart (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II.)
 • Much Better (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II.)
 • Black Keys (Írta: Nick Jonas)
 • Don't Charge Me For The Crime – featuring Common (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II., Ryan Liestman, L.Lynn)
 • Turn Right (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II.)
 • Don't Speak (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II., John Fields)

Bónusz:

 • Keep It Real (dal a JONAS című sorozatból) (Írta: Nick Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas II.)

Színészet[szerkesztés]

Korai szakasz[szerkesztés]

A Jonas Brothers kellő időben debütált a színészetben. A Disney Channel Original Series egyik sorozatában, a Hannah Montana-ban, ahol egy epizódban kaptak vendégszerepet, a "Me and Mr. Jonas and Mr. Jonas and Mr. Jonas"-ban (Én és Mr.Jonas és Mr.Jonas és Mr.Jonas).

Nem sokkal később ismét találkoztak Miley Cyrus-szal, és együtt szerepeltek Miley 3D koncertfilmjében, a Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert-en, ahol a lány előzenekara voltak.

A Jonas Brothers Look Me in the Eyes turnéja alatt a fiúk felvettek a Disney Channel-lel egy rövid sorozatot, aminek címe a Jonas Brothers: Livin' the Dream (Jonas Brothers: A valóra vált álom) lett, mely 2008. szeptember 5-én debütált. A sorozat bemutatja életüket a turné alatt, a próbákat, az utazást, koncerteket, tanulást és a magánéletüket a családjukkal, barátaikkal.

A Jonas Brothers szerepelt egy Disney Channel műsorban, aminek címe: Studio DC: Almost Live (Majdnem Élő), egy különleges félórás revüben a Muppets-szel valamint Disney Channel-es sztárokkal.

Magánélet[szerkesztés]

A testvérek elkötelezett evangéliumi keresztények.[forrás?] Az apjuk az Assemblies of God ("Isten Gyülekezetei" pünkösdi felekezet) lelkésze volt korábban, és az édesanyjuk otthon iskoláztatta őket. Olasz, ír, német és cherokee indián felmenőik vannak.

Jótékonyság[szerkesztés]

A Jonas Brothers 2007-ben 12 millió dollárt (2 449 782 899 Ft) keresett, és jövedelmük 10%-át a Change for the Children Alapítványnak (Változtassunk a gyerekek életén Alapítvány) ajándékozták.A Change for the Children Alapítvány egy olyan alapítvány, melyet a Jonas Brothers hozott létre. Itt adományozni lehet a gyerekeknek. Olyan, mint a "Nothing But Nets", az "American Diabetes Foundation", a "St. Jude Children's Research Hospital", a "Children's Hospital Los Angeles", és a "Summer Stars: Camp for the Performing Arts". A zenekar azt nyilatkozta, hogy:

"Azért hoztuk létre a Change for the Children Alapítvány segédprogramot, hogy motiválja és inspirálja a gyerekeket önbizalommal tudjanak szembenézni a gondjaikkal, dönthessenek és sikeresek lehessenek. Szerintünk a legjobban a társaik tudnak nekik segíteni – a gyerekek segítenek más gyerekeken, akik kicsit szerencsésebbek".

2008. augusztus 6. óta Bayer Diabetes Care-nek (Bayer Cukorbetegek Gondozója) Nick Jonas a nagykövete, aki támogat minden olyan ötletet, amikor az emberek szembe akarnak szállni a cukorbetegségükkel. Nick-nek 13 éves korában diagnosztizálták cukorbetegségét.

Tagok[szerkesztés]

A tesók

 • Paul Kevin Jonas (II)

Becenév: The energizer (Energiabomba), K2 Született: 1987. november 5. Vezető gitáros (általában egy Gibson Les Paul-on játszik), háttérénekes és zongorázik a "Turn Right" c. számban. Ő a legidősebb a zenekarban. Kevin segít rendezni a Jonas Brothers CD-it.

 • Joseph Adam Jonas

Becenév: DJ Danger (DJ Veszély) Született: 1989. augusztus 15. Szólista, csörgődobos, gitáros (a "Please Be Mine"-ban, az "A Little Bit Longer"-ben és a "Love is on its way"-ben) és játszik billentyűsön is a "Year 3000"-ben és a "Hold On"-ban. Joe eredetileg nem énekes és zenész akart lenni, hanem komikus, és az All That showban akart szerepelni.

 • Nicholas Jerry Jonas

Becenév: Mr. President (Elnök) Született: 1992. szeptember 16. Szólista, ritmusgitáros (általában egy piros Gibson SG-n szokott játszani), zongorista a "When You Look Me in the Eyes"-ban, az "A Little Bit Longer"-ben, a "Love Is On Its Way"-ben, a "Fly with Me"-ben, és a "Black Keys"-ben és dobol az "Australia"-ban, a "Can't Have You"-ban, a "Sorry"-ban, a "Video Girl"-ben, a "What Did I Do To Your Heart"-ban, a "Hey Baby"-ben, a "Keep It Real"-ben és az "On the Line"-ban, amit Demi Lovatoval énekelnek a fiúk. Nick a legfiatalabb a zenekarban. 2005. november 16-án 1-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nála.

 • Franklin Nathaniel Jonas

Becenév: Bonus Jonas, Frank the Tank Született: 2000. szeptember 28. Ő egy visszatérő szereplő a JONAS!-ban, és talán szerepet kap a Camp Rock 2-ben. Ő szinkronizálja Sosuke-t a Hayao Miyazaki's animációs filmben.

"Háttér banda"

 • John Taylor – gitáros. Ő játssza az olyan részeket, amiket a fiúk nem tudnak. Los Angeles-ben él.
 • Greg Garbowsky – basszusgitáros. A zenekar megalakulása óta benne van a csapatban. New Jersey-ben született és ott is él még mindig. Van egy blog-ja, amiben a srácokkal való turnézásokról ír.
 • Jack "Flawless Lawless" Lawless – dobos. 2007 elején csatlakozott a bandához. Akárcsak Greg, ő is New Jersey-ben született és még mindig ott él.
 • Ryan Liestman – billentyűs

Korábbi tagok

 • Alex Noyes – dobos.

Diszkográfia[szerkesztés]

A Jonas Brothers lemezei:

Filmográfia[szerkesztés]

Filmek[szerkesztés]

 • Best of Both Worlds Concert (Mindkét világban a legjobb koncert)
  • Év: 2008
  • Joe szerepe: önmaga
  • Nick szerepe: önmaga
  • Kevin szerepe: önmaga
  • Frankie szerepe: önmaga
  • Filmtípus: 3D Koncertfilm
 • Camp Rock (Rocktábor)
  • Év: 2008
  • Joe szerepe: Shane Gray
  • Nick szerepe: Nate
  • Kevin szerepe: Jason
  • Frankie szerepe: nem szerepel
  • Film típusa: Disney Channel Original Movie
 • Jonas Brothers: The 3D Concert Experience (Jonas Brothers: A 3D Koncertélmény)
  • Év: 2009
  • Joe szerepe: önmaga
  • Nick szerepe: önmaga
  • Kevin szerepe: önmaga
  • Frankie szerepe: önmaga
  • Film típusa: 3D Koncertfilm
 • Band in a Bus (Banda a buszon)
  • Év: 2009
  • Joe szerepe: önmaga
  • Nick szerepe: önmaga
  • Kevin szerepe: önmaga
  • Frankie szerepe: önmaga
  • Film típusa: Reality DVD
 • Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (Éjjel a múzeumban: Smithsonian harca)
  • Év: 2009
  • Joe szerepe: angyal hangja
  • Nick szerepe: angyal hangja
  • Kevin szerepe: angyal hangja
  • Frankie szerepe: nem szerepel
 • Ponyo on the Cliff by the Sea (Ponyo a tengernél a kősziklán)
  • Év: 2009
  • Joe szerepe: nem szerepel
  • Nick szerepe: nem szerepel
  • Kevin szerepe: nem szerepel
  • Frankie szerepe: Sousuke
  • 2009. augusztus 14-én mutatták be
 • Camp Rock 2 (Rocktábor 2)
  • Év: 2010. szeptember 3.
  • Joe szerepe: Shane Gray
  • Nick szerepe: Nate
  • Kevin szerepe: Jason
  • Frankie szerepe: Trevor
 • Sonny With A Chance Special Christmas Show(Sonny A Sztárjelölt Különleges Karácsonyi Kiadás)
  • Év: 2009. december
  • Joe szerepe: Önmaga
  • Nick szerepe: nem szerepel
  • Kevin szerepe: nem szerepel
  • Frankie szerepe: nem szerepel

Televíziós műsorok[szerkesztés]

 • Jonas Brothers: Living the dream (Jonas Brothers: A valóra vált álom)
  • Év: 2008/2010
  • Joe szerepe: önmaga
  • Nick szerepe: önmaga
  • Kevin szerepe: önmaga
  • Frankie szerepe: önmaga
  • Film típusa: reality sorozat
 • Jonas.
  • Év: 2009
  • Joe szerepe: önmaga
  • Nick szerepe: önmaga
  • Kevin szerepe: önmaga
  • Frankie szerepe: önmaga
  • Film típusa: Disney Sorozat
 • Jonas L.A (Jonas 2. évad)
  • Év: 2010
  • Joe szerepe: önmaga
  • Nick szerepe: önmaga
  • Kevin szerepe: önmaga
  • Frankie szerepe: önmaga
  • Film típusa: Disney Sorozat

Vendégszerepléseik[szerkesztés]

 • Hannah Montana
  • Év: 2007
  • Joe szerepe: önmaga
  • Nick szerepe: önmaga
  • Kevin szerepe: önmaga
  • Frankie szerepe: nem szerepel
  • Az epizód címe: Me and Mr.Jonas and Mr. Jonas and Mr. Jonas (2. évad 16. epizód)
 • Disney Channel Games 2008 (Disney Channel Játékok 2008)
  • Év: 2008
  • Joe szerepe: önmaga
  • Nick szerepe: önmaga
  • Kevin szerepe: önmaga
  • Frankie szerepe: nem szerepel
  • Ekkor rendezték meg harmadjára ezt a műsort
 • Studio DC: Almost Live (Stúdio DC: Majdnem élő)
  • Év: 2008
  • Joe szerepe: önmaga
  • Nick szerepe: önmaga
  • Kevin szerepe: önmaga
  • Frankie szerepe: nem szerepel
  • Az első adásban szerepeltek
 • Extreme Makeover: Home Edition (Extrém Átalakítás: Otthoni Kiadás)
  • Év: 2008
  • Joe szerepe: önmaga
  • Nick szerepe: önmaga
  • Kevin szerepe: önmaga
  • Frankie szerepe: nem szerepel
  • Az Akers család (6. évad, 2. epizód)
 • Oprah
  • Év: 2008
  • Joe szerepe: önmaga
  • Nick szerepe: önmaga
  • Kevin szerepe: önmaga
  • Frankie szerepe: nem szerepel
 • Disney Channel's Totally New Year 2008 (A Disney Channel teljesen új éve 2008)
  • Év: 2008
  • Joe szerepe: önmaga
  • Nick szerepe: önmaga
  • Kevin szerepe: önmaga
  • Frankie szerepe: nem szerepel
  • Típusa: Disney Channel-különlegesség újév alkalmából
 • Saturday Night Live (Szombat esti élő show)
  • Év: 2009
  • Joe szerepe: önmaga
  • Nick szerepe: önmaga
  • Kevin szerepe: önmaga
  • Frankie szerepe: nem szerepel
  • 2009. február 14-ei epizódban szerepelnek

Saját kiadványaik[szerkesztés]

 • Burning Up: On Tour with the Jonas Brothers (Turnén a Jonas Brothers-szel) /November 18, 2008/

Jegyzetek[szerkesztés]

Fordítás[szerkesztés]

 • Ez a szócikk részben vagy egészben a Jonas Brothers című angol Wikipédia-szócikk ezen változatának fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Az angol Wikipédia megadott változatában használt források és hivatkozások alapján.

További információk[szerkesztés]