Szerkesztővita:Xbspiro

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Visszavonás[szerkesztés]

Szia! Annyira azért nem vagy inaktív, biztos vagy benne, hogy kéred a járőrjog visszavonást? - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2011. április 4., 12:22 (CEST)

Rendben. Ha változik a helyzet, jelezd a BÜRÜ-n újra. Üdv. - RepliCarter Chinese entertainment.jpg Hagyj üzenetet 2011. április 6., 13:42 (CEST)

Re:Wikihírek[szerkesztés]

Köszönöm szépen. :-) --Nyar94 vita 2011. július 19., 17:35 (CEST)

Vénusz sablon[szerkesztés]

Szia! Itt írtam Neked, és várom válaszod :-)! - Matthew (hűtőszekrényajtó) 2011. augusztus 9., 17:03 (CEST)

Nem csak nálad volt probléma. Én is észrevettem, és javítottam, ezért múlt el időközben :). – Matthew (hűtőszekrényajtó) 2011. október 30., 15:40 (CET)

A Vénusz terraformálása[szerkesztés]

Szia!

Ahogy olvastam a cikket, kapásból feltettem pár kérdést a vitalapján. Ha tudsz, légy szíves nézz utána ezeknek, mert a cikk elég gyenge lábakon áll. misibacsi*üzenet 2011. szeptember 2., 10:01 (CEST)

Nyögdjípénztár[szerkesztés]

A Wikipédia:Kért képek#Nyugdíjpénztárak szakaszról utólagos engedelmeddel levettem a függőt, mivel rég nem aktuális. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. december 18., 10:09 (CET)

K.k.ü.![szerkesztés]

Ezüst esőben száll le a karácsony,
a kályha zúg, a hóesés sűrű;
a lámpafény aranylik a kalácson,
a kocka pörg, gőzöl a tejsűrű.

Kik messze voltak, most mind összejönnek
a percet édes szóval ütni el,
amíg a tél a megfagyott mezőket
karcolja éles, kék jégkörmivel.

Fenyőszagú a lég és a sarokba
ezüst tükörből bókol a rakott fa,
a jó barát boros korsóihoz von,

És zsong az ének áhítatba zöngve…
Csak a havas pusztán a néma csöndbe
sír föl az égbe egy-egy kósza mozdony.
Kosztolányi Dezső – Karácsony
Kellemes karácsonyi ünnepeket!--Istvánka Gnome-face-cool.svg posta 2011. december 24., 02:15 (CET)

Jogvédett kép[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Euroermek.jpg kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Az ilyen képeket a Wikipédia szabályai szerint nem lehet feltölteni. Kérlek, hogy képfeltöltés előtt tájékozódj a felküldési útmutató elolvasásával, mert jogvédett kép ismételt feltöltése szankcionálható. Kérlek, hogy csak bizonyíthatóan szabad licencű vagy saját készítésű képeket tölts fel. Megértésed köszönöm, további jó szerkesztést kívánok, Regasterios vita 2016. március 5., 20:53 (CET)

Egyértelműsítés felhasználói allapon[szerkesztés]

A Szerkesztő:Xbspiro/Lost (3. évad) lapon kézi ellenőrzéssel módosítottam egy (vagy több) hivatkozást, amely a(z) Egyesült Államok egyértelműsítő lapra mutatott. Szívből remélem, hogy ez megfelelt a szándékaidnak. Ha nem, akkor a gazdám nevében elnézést kérek. BinBot vita 2018. február 11., 00:52 (CET)

Egyértelműsítés felhasználói allapon[szerkesztés]

A Szerkesztő:Xbspiro/Saint John lapon kézi ellenőrzéssel módosítottam egy (vagy több) hivatkozást, amely a(z) Egyesült Államok egyértelműsítő lapra mutatott. Szívből remélem, hogy ez megfelelt a szándékaidnak. Ha nem, akkor a gazdám nevében elnézést kérek. BinBot vita 2018. február 11., 01:00 (CET)