Szerkesztővita:Tudor987

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Tudor987!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Rlevente Műemlék piktogram.jpg üzenet 2013. augusztus 31., 14:54 (CEST)

Archívum

Archívum (?)Üdvözlő[szerkesztés]

Szia Tudor! Üdvözöllek visszatérésed alkalmából, már egy jó ideje nem jártál erre felé. – Vakondka vita 2018. április 22., 15:31 (CEST)

Bűbáj herceg és a nagy varázslat[szerkesztés]

Szia Tudor987! Köszönök egy betű hiány javítását. Viszont a Vietnam helyett szerintem inkább maradjunk a Vietnám ennél, legalább is magyarul így hallottam eredetileg, meg úgy is láttam írva legelőször, és szerintem már lehet így írni is, a cikk nevében is már így szerepel. – Vakondka vita 2018. április 30., 20:31 (CEST)

Neked is igazad volt, mert eredeti esetben Vietnam így írták magyarul is, csak Vietnám így ejtették, de én amikor nem láttam leírva, akkor sokszor az volt bennem már gyerekkorom óta, ahogy ejtik úgy is írják, bár akkor mára már el is fogadták, ahogy te is utána néztél. Végül is mind a kettőnknek is volt igaza, utána nézve, közösen sikerült megoldanunk akkor. Szívesen, mert megköszönted a laptöriben. – Vakondka vita 2018. május 1., 20:47 (CEST)

A Dorogi FC javítása[szerkesztés]

Szia! Köszönet az észrevételért és a már eddig megtett javításokért! Nekünk is feltűnt, hogy újra, meg újra előbukkannak olyan hibák az oldalon, amelyek nem is helyesírási jellegűek elsősorban (persze vannak azok is). Néha már arra gondoltunk, hogy valaki szándékosan bele trollkodik, amelyre sajnos volt már példa. Nagyon ízléstelen volt. Azonban az is előfodult, hogy az egyes bővítések esetén összecsúsznak szavak, vagy eltűnnek szótagok. Ez lehet a számítógép hibája is. Egyik szerkesztőtársunk arról panaszkodott, hogy ha 10 percnél tovább szerkeszt, akkor lestoppolódik a rendszer és nem enged semmit csinálni. Olyan hasonló, mint amikor lefagy a gép. Minden esetre megelőztél, így elindulhat a javítási folyamat. Szerettük is volna kérni olyanok segítségét, akik nem dolgoztak a lapon, mert sokszor egy kívül álló hamarabb veszi észre a hibákat, mint aki szerkeszti és írja. Kínosan próbálunk ügyelni a lapjainkra, mert egy kiemelt cikk erre külön is kötelez. Azon is gondolkodtunk, hogy idővel védetté kellene tenni a szócikket, megelőzve az olyanok vandalizmusát, akik mások munkájának a szétverésében élik ki magukat. Köszönettel és üdvözlettel: Dorogifc vita 2018. május 24., 20:26 (CEST)

  • Hálás köszönet kedves Tudor! Dorogifc vita 2018. május 25., 07:55 (CEST)
  • Kedves Tudor987! Még egyszer nagy köszönet a segítségedért és fáradozásaidért. Idő közben további javítások és pontosítások is történtek a Dorogi FC szócikkben, egyben az oldal frissítésre is megtörtént. Kérünk, amennyiben időd engedi, nézd újra át és amennyiben már nem idokolt, vedd le a sablont légyszíves. Köszönettel és üdvözlettel: Dorogifc vita 2018. július 22., 17:48 (CEST)

Mojo WorKings[szerkesztés]

Szia! Mi a baj a cikkel, hogy rátetted a formázandó sablont? Ogodej vitalap 2018. június 8., 13:12 (CEST)

Oké, köszönöm, ha csak ennyi a baj, akkor le is vettem róla a sablont. Ezért nem szoktunk sablonozni, de ahogy gondolod... Ogodej vitalap 2018. június 8., 15:09 (CEST)

Kállay Katalin[szerkesztés]

Szia! Kérlek, töröld ezt a lapot, mert egy együttesben is szerepel ez a név, A Kállay Katalin modell a jó, és köszönöm! De a Google a rossz lapra irányít. Köszönöm!!

Nyárizápor vita 2018. június 12., 11:04 (CEST)

Égigérő fű[szerkesztés]

Szia Tudor987! Köszi két infó korrigálását a cikkben. :-) – Vakondka vita 2018. június 18., 14:12 (CEST)

Szmokingöltöny[szerkesztés]

Szia Tudor987! Már megköszöntem, hogy kijavítottad a hibámat, félreértettem a szöveget. De talán ez mással is megeshet, úgyhogy én inkább így írnám: A szmokingkabát a szmokingöltöny része. Viszont ez nem tárgyi, nem is helyesírási kérdés, úgyhogy ez persze csak javaslat.Tagyalog vita 2018. augusztus 23., 13:29 (CEST)

Rubik-kocka[szerkesztés]

Szia Tudor987! Persze, én is így gondolom, ezért is néztem meg, hogy Mezei András címszavánál (https://hu.wikipedia.org/wiki/Mezei_Andr%C3%A1s) hogyan szerepel a könyvcím. És aztán annak megfelelően javítottam. De ezek szerint a Mezei-címszóban rosszul írták. Javítani kéne... Természetesen emlékszem rád, a szmokingöltönyre mindenképpen. Jó munkát neked is! – Tagyalog vita 2018. augusztus 30., 11:59 (CEST)

Hálás köszönet a linkért, tényleg nagyon naiv voltam, belátom. Ugyan miért is ne lehetne pontatlanul a Mezei-szócikk alatt... Javítani fogom! Szia, és további jó munkát!– Tagyalog vita 2018. augusztus 30., 14:46 (CEST)


Megerősített szerkesztői jog kérelmezése[szerkesztés]

Szia Tudor987! Nem, az szerintem már eleve kizárja, hogy Pekingben élek. Egyet gondolnak az itteniek, és holnaptól nincs az országban Wikipédia. – Tagyalog vita 2018. augusztus 30., 18:15 (CEST)

Szia Tudor! Nagyon köszönöm a támogatásodat! Neked is jó munkát!– Tagyalog vita 2018. szeptember 16., 06:55 (CEST)

RE:Kézilabda BL, dátumok[szerkesztés]

Szia! Köszi a figyelmeztetést, figyelni fogok rá ezentúl. Narnabi vita 2018. szeptember 1., 14:41 (CEST)

Elbasan[szerkesztés]

Szia, Tudor! Itt mi történt? Kiesik a szemem, de nem látom a változást, lehet, hogy korán mentettél rá? Pasztilla 2018. szeptember 8., 11:38 (CEST)

Tárgytalan, telefonon látom a szóközöket. Bocs. Pasztilla 2018. szeptember 8., 11:44 (CEST)