Szerkesztővita:Habencius

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Habencius!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: misibacsi*üzenet 2011. december 18., 12:42 (CET)

Terveid között...[szerkesztés]

Szia!

A PayPal helyett nem inkább a PayPass-ra gondoltál? (a PayPal-ról már van szócikk és semmi köze az NFC-hez) misibacsi*üzenet 2011. december 18., 12:42 (CET)

hali,

A terveim szerint PayPal NFC payment megoldásait fogom feldolgozni vagy az NFC payment szócikkben, vagy a PayPal szócikkben (erre is ráfér egy kis bővítés), vagy külön szócikkben, ha megfelelő mennyiségű információ lesz róla. Per pillanat arra várunk, hogy az NFC elterjedjen. Ha ez megtörténik végre, akkor előjönnek a payment processorok az NFC alapú megoldásaikkal.

A MasterCard PayPass is érdekes, de az nagyon nagy átalakuláson megy most át, nem vagyok benne biztos, hogy up-to-daten lehet tartani a szócikket (az is lehet, h a MasterCard szócikkben egy fejezet az igazi helye a PayPass-nak).

Köszi a vitalap indítást! :)

--Habencius vita 2011. december 18., 23:25 (CET)

Mentorálás[szerkesztés]

Szia! Ha még mindig van segítségre szükséged, akkor tedd fel a kérdéseidet a vitalapomon a lap tetején látható "új szakasz nyitása" linkre kattintva: Szerkesztővita:RepliCarter. Üdv. - RepliCarter Lazy sleeping barnstar.svg Hagyj üzenetet 2012. május 22., 18:43 (CEST)