Szerkesztővita:Bratar

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Bratar!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2014. január 5., 19:19 (CET)

Bögöly[szerkesztés]

Üdv! Kérlek ne felejtsd el megadni az általad írt cikkekben azt, milyen forrásból dolgoztál, ez ugyanis fontos szempont a szócikkek írásánál. Ennek megfelelően kérlek pótold a Bögöly szócikkben, amit jó lenne majd egyértelműsíteni, ugyanis a könyvön kívül más jelentése is lehet. Előre is köszönöm. – Laci.d National Emblem of the Republic of China.svg vita 2014. január 12., 11:24 (CET)

Megerszerk[szerkesztés]

Szia, megkaptad a jogot, lásd itt. További jó szerkesztéseket! --eLVe abcdefg 2014. február 26., 08:03 (CET)

Hello, köszönöm! --Bratar vita 2014. február 26., 14:15 (CET)

Munkásmozgalmi műhely-vita[szerkesztés]

Szia!

Téged, mint a műhely hasznos tagját, szeretnélek értesíteni a műhely semlegességével kapcsolatos, kocsmafalon zajló vitáról. Hogyha már láttad, akkor elnézést kérek, pusztán a műhelytagok figyelmét szeretném erre felhívni.

Üdvözlettel: BotlikIrodám 2014. július 24., 10:28 (CEST)

Örökség[szerkesztés]

Kedves Bratar!

Az Örökség nevű lapot úgy látom, te hoztad létre. Nem akarom azt, hogy zsémbesnek tarts (mint egy két idősebb wikipédistát), de úgy gondolom, amennyiben létrehoztad ezt a szócikket, készítsd el a Cselekmény részt! Én megtenném, de a könyv előző részeit ismerem, vagy legalább szólj valakinek, akiről tudod, hogy ismeri a tartalmát.

Köszönettel: HusziFace-smile.svgIde írj! 2014. november 29., 17:38 (CET)

"United Nations General Assembly Resolution 68/262" meets Hungarian Wikipedia[szerkesztés]

Hello Bratar, saw your contribution on the article "2014-es népszavazás a Krím függetlenségéről". According to the subject I would like to ask you translate the small article into Hungarian, and add it to the Hungarian wikipedia. Thank you in advance for your support/contribution and best wishes!