Szerkesztővita:Bibiana

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt DenesFeri 6 évvel ezelőtt a(z) Nőknapjára témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Bibiana!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Bennófogadó 2011. január 3., 23:04 (CET)Válasz

Fordítás[szerkesztés]

Szia. Nagyon egyszerű, ugyanúgy tudsz szócikket írni, ahogy a kocsmafalra is írtál. Fogod, megnyitod szerkesztésre az angol szöveget. Kimásolod, és akár wordbe, akár pl. egy szerkesztői allapra bemásolod az angolt és lefordítod.

Szerkesztői allapot így tudsz készíteni: nyisd meg a szerkesztői lapodat (az a szép piros link ott fent), és írd be ezt:

[[/Teszt]]

Mentsd el. Ekkor a /Teszt szó piros linkre változik. Kattints rá. Már írhatod is bele a szócikket, fordítást, vagy akármi mást.

Érdemes tanulmányoznod a Wikipédia:Formai útmutató oldalt szócikkírás előtt. Nem kell programozónak lenni a Wikikpédia megértéséhez. Itt meglehetősen kevés programozó van, hidd el. Vannak 70 éves és 14 éves szerkesztők, mindenféle munkakörben dolgozók is. Csak szánj rá egy kis időt, és tanulmányozd a szerkesztőablak működését, és hidd el, menni fog. A Wikipédia:Homokozó oldalon is tudsz gyakorolni.

Kérhetsz személyes segítőt, aki átsegít a kezdeti nehézségeken és megmagyarázza, amit nem értesz. A kocsmafalra is bármikor írhatsz. Ha Kocsmafalra, vagy szerkesztői vitalapra írsz, írd alá a hozzászólásodat a szerkesztőablak ceruza ikonkájával vagy négy hullámvonallal (a billentyűzeteden az AltGr 1 gombok megnyomásával tudsz hullámvonalat írni). Ezzel a szoftver automatikusan linkeli ezt a vitalapot, így könnyebb téged megtalálni, ha valaki válaszolni szeretne. :) Üdv, – Jiélún de xiǎolóng(Jay kissárkánya) papírtekercs 2011. január 3., 23:34 (CET)Válasz

Nőnapra[szerkesztés]

Virág a nőnek

Boldog Nőnapot kívánok! DenesFeri vita 2014. március 8., 11:18 (CET)Válasz

Nőknapjára[szerkesztés]

Boldog nőnapot kívánok! DenesFeri vita 2018. március 8., 10:00 (CET)Válasz