Szerkesztővita:Adam.nagy20

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pagony 13 évvel ezelőtt a(z) További másolmányok témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Adam.nagy20!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Pagonyfoxhole 2011. április 18., 19:12 (CEST)Válasz

Milyen ételhez milyen bort igyunk?[szerkesztés]

Üdv! Az általad beírt szöveg (Milyen ételhez milyen bort igyunk? szócikk) a http://www.yeess.hu/konyha/italok/282-milyen-etelhez-milyen-bort-igyunk.html címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik, ezért kérlek fogalmazd meg a szócikket a saját szavaiddal. Ez alól kivétel:

  1. Ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélyezés lépései (saját mű esetén) fejezetét, illetve a Wikipédia:Licencelési nyilatkozat lap Hogyan kell nyilatkozni? fejezetét.
  2. Ha az eredeti szerző engedélyezi, ebben az esetben a további tennivalódról olvasd el a Wikipédia:Önkéntes ügyfélszolgálat lap Engedélykérés lépései (nem saját mű esetén) fejezetét.
  3. Ha a szöveget szabad licenc alatt tették közzé.

Kérlek, hogy minden esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra. Köszönöm! Pagonyfoxhole 2011. április 18., 19:13 (CEST)Válasz

További másolmányok[szerkesztés]

Kérlek, állj le ezekkel sürgősen! Olvasd el a tájékoztatónkat! --Pagonyfoxhole 2011. április 18., 19:20 (CEST)Válasz

Magyarországi Légimentésért Alapítvány[szerkesztés]
Fájl:Alapítvány logó.jpg
Alapítvány logó

'Célunk:' A magyarországi légimentés magas színvonalának megőrzése,fejlesztése és működésének támogatása, valamint a lakosság egészségkultúrájának javítása.

(A Miskolci Törvényszék a “Magyarországi Légimentésért” Alapítványt 2015. augusztus 12. napján kelt 15.Pk.60.151/2015/2. számú végzésével vette nyilvántartásba. Alapítványunk 2015. nyarán civil kezdeményezés eredményeként jött létre, melynek legfontosabb célja a légimentés működésének, tárgyi és infrastrukturális fejlesztésének támogatása, illetve azon cél elérése, hogy tevékenységünkkel társadalmi tudatformáló szerepet töltsünk be, kapcsolatot létrehozva a lakosság és a magyar légimentés között. 2015. december 18-án együttműködési megállapodást kötött az ország területén mentőhelikoptereket üzemeltető 100%-ban állami tulajdonú Magyar Légimentő Nonprofit Kft. és alapítványunk.)

Balesetnél a mentőhelikopter

Civilkezdeményezés eredményeképpen a Légimentőkről, a légimentésért... létrejött az Alapítvány. Tevékenységét 2015. szeptemberében egy beharangozó rendezvénnyel kezdte meg, melynek helyszíne a Miskolci Repülőtér volt, ami egyben a Miskolci Légimentőbázis bázishelye is. A rendezvénnyel egyidőben megnyílt a Magyarországi Légimentés történetéből, a Miskolci Légimentő Bázis 15. évéről szóló fotókiállításunk is, bemutatva a légimentés fontosságát, a légimentésben dolgozók mindennapjait. A kiállítás Borsod-Abaúj-Zemplén Megye valamennyi járási hivatalában megtekinthető volt 2016. augusztusáig, közelebb hozva a civil társadalom minden korosztálya számára a sárga helikopter és a mentés során megmentettek és megmentőik életét. A kiállítás nem egyedi és nemcsak a Miskolci Bázis életéről fog szólni, minden év szeptemberében egy másik Bázis életének képeivel egészül ki a képcsarnok, amelyet a Bázis székhelye szerinti Megye székhelyen kívánunk elhelyezni és láthatóvá tenni. Munkákkal kívánjuk felhívni a légimentés fontosságára a figyelmet!

'Tevékenységeink konkrét, kicsit bővebb megnevezése:' Oktatás, képességfejlesztés, adminisztrációs feladatok, rászorultak segítése, támogatása, egészségügyi, kulturális és egyéb ismeretterjesztő programok szervezése és azon való részvétel. A nehéz körülmények között élő emberek életkörülményének javítása - ellátásnál, programok szervezésénél közreműködés. Táborok, kirándulások, integrált programok előkészítésében, lebonyolításában való részvétel. Alapítványunk eredményei csak az Önök önzetlen, folyamatos és nagylelkű segítségével jöhettek létre.

ADÓSZÁMUNK: 18655973-1-05 SZÁMLASZÁMUNK: 54600140-14009291 (Azúr Takarék Takarékszövetkezet)

A légimentésről röviden: Működtető a Magyar Légimentő Nonprofit Kft. , a szervezet felelős a magyarországi légimentésért, mely immár öt évtizedes hagyományokkal rendelkezik. Alapítója az Országos Mentőszolgálat volt. A jelenlegi szervezet 2009. július 1-jén alakult, az OMSZ Légimentő Kht. utódaként. Jelenleg az ország hét pontjáról, hét helikopterrel segítik a földi mentők munkáját gyors helyszínre jutással, a legmagasabb szintű helyszíni ellátással és gyors kórházba szállítással. Munkatársaik az ország legjobb, legfelkészültebb helikopter-pilótái, mentőápolói, mentőtisztjei és mentőorvosai közül kerültek kiválasztásra. Betegeik –akik számunkra a legfontosabbak- mindig számíthatnak az ő szakértelmükre, elhivatottságukra, lelkesedésükre. Mi Önkéntesek nagyon Büszkék vagyunk arra, hogy velük „dolgozhatunk, Önökért”, hogy részesei lehetünk kicsit is életüknek az Alapítványban végzett önkéntes munkánkkal!

Várjuk az érdeklődőket, önkénteseket és a támogatókat!

E-mail: legimentesert@gmail.com, adam.nagy20@gmail.com Facebook: https://www.facebook.com/legimentesert2015 Honlap: http://legimentesert.eu/