„Szerkesztővita:Watcherhun” változatai közötti eltérés

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Masco~huwiki 3 évvel ezelőtt a(z) Azonosító megváltoztatása témában
Tartalom törölve Tartalom hozzáadva
Címke: Visszaállítva
Watcherhun (vitalap | szerkesztései)
Kéretlen privát reklám volt
Címkék: Kézi visszaállítás Mobilról szerkesztett Mobil web szerkesztés
116. sor: 116. sor:


:Kész! [[Szerkesztő:Masco~huwiki|Masco~huwiki]] <sup>[[Szerkesztővita:Masco~huwiki|vita]]</sup> 2020. november 22., 19:24 (CET)
:Kész! [[Szerkesztő:Masco~huwiki|Masco~huwiki]] <sup>[[Szerkesztővita:Masco~huwiki|vita]]</sup> 2020. november 22., 19:24 (CET)

== Marketing az Interneten ==

Kedves Watcherhun!

Az Interneten rengeteg bemutatkozási lehetőség van, Marketinges-informatikusként azt javaslom, hogy ha egy profirorientált vállalkozást akarsz népszerűsíteni, akkor ne bonyolódj bele a Wikipédia működésébe. Ez egyfajta nemzetközi tudományos projekt, a mérete miatt nagyon sok szabállyal. Egyébként a szabályok szuperül működnek, amit a Wikipédia kimagasló népszerűsége is jelez. Visszakanyarodva sok akár ingyenes lehetőség van a céged népszerűsítésére, számtalan tájékoztatót olvashatsz.
* https://24.hu/fn/uzleti-tippek/2017/08/28/10-ingyenes-marketingeszkoz-kezdoknek/
* https://hvg.hu/kkv/20140520_Indulo_vallalkozas_bevezetese_a_koztudatb

Ha egyszerűen és profi munkát akarsz, akkor válassz egy webmarketinges céget - a lényeg hogy sok webes felületen kell információkat elhelyezni.

– [[User:Rodrigo|Rodrigó]] [[User vita:Rodrigo|&hArr;]] 2020. december 28., 21:07 (CET)

A lap 2020. december 29., 06:03-kori változata

Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Watcherhun!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Malatinszky vita 2012. június 4., 16:20 (CEST)Válasz

Jogi oltalom alatt álló szócikk

Kedves Masco!


A Wikipédián elvileg ilyen nem létezhet, ugyanis a szöveg felküldésével minden szerkesztő elfogadja a Wikipédia összes tartalmára egyetemesen érvényes licencet: WP:CC-BY-SA-3.0. Ha egy tartalmat oltalom alatt kíván tartani valaki, azt nem szabad a WP-re feltölteni. Remélem, jól értettem a kérdésed! Ha nem találtad kielégítőnek a válaszomat, valószínűleg szakszerűbb tájékoztatást kaphatsz a Wikipédia jogi üzenőfalán: Wikipédia:Kocsmafal (jogi). Bennófogadó 2012. augusztus 12., 23:03 (CEST)Válasz


Helló Bennó!

Bocs a kissé megkésett válaszért. Nem találom az eredetileg feltett kérdésemet, hova lett?

A kérdésedre a válasz egyébként nem, nem kifejezetten arról a tartalomról van szó, ami feltöltésre kerül. A kérdésem lényege egy olyan tartalomra vonatkozik, mint pld. egy már nem elő híres személy munkássága és/vagy élete. Ilyen lehet egy író, költő, zenész, politikus, stb. és akinek élnek utódjai, gondozzák is az elhunyt nevét és művei jogi vonzatait, de nem az elhunyt szerző jogilag védett anyaga kerül fel.

Ilyenkor elvárható lenne, hogy magát az oldalt a (jog)utódok kezelik, míg akik ezzel a "hivatalos" verzióval nem értenek egyet, azok a vitalapra írhatnák gondolataikat, vagy feltárt, megtalált tényeiket. Amikor ezzel foglalkoztam, nem így volt. Hogy van ez most? (Valószínűleg vársz tőlem példákat, amit nem tudok megadni, mert nincs infóm a szerkesztők kiben létéről, vagy amit meg tudnék adni, nem szeretném ebben a pillanatban megadni, mert abba jól bele lehetne kötni a tényleges kérdéskör megvitatása helyett - de remélem érted, miről van szó.)

Masco~huwiki vita 2015. április 21., 03:08 (CEST)MascoVálasz

Aláírás

A Wikipédiában van egy lehetőség arra, hogy nagyon egyszerűen elhelyezd aláírásodat, dátumostul, mindenestül. A Wikipédiabeli speciális aláírásból nem csak a Wikipédián használt neved derül ki, hanem rögtön két linket is tartalmaz. Az egyik a többi szerkesztőnek szóló bemutatkozásodra mutat, a másik pedig arra a lapra, ahol üzenni lehet neked. Ehhez az „aláíráshoz” segítséget ad a szoftver. Elég, ha az üzeneted befejeztével az aláírás helyett rákattintasz az ötödik képecskére a szerkesztőablak fölött:


akkor ennek az aláírógombnak a hatására a szoftver beilleszt a szövegedbe négy hullámvonalat.
Ha ezután arra a gombra is rákattintasz, ami így néz ki: Lap mentése, akkor a szoftver lecseréli a hullámvonalakat az aláírás szövegére és az aktuális dátumra, órára.
Az aláírásként megjelenített szöveget a regisztrált szerkesztők a „beállításaim” fül segítségével meg is változtathatják.

Megjegyzések

  • Amíg nem jelentkeztél be, az IP-címedet jelenteti meg az aláírás.
  • A bemutatkozólapodra mutató link csak akkor lesz kék, ha van rajta valami, amíg üres, addig pirosan fog virítani.
  • Az üzenőlapodra mutató link csak magán az üzenőlapon jelenik meg vastag fekete szövegként, mindenhol máshol rendes linknek mutatkozik.
  • Más módon is elérheted, hogy bekerüljön a szövegbe a négy hullámvonal, nem csak az aláírógombbal:
  • a négy tildét (hullámvonalat) a szerkesztési ablak alatt is megtalálod, vagy
  • közvetlenül is beírhatod: ~~~~.
  • az Alt Gr+1 (a fő billentyűzeten) billentyűkombinációnak (windows alapú rendszereken), és
  • az Alt+1 2 6 (a számok a számbillentyűzeten) kombinációnak (windows alapú rendszereken) is ugyanez a hatása.
  • ha a gombot használod, akkor kapsz egy gondolatjelet is az aláírásod elé.

Bennófogadó 2012. augusztus 12., 23:15 (CEST)Válasz

A felhasználóneved meg fog változni

2015. március 20., 08:36 (CET)

Átnevezve

2015. április 19., 10:37 (CEST)

Azonosító megváltoztatása

Szia! Azzal a kéréssel fordulok Hozzád, hogy az azonosítókról (szerkesztői nevek) szóló tájékoztatót olvasd el és válassz magadnak egy olyan azonosítót, amely semleges és
nem tartalmazza híres ember, közszereplő, intézmény, szervezet vagy cég nevét.

Az azonosítód megváltoztatását itt kérheted:

AZONOSÍTÓ MEGVÁLTOZTATÁSA.

Ha bármilyen kérdésed lenne ezzel, vagy mással kapcsolatban, akkor keress meg bátran a vitalapomon! További jó szerkesztést!
Tomcsy üzenet 2020. november 22., 16:32 (CET)Válasz

Megcsináltam, de még nem látom Masco~huwiki vita 2020. november 22., 19:26 (CET)Válasz

Ha a szerkesztőneved a Masco céghez bármilyen módon kötődik, akkor légy szíves azonosítót változtatni, az azonosítók irányelve szerint cégeknek nem lehet saját nevüket tartalmazó vagy arra egyértelműen utaló azonosítói a Wikipédián.Tomcsy üzenet 2020. november 22., 16:32 (CET)Válasz

Kész! Masco~huwiki vita 2020. november 22., 19:24 (CET)Válasz