The Sims 2: Jó utat!

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
The Sims 2 Jó utat!
Fejlesztő Maxis (EA Games)
Kiadó Electronic Arts
Sorozat The Sims 2
Motor Pixomatic
Platformok
Kiadási dátum 2007. szeptember 4.
Műfaj Élet-szimulációs játék
Játékmódok Egyjátékos
Adathordozó CD (4 lemez), DVD (1 lemez), letöltés

A The Sims 2: Jó utat! a The Sims 2 videójáték hatodik kiegészítőlemeze.

A simek végre elmenekülhetnek a szürke hétköznapokból! Kikapcsolódhatnak egy meleg tengerparton, túrázhatnak a hegyekben vagy egy távol-keleti faluban élvezhetik a masszázs és harmónia kényeztetését.

A Jó utat!-ban tehát a nyaraló vagy üdülőterület az új helyszín. Itt a játékos csinálhat saját üdülőterületet is, de a készítők alapvetően elhelyeztek 3-at:

Hibák[szerkesztés]

A felhasználók szerint a Jó utat! az egyik leghibásabb kiegészítő, ami a Sims 2-höz megjelent, az ún. túravezető generálási hiba miatt. A játék mindig automatikusan generál új karaktereket, ez esetben túravezetőket. Egy idő után a túravezetők felszaporodnak, és a játék karaktertára egy idő után megtelik.

Új lehetőségek[szerkesztés]

Mostantól a Simek elmehetnek nászútra is. A nyaraláson különleges szuveníreket vehet. Először lehet ékszert választani a The Sims-ben.

Az ékszerek:

  • fülbevaló
  • nyaklánc
  • karóra
  • karkötő
  • piercing
  • gyűrű

A sim fényképezhet is a saját digitális fényképezőgépével, ami alapból van neki. Különböző érdekes térképeket találhat, ha ás. A térképek elvezetik egy titkos helyre, ahol valamit megtanulhat. (Pl: teleportálást; ez Takemizu-ban érhető el, ha találkozunk a nindzsával és helyesen válaszolunk a kérdésére; vagy a tűztánc, amit Twikki szigetén egy tűztáncostól, ha fizetünk neki.)

További információk[szerkesztés]