Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Mandularobert

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Mandularobert 8 hónappal ezelőtt a(z) Másolt tartalom a Termőföld-értékbecslés c. oldalon témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Mandularobert!
If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
Felküldési segédlet
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál szó szerint ne másolj máshonnan, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Burumbátor Súgd ide! 2023. június 21., 15:10 (CEST)Válasz


Talajvédelmi terv[szerkesztés]

Szia! Az általad írt szócikkel kapcsolatos problémákat a cikkben jelöltem, de itt is leírom.

  1. Nincs bevezető Ez azt jelenti, hogy a cikk elején egy rövid leírás szükséges arról, hogy miről is szól a cikk.
  2. Formázandó Van a wikinek egy speciális nyelvezete, illetve a szócikkeknek felépítése. Tanulmányozd a tájékoztatót. Érdemes beletenni hivatkozásokat más szócikkekre is, ha azok érdemben segítik a megértést.
  3. Nincs forrás Elhiszem, hogy szakértője vagy a témának, de aki olvassa a cikket, ezt nem tudja. Ezért a benne lévő állításokat forrásokkal kell alátámasztani. Ezt kétféleképpen tehted meg:
    1. A szócikk végén egy Források szakaszban felsorolod a forrásaidat. Igazán szép a sablonok használata, de ha bonyolult, írd be, én majd megformázom neked, az alapján a későbbiekben te is meg tudod csinálni.
    2. Egyes állításokra konkrét forrást is adhatsz, ezt az állítás után <ref>...</ref> kódok közé zárva teheted meg, ami aztán a Jegyzetek szakaszban fog megjelenni.

VitaSzerkesztő:Tombenko 2023. június 21., 16:16 (CEST)Válasz

Másolt tartalom a Termőföld-értékbecslés c. oldalon[szerkesztés]

Az általad végzett szerkesztés a Termőföld-értékbecslés című wikipédia-cikkben 82.9%-os egyezést mutatott a ezzel a hivatkozással megadott, foldertekeles.hu domainról származó külső weboldal tartalmával, ezért a szerzőijog-sértéseket elkerülendő, visszavontam. Mint ismeretes, a Wikipédia tiltja a külső források szó szerinti másolását, mivel ez a szerzői jog megsértését jelentheti. Ha te vagy az adott oldal tulajdonosa vagy szerzője, nyilatkozhatsz úgy, hogy a tartalmat a Wikipédia szabadon felhasználhassa. Erről a Wikipédia:Engedélykérés oldal tájékoztat. A Wikipédia szerzői joggal kapcsolatos álláspontról a Wikipédia:Szerzőijog-sértés oldalon olvashatsz. További jó szerkesztést, Pkᑌᘗᖾpalackᐁᐧᐦᑕᒪᑫᐃᐧᐣ 2023. szeptember 25., 20:25 (CEST)Válasz

Üdvözöllek! Az általad javasolt dolgot csináltam, azaz kértem engedély, hogy használhassam, illetve bejelentettem, hogy a saját oldalamat használtam fel a wikipédia szerkesztéséhez. Várom a választ. Mandularobert vita 2023. szeptember 27., 20:03 (CEST)Válasz