Szerkesztővita:Leiriopé

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Misibacsi 11 évvel ezelőtt a(z) Helyesírás javítása témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Leiriopé!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Csigabiitt a házam 2013. március 4., 15:35 (CET)Válasz

Helyesírás javítása[szerkesztés]

Szia!

Mivel még kezdő szerkesztő vagy, a cikkeken végzett változtatásaid nem lesznek azonnal láthatók mások számára. Ilyenkor türelmesen várnod kell egy darabig, amíg egy járőr ellenőrzi és jóváhagyja a változtatást. Ez gyakorlatilag formai ellenőrzést jelent és elsősorban a vandálok ellen szól, akik értelmetlen vagy félrevezető tartalmat írnak a cikkekbe.

Ha ezt nem akarod megvárni, és sokat dolgoztál egy cikken, jelezheted az üzenőlapomon, hogy kéred egy bizonyos szócikk ellenőrzését (ne felejtsd el a szócikk címét dupla szögletes zárójelek között megadni). Indoklás nem kell. Ha tartalmilag kiegészítesz egy cikket, mindenképpen add meg s cikkben azt a forrást / forrásokat, ahol a szócikkbe írt adatok megtalálhatók (a szócikk végén, a "Források" szakaszban add meg).

Több száz problémamentes szerkesztés után megkapod a "megerősített szerkesztő" státuszt, ezután a szerkesztéseid automatikusan ellenőrzöttek lesznek. Ha bármilyen kérdésed van, keress az üzenőlapomon és ne felejtsd el aláírni a hozzászólásodat! misibacsi*üzenet 2013. március 4., 18:58 (CET)Válasz