Szerkesztővita:Lófejköd

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Lófejköd!
English language.svg If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Bible scroll template.svg Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
BildBenutzer.png Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Commons-logo-en.svg Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Szócikkírásnál, illetve módosításnál ne másolj más weblapokról, illetve mindig tüntesd fel forrásaidat!
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a OOUI JS signature icon LTR.svg gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Malatinszky vita 2019. január 11., 15:47 (CET)

Szerkesztői neved[szerkesztés]

Üdvözöllek a Wikipédián! Sajnálom, hogy ilyesmivel kell kezdenem, de attól tartok, hogy a szerkesztői neved ellenérzést fog kiváltani a szerkesztőtársak egy részében, akik úgy érzik, sértőek az ilyen vallásos jellegű nevek. Azt javaslom, válassz magadnak valami semlegesebb felhasználói nevet. Az átnevezést a Wikipédia:Bürokraták üzenőfala lapon kérheted, vagy egyszerűen regisztrálhatsz egy új néven. Malatinszky vita 2019. január 11., 15:52 (CET)

Köszönöm, hogy átneveztetted magadat. Jó munkát kívánok a továbbiakra. Malatinszky vita 2019. január 13., 16:42 (CET)

Ajándékutalvány[szerkesztés]

Szia! Érdekes a szócikk, köszönjük, hogy megírtad. Kérlek, arra ügyelj, hogy a szócikk alján tüntesd fel, honnan vannak azok az információk, amelyek a szócikkben olvashatóak. Több fontos útmutatónk közül éppen erre a helyzetre vonatkozik az egyik: Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat!. Mondjuk ez pont egy olyan téma, amiről tapasztalat alapján sokat tudhat az ember, de keveset olvashat róla ilyen formában. Amennyiben felhasználtál valamilyen forrást a cikk megírása során, kérlek, tüntesd fel a cikk alján. Az ajándékkártya című cikkben láthatsz erre példát, úgy látom, azt már felfedezted. – Regasterios vita 2019. január 13., 17:11 (CET)