Szerkesztővita:Kővári Zoltán

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 7 évvel ezelőtt a(z) A forgalommal szemben vezetsz a sztrádán, sajnos témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Kővári Zoltán!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Linkoman vita 2016. november 27., 22:39 (CET)Válasz

Traxler Gábor[szerkesztés]

Nem értem miért kéne törlésre jelölni egy olyan témát valakiről aki úgy lett ismert, hogy ezeket a ritka autókat Magyarországra hozta először, így pont nem a kocsi híres.. furcsa érv..

Szia!

Talán azt hallottad a Wikipédiáról, hogy az nem lexikon, hanem bulvárhírek gyűjteménye?

A személynek kellene nevezetesnek lennie és nem a méregdrága autónak, nem gondolod?--Linkoman vita 2016. november 27., 22:39 (CET)Válasz

Szia! Az általad írt Traxler Gábor cikket törlésre jelöltem. A törlési megbeszélésen itt tudsz részt venni: Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Traxler Gábor. Üdv, Csurla vita 2016. november 27., 22:53 (CET)Válasz

A törlési sablont ne távolítsd el! Csurla vita 2016. november 28., 17:26 (CET)Válasz

A forgalommal szemben vezetsz a sztrádán, sajnos[szerkesztés]

Kedves új szerkesztőtársunk! Nagyon sajnáljuk, hogy csalódást kell neked okoznunk, pedig Te már úgy beleélted magad, hogy a számodra oly érdekes témában reklámcikket írsz a Wikipédiába, hiszen ott - ahogy bizonyára hallottad - nem kérnek pénzt a reklámok közzétételéért.

Csalódásod annál nagyobb lehet, mert a Wikipédia tapasztalt szerkesztői közül többen ki akarnak oktatni Téged arról, ami Téged - láthatóan - egyáltalán nem érdekel. Vajon miért nem érdekli őket az általad annyira propagált személy? Eladott akár egyetlen példányt is a Bugatti Veyronból? Vagy csak raktáron van neki néhány ezer? -:)

A komolyságot félretéve, nekem is volt egy ismerősöm, aki nevezetes embernek tartotta magát, mert vagy 20 éve, amikor a Határ úton dolgozott egy autószalonban, 'majdnem eladott egy Rolls-Royce-ot, amit - saját szememmel láttam - 100 millióra tartottak.

Picit elgondolkodhatnál, mielőtt még nagyobb csalódások érnek...--Linkoman vita 2016. november 28., 17:37 (CET)Válasz