Szerkesztővita:Ivonole

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Ivonole!
English language.svg If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Bible scroll template.svg Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
BildBenutzer.png Szerkesztői lap
Bemutatkozhatsz
a többieknek saját szerkesztői lapodon
Commons-logo-en.svg Felküldési útmutató
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a Insert-signature.png gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

Internet-mail.svg  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Kemenymate vita 2017. szeptember 6., 21:34 (CEST)

Forrásolás[szerkesztés]

Cite button.png

Üdv! Az Ikarus V127 szócikkbe beírt adataidat nem lehet ellenőrizni, ezért visszaállítottam a BKV honlapján található számokat. Arra kérlek, hogy tanulmányozd a → Tüntesd fel forrásaidat! útmutatót és annak megfelelően helyezd el a szócikkben a forrásokat, hiszen elsősorban megbízható enciklopédia építésére törekszünk, ezért fontos, hogy az információk megbízható forrásokkal alátámaszthatók és így ellenőrizhetőek legyenek. Köszönöm a figyelmed, további jó szerkesztést. Kemenymate vita 2017. szeptember 6., 21:34 (CEST)

Forrásolás[szerkesztés]

Cite button.png

Üdv! Az általad szerkesztett, létrehozott King Long szócikk nem tartalmaz ellenőrizhető forrásokat. Arra kérlek, hogy tanulmányozd a → Tüntesd fel forrásaidat! útmutatót és annak megfelelően helyezd el a szócikkben a forrásokat, hiszen elsősorban megbízható enciklopédia építésére törekszünk, ezért fontos, hogy az információk megbízható forrásokkal alátámaszthatók és így ellenőrizhetőek legyenek. Köszönöm a figyelmed, további jó szerkesztést. – balint36 🚌 buszmegálló 2018. január 6., 00:34 (CET)


Ennyi erővel valami maradandót is írhatnál. De tényleg! Nincs például szócikkünk még Kocsubejről sem. Pedig őrült híres volt. OsvátA Palackposta 2018. január 16., 16:15 (CET)

Stop hand.svg

Ez az utolsó figyelmeztetés. A legközelebbi alkalommal, amikor vandalizálsz egy lapot, blokkolni fogjuk a további szerkesztéseidet.
OsvátA Palackposta 2018. január 16., 17:25 (CET)

Mégis miért lennék vandál, ha szerkesztem a saját oldalam? lol

Inkább foglalkozz valami értelmes dologgal és engem békén is hagyhatsz. Kocsubejről meg írjál te, ha annyira szeretnél egy szócikket. Én nem fogok.

Ha nem – nem. Ez csak egy lehetőség volt. OsvátA Palackposta 2018. január 16., 18:11 (CET)