Szerkesztővita:Ginalgabor

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 5 évvel ezelőtt a(z) Hiányos leírólap témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Ginalgabor!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. augusztus 10., 17:07 (CEST)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.

Szia! Az általad beírt szöveg (Vargha György Damján szócikk) a http://ujember.katolikus.hu/Archivum/2002.03.31/1404.html címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik. (Kivéve, ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, vagy a szöveg szabadon felhasználható a GFDL szabályai szerint – ez esetben kérlek, jelezd ezt a cikk vitalapján.) Kérlek, mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogsértő tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy a jogi kocsmafalhoz! Köszönöm! Cassandro Vallettai ħelyőrség 2008. augusztus 10., 17:07 (CEST)Válasz



Köszönöm a figyelmeztetést!

A szöveget MS-Word-ben kaptam forrásmegjelölés nélkül és elkövettem azt a hibát, hogy nem néztem utána, hogy védelem alatt áll-e. A szócikket közben átírtam, alkalom adtán még csiszolok rajta.

Köszönettel:
Ginál Gábor vita 2008. augusztus 19., 23:34 (CEST)Válasz

Alkaloida[szerkesztés]

Szia!

Tegeződjünk, mert itt ez a szokás.

Az "ellenőrzés" csak formai ellenőrzést jelent: a cikk utolsó szerkesztése vandalizmus- és reklámmentes és megfelel a formai szabályoknak. Tartalmi ellenőrzés, lektorálás egyelőre nincs.

Mit javasol, mit tehetnénk? Nagyon régen nem szerkesztettem, egyedül nem merek belevágni ekkora munkába.

Nyugodtan vágj bele a cikk feljavításába, ha fontosnak tartod a korrekt információk közlését a témáról.

Szükséges lépések:

  • Megbízható, nyomtatott, publikált információk keresése.
  • Kirakod a cikk elejére a {{tataroz}} sablont.
  • A hibás információk törlése a cikkből, azok helyettesítése korrekt információkkal.
  • A cikk végén tüntesd fel a felhasznált forrásanyagokat (szerző, könyv címe, kiadó neve, kiadás éve, ISBN-szám).
  • "tataroz" sablon eltávolítása.

Ennyi, nem bonyolult. misibacsi*üzenet 2014. január 14., 19:38 (CET)Válasz

Elavult "document.write" van a javascriptedben![szerkesztés]

A Szerkesztő:Ginalgabor/monobook.js oldalad a document.write függvényt tartalmazza, aminek a támogatása a MediaWiki szoftverben megszűnt, és működési problémákat okozhat. Erősen javasolt az eltávolítása vagy lecserélése.

Tgr megbízásából és Bináris közreműködésével: BinBot vita 2015. augusztus 6., 22:29 (CEST)Válasz

Hiányos leírólap[szerkesztés]

Az általad felküldött kép (Szent Mor Kollegium alapkoletetele.jpg) felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési útmutatót. Felhívjuk figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt, rendszeres felküldése a szerkesztési jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük.
A képfeltöltéseidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet!

Regasterios vita 2019. március 25., 16:42 (CET)Válasz