Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Duruzslo5

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Duruzslo5 12 évvel ezelőtt a(z) Köszönet témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Duruzslo5!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: --Karmela posta 2012. február 24., 11:09 (CET)Válasz

Szóltam Pallertinek, hogy keresed[szerkesztés]

Addig is, amíg választott mentorod jelentkezik, a Wikipédia:Kocsmafal (kezdőknek) lapon kapsz a leggyorsabbban választ a kérdéseidre.

  • Ha egy cikk tartalmához vagy formájához van valami megjegyzésed
akkor a cikk vitalapjára írjad. Ezt úgy találod meg, hogy a cikknél a „vitalap” feliratú fülre kattintasz felül. Azok a szerkesztők, akik a cikket felvették a figyelőlistájukra, észre fogják venni az új üzenetet és ugyanott válaszolnak.
  • Személyre szóló kérdésnél:
Többnyire az a legjobb, ha annak a vitaoldalára írsz, akinek üzenni akarsz. Ha például a MintaMari szerkesztőnek a Szerkesztővita:MintaMari oldalon egy üzenetet hagysz, akkor arra, hogy üzenete van, egy ilyen sárga csík fogja figyelmeztetni. Vagy a kérdésed alatt fog válaszolni, vagy pedig a te „Szerkesztővita” lapodon.
  • Ha a kérdésed nem egy bizonyos felhasználóhoz szól és nem is egy bizonyos cikkre vonatkozik:
akkor azt a kezdőknek fenntartott „kocsmafalra” írjad. Sok tapasztaltabb szerkesztő figyeli azt a lapot, és szívesen odaírja a válaszát a kérdésed alá.
  • A Kocsmafalakon vagy a vitalapokon folyó eszmecserékhez:
ott helyben szokás hozzászólni. A hozzászólásodat írd a téma korábbi hozzászólásai alá, ne közbe-közbe!
  • Új szakaszt a vitalapokon:
a „szerkesztés” és a „laptörténet” fül között az „új szakasz nyitása” fülre kattintva nyithatsz.

--Karmela posta 2012. február 24., 11:09 (CET)Válasz

Leszek a mentorod[szerkesztés]

Üdvözöllek a Wikipédiában. Láttam, hogy mentort keresel segítségül magad mellé. Ha gondolod, én szívesen leszek a mentorod. Ebben az esetben légy szíves válaszolj nekem itt, ezen üzenet alatt. Ha akarod, választhatsz valaki mást is a többi mentor közül. – PallertiRabbit Hole 2012. február 24., 11:18 (CET)Válasz

Köszönet[szerkesztés]

Köszönöm Karmela és Pallerti a válaszokat!

Sajnos időközben annyira összecsaptak a fejem felett a hullámok, hogy nem tudtam a wikipediával törődni, de nagyon köszönöm a választ. Jelenleg sem áll jobban a helyzetem, de van néhány cikk amik hiányossága vagy pontatlansága, már olyan mértékben bosszant, hogy azokra időt fogok szakítani, most is ezért jelentkeztem be éjjel. Ha áll még a támogatásotok, akkor majd ha kérdésem van jelentkezem.– Duruzslo5 vita 2012. május 4., 02:06 (CEST)Válasz