Szerkesztővita:Csumby2007

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Kobeat 5 évvel ezelőtt a(z) Fájl:Kozepkori templom 1.jpg témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Csumby2007!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Cassandro Ħelyőrség 2008. szeptember 1., 23:30 (CEST)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.

engedély hol?[szerkesztés]

Jó lenne ha bemásolnád az engedélyt kép vitalapjára, vagy máshová, de ha rendelkezel a tulajdonos engedélyével mindenképp tovább kell küldened a permissions-hu (kukac) wikimedia.org e-mail címre. " (Lásd: [1]) Köszönettel– Beyond silence Üz 2008. október 29., 01:30 (CET)Válasz

Üres sorok[szerkesztés]

Miért rakod tele üres sorokkal a Kistarcsa cikket? – Peyerk vita 2008. december 27., 02:28 (CET)Válasz

-Azért, hogy a képleírás az a kép mellett legyen.... De remélem így már jobb lesz, semmi fölös sort nem szúrtam be...

Képlicenc[szerkesztés]

Fájl:Kistarcsa 124 2414.jpg Meg tudnád mondnai, milyen megfontoláésból került erre a képre közkincs licenc, amikor a hivatkozott oldal alján ott a coypright? Kérlek ne tölts fel jogvédett képeket hamis licenccel! Kérlek olvasgasd a Wikipédia:Felküldési útmutató oldalt. Jogilag tisztázatlan helyzetű vagy egyértelműen jogvédett képek további feltöltése a szerkezstői jogaid ideiglenes felfüggesztésével járhat. Ha nem vagy biztos, hogy egy kép feltölthető-e, megkérdezheted a Wikipédia:Kocsmafal (képek) oldalon. Köszönöm a figyelmed. – Timish levélboksz 2009. március 2., 13:00 (CET)Válasz

Fájl:Kozepkori templom 1.jpg[szerkesztés]

Szia, ennek kérlek, pótold a licencét! – KoBeAt üzenet 2018. augusztus 11., 19:58 (CEST)Válasz