Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:BalazsGulyas~huwiki

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 8 évvel ezelőtt a(z) Hiányos leírólap témában
Köszöntünk a Wikipédiában, kedves BalazsGulyas~huwiki!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. Ott, a szerkesztői lapodon írhatsz az érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Malatinszky vita 2009. november 15., 21:14 (CET)Válasz


If you don’t speak Hungarian, please click here.

Licenc egy képhez[szerkesztés]

Kedves Balázs! (A wikipédia elfogadott kommunikációs formája a tisztelettel átitatott tegeződés, amely az angol változatból ered, engedelmeddel a köztünk lévő kor és rangkülönbség ellenére ezt a formát használnám.) A Rólad szóló cikkhez feltöltött képhez nem adtad meg, hogy milyen feltételekkel használható a kép. A Wikipédia olyan licenceket kíván, amelyek megengedik, hogy az enciklopédiában elhelyezett szellemi termékeket az utánunk jövő generációk szabadon módosíthassák, átdolgozhassák és bemutathassák.

Ezért a következő licenceket ajánlom figyelmedbe:

  • {{közkincs-saját}} - E licenc megadásakor a képpel mindenki azt tesz, amit jónak lát.
  • {{cc-by-3.0}} - E licenc alapján a képpel mindenki azt tesz, amit jónak lát, ám a szerzőt (Téged) mindig meg kell jelölnie.
  • {{cc-by-sa-3.0}} - E licenc alapján a képpel mindenki azt tesz, amit jónak lát, ám a szerzőt (Téged) mindig meg kell jelölnie, illetve az átalakított műveket ugyanezzel a licenccel kell publikálnia.

Kérlek, hogy ha olvasod az üzenetet, akkor a fent vastag betűvel szedett licenckódokat {{-től }}-ig CTRL+C - CTRL+V (kivág-beilleszt) használatával szúrd be a kép alá! Ha nem adsz meg licencet, akkor sajnos a képet előbb-utóbb törölnünk kell. Köszönettel: – Beroesz 2009. november 17., 11:45 (CET)Válasz

Molnár Mária[szerkesztés]

Üdv! Az általad beírt szöveg (Molnár Mária szócikk) a http://artportal.hu/lexikon/muvtorteneszek/l_molnar_maria_molnar_maria címről származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik. Ez alól egyik kivétel, ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, vagy ha az eredeti szerző engedélyezi, ilyen esetben a pontos adatokkal, url megjelöléssel, stb. küldj/szerző küldjön egy e-mailt a permissions-hu@wikimedia.org e-mail címre, melyben hozzájárul/sz az oldal tartalmának {{cc-by-sa-3.0}} licenc alatti felhasználásához, a válaszként kapott OTRS sablont pedig helyezd el a kérdéses szócikk vitalapján. Másik kivétel, ha a szöveg szabadon felhasználható. Kérlek, hogy mindkét esetben a Wikipédia felhasználási feltételeinek megfelelően járj el. Mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Ha kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzám vagy írj a jogi kocsmafalra! Köszönöm! - RepliCarter Wormhole 2010. március 7., 14:10 (CET)Válasz

A felhasználóneved meg fog változni[szerkesztés]

2015. március 20., 08:20 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 19., 10:23 (CEST)

Hiányos leírólap[szerkesztés]

Az általad felküldött kép (GB 2009 Ph 2.jpg) felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési útmutatót. Felhívjuk figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt, rendszeres felküldése a szerkesztési jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük.
A képeidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet!

Regasterios vita 2015. november 28., 15:28 (CET)Válasz