Szerkesztővita:Tomcsy/Archívum10

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tomcsy 10 évvel ezelőtt a(z) 2000-es mérkőzéssablonok témában

2000-es mérkőzéssablonok

Szia! Azt hiszem, jelenleg vagyunk azon a ponton, hogy újabb átírások belátható időn belül nem várhatóak, ezért talán most lenne érdemes feltölteni adatokkal a szakaszcímbeli sablonokat, egyúttal elhelyezni őket a már korábban megírt nemzetek cikkeiben. --Joey üzenj nekem 2013. január 4., 14:34 (CET)

Szia! Figyelemmel követtem a nemzetcikkeket, időnként javításokat is végeztem bennük. A bírók egy része későbbi éveknél ékezetesen elérhetőek, ami meg nem, hát az úgy marad akkor, ha nincs pontosabb forrás. A lényeg, hogy a góldobók mindenképp bekerüljenek, és igen, a cikkben is szereplő névalakkal. Ezen a ponton érdemes megjegyezni, hogy a 2012-es cikkeknél ezekben sajnos sok különbség van még mindig, mivel a nemzetcikkek és a mérkőzéssablonok nem együtt íródtak. 2000-nél a görög nemzetcikkben végre jók már a nevek, azok átvihetők a többi nemzet cikkébe is, a sportágcikkekben már javítottam. 2000-nél a vívás csapatszámainak megírását kell még átnézni a nemzetcikkekben, mert az 5 versenyszámból 3 olyan volt, hogy 8-nál több csapat vett részt, vagyis volt egy nyolcaddöntő forduló, ahol a többség erőnyerő volt. – Joey üzenj nekem 2013. február 17., 20:36 (CET)

Szia! Elkezdtem a koreai nevek átírásának felülvizsgálatát a Teemeah által tett megjegyzés alapján. E közben akadtam ilyen mérkőzéssablonokba: [1]. A koreai nép keleti névsorrendet használ, az első névtag a családnév. Viszont mivel úgy emlékszem, hogy abban maradtunk, hogy koreaiaknál és kínaiaknál kiírjuk a teljes nevet – mivel általában nagyon rövid a vezetéknév, és több azonos vezetéknevű is lehet, így alig lenne rövidebb a belsőhivatkozás, mint a megírás –, így ezekben a sablonokban is kiírtam. --Joey üzenj nekem 2013. március 14., 23:57 (CET)

1996

--Tomcsy üzenet 2013. június 4., 23:27 (CEST) Úgy látom, hogy az 1996-osok között is vannak bővítendő sablonok. --Joey üzenj nekem 2013. június 4., 23:15 (CEST)

Igen, a Szocsi olimpiáig kész akarok lenni 1996, 2000 nemzetcikkeivel, meccssablonjaival, meg a téli olimpia főcikkeinek rendezésével. Előbb a játékoskeretek is legyenek meg átírt formában, utána egyből azt írom be a meccsekhez.--Tomcsy üzenet 2013. június 4., 23:27 (CEST)
Azt hiszem, hogy a 2000-eseknél már döntő többségében megvannak az átírások. --Joey üzenj nekem 2013. június 5., 00:03 (CEST)

2008

Szia! A női kosárlabda cikkében vettem észre, hogy beillesztett mérkőzéssablonokban nincsenek meg a magyaros átírások... Nem tudom, hogy vannak e még ilyenek, tegnap a férfi kézilabdánál pozitív tapasztalataim voltak... --Joey üzenj nekem 2013. szeptember 13., 21:02 (CEST)

Pécs-műhely botjai

Szia, először is szeretném megköszönni, hogy rendszeresen frissíted a Pécs-műhely bot-tal generált oldalait.

A Pécs-műhely alá tartozó, de még nem értékelt lapokat összegyűjtő Szócikkek listája oldal nagyon jól működik, ez már eddig is sok segítséget jelentett, de júliusban készülünk egy nagyobb kampányt csinálni az elmaradt értékelések feldolgozására, ami után még hasznosabb lesz.

A Pécs-műhely alá tartozó oldalak változásait követő Szócikkek változásai oldal viszont sajnos nem igazán jól működik. Korábban is jelezted, hogy ez 1000 szócikkig fog csak működni, ami most még elég lenne, de remélem nincs túl messze, hogy ezt a határt átlépjük. Viszont vannak olyan szócikkek, amelyek valamiért nem érzik az előzményeket (pl. Bálint András (színész) -nél azt írja 0-ról bővült 20091-re, pedig egy eredetileg 2009-es szócikk), és van ahol bár lát előzményt, de szerintem nem az utolsó ellenőrzést, hanem valami korábbi állapotot (pl. Üszögpuszta ).
Arra gondoltam, hogy mi volna ha nem a szócikkek méretét, és azok változását figyelnénk, hanem egyszerűen a szócikkek utolsó változtatásának időpontja szerint listáznánk (legfrissebb legfelül): így aki követi a változásokat tudja, hogy utoljára mikor nézte a listát, és tudja az újabb cikkeket ellenőrizni. Ezt talán listázni is egyszerűbb volna, használhatóság szempontjából is megfelelőnek tűnik, és lehet nem volna az 1000 szócikkes határ sem.

Még egyszer köszi az eddigieket is.-- EniPort eszmecsere eszmecsere 2013. június 30., 03:18 (CEST)

Tényleg 1-én volt frissítve az oldal, ez megmagyarázza a hibákat, én néztem be. Úgy rémlett mintha a hónap közepén is lett volna frissítés, de látom akkor a másik volt (amúgy ez a havi gyakoriság elég volna).
Az utolsó módosítás szerinti listázást azért érdemes volna majd megnézni.-- EniPort eszmecsere eszmecsere 2013. június 30., 04:36 (CEST)

Szokolyi Alajos

Megoldva, kész, ok, stb. Megoldvaa másik is - Tomcsy üzenet 2013. július 6., 22:44 (CEST)

Szia! Átneveztem, javítani kellene bottal a hivatkozásait. Illetve még fennáll ez is: Szerkesztővita:Tomcsy/Archívum09#Bill Smith (motorversenyző) Köszönöm: --Joey üzenj nekem 2013. július 6., 18:20 (CEST)

Formula–1 orosz nagydíj

Kedves Tomcsy! Segítséget szeretnék kérni tőled,mivel akárhogy is próbálkozom nem megy nekem a Téma elején lévő táblázat megalkotása és az oda való kép beszúrása.Előre is köszönöm a segítséged. Üdvözlettel: Polska

Ötlet

Szia! Néhány versenyszámnál lehet olyat látni a más nyelvű változatokban, hogy az ugyanazon versenyszám évenkénti cikkei is össze vannak kapcsolva navboxszal, mint a sportágcikkek is. Ennek szerintem a legcélszerűbb megoldása az, amikor nincs erre külön navbox, hanem a versenyszám olimpiai bajnokainak navboxa tölti be ezt a funkciót is, méghozzá oly módon, hogy egyszerűen maguk az évszámok vannak linkelve a versenyszámcikkekre. Néhány sportágnál már meg lehetne ezt nálunk is csinálni, ott ahol megvannak a versenyszámcikkek is és a bajnokok navboxai is. Ez jelenleg a műkorcsolya és a biatlon. Kérdés, hogy jó e ez az ötlet? Ha igen, akkor a sablonok változtatása és a terítések már tipikusan botmunka. Hm? --Joey üzenj nekem 2013. július 14., 04:27 (CEST)

Ez továbbra is fennáll, és az valóban nem lenne a legszerencsésebb, de ebben a 2 sportágban azért több bajnokról is van már – igaz, eléggé eltérő minőségű – cikk. --Joey üzenj nekem 2013. július 14., 14:41 (CEST)

Szerintem jó lett, ez mehet. Az az igazság, hogy én szeretek ilyen bajnokos navboxokat csinálni, de csak azután „gyártom le” őket, amikor az adott versenyszám összes érmesének névalakját ellenőriztem, és egységesítettem a hivatkozásaikat a sportágcikkekben, érmes listákban és ha van(nak), akkor a versenyszámcikkekben is. Több-kevesebb rendszerességgel most az ökölvívás van folyamatban, mert ott sok kék link van a sportolókra, bár azok az életrajzi cikkek nagyon gyengék. Talán akkor majd az alpesisít is megcsinálom utána. Más kérdés a nyári sportoknál viszont egyelőre még nemigen van értelme a versenyszámcikkekre linkelni. --Joey üzenj nekem 2013. július 14., 15:05 (CEST)

Igen, praktikusan maradjon. Olyan is van, hogy nem egyezik a zászló a téli és a nyári olimpiánál, ezt pedig a másik sablon nem tudná kezelni. --Joey üzenj nekem 2013. július 14., 15:07 (CEST)

OK, lehet, hogy végső soron azzal is meg lehet oldani, de a zászlóNOB2-vel lényegesen egyszerűbb, szóval szerintem maradjon. A karbantartó listák jó ötlet, át is nevezem az e szerintire, hogy még kifejezőbb legyen. --Joey üzenj nekem 2013. július 14., 15:35 (CEST)

Láttam a linkesítést a biatlon és a műkorcsolya navboxaiban, szerintem ezeket hozzá lehet adni a versenyszámcikkekhez. --Joey üzenj nekem 2013. július 14., 16:46 (CEST)

Közben rájöttem, hogy a tenisz ilyen sablonjai is ugyanúgy használhatók, bár a régebbi versenyszámcikkeket még rendbe kell majd valamikor tenni, de végülis már több létezik közülük is. --Joey üzenj nekem 2013. július 14., 23:03 (CEST)

Folyamatban lévő kiemelési eljárás

Szia! Megkérlek nézz rá a Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/A Ferencvárosi TC 2012–2013-as szezonja és ha úgy látod, akkor mondj véleményt. Előre is köszönettel: Andrew69. 2013. július 16., 11:54 (CEST)

Wikitalálkozó Miskolc

Kedves Szerkesztőtárs!

Szeretettel meghívlak a Miskolcon 2013. augusztus 3-ikán tartandó Wikipédista találkozónkra. Megjelenésedre feltétlenül számítunk, remélem, hogy ott leszel! Ha van kedved magaddal hozhatod feleséged/férjed/barátod/barátnőd/gyereked csak gyere el! Mi mindenképpen várni fogunk!

Üdvözlettel: Vadszederke' 2013. július 16., 22:31 (CEST)

magyar zászló

Szia! Az 1986 elötti Magyarország az úszó vb-ken szócikkekben (és esetleg más a kádár korszak alatti sportos cikkekbn) biztos, hogy a kádár címeres magyar zászlót kell használni? A Magyarország zászlaja szócikkben nem szerepel ilyen zászló és azt írja a szócikk, hogy "Az újabb, a Rákosi-címertől különböző – de ekkor is szovjet mintájú, vörös csillagos –, úgynevezett „Kádár-címer” (1957. május 1. -1989. október 23.) a zászlón nem szerepelt." --fausto vita 2013. július 17., 14:19 (CEST)

Dél-koreai zászló

Szia! Olyan kérdésem lenne? Nem e tudod mi az oka annak, hogy a 92-es nemzetcikkekben amit szerkesztettem asztalitenisznél a párosoknál nem jelenik meg a Dél-koreai zászló pl:Japán, de itt Asztalitenisz a sportágcikknél jó. Meg pl. birkózás vagy más egyéninél jó a zászló. Ebbe tudsz segíteni? Előre is köszi!--Battila27 vita 2013. július 17., 14:40 (CEST)

 Szerbia és Montenegró

Szia! Csak azért nem piros ennek a linkje, mert Fausto készített átirányítást a sablon által generált hibás névalakról. Nem találtam meg, hogy hol kell javítani az eredetit ahhoz, hogy a zöld helyett kék legyen a link. --Joey üzenj nekem 2013. július 22., 14:08 (CEST)

[2] ? --Joey üzenj nekem 2013. július 22., 14:55 (CEST)

Nem-nem, szigorúan nem! A szerb cikket kell megtisztítani az önálló állam létrejötte előtti eredményektől, csupán utalással meghagyva, hogy mikor mely állam nemzeti válogatottjában játszottak a szerb sportolók. Nagyon jó a Szerbia és Montenegró-i cikk, az hogy (még) nincs interwikije, nem ok a törlésre. --Joey üzenj nekem 2013. július 22., 22:42 (CEST)

Re:Vízilabda

Rendben, igyekszem a későbbiekben ezeket figyelembe venni. A vízilabda-válogatottak esetében amúgy is terveztem egy teljes körű frissítést és felújítást. Ezeken kívül még a hiányzó jégkorong illetve a nevesebb kosárlabda-válogatottakat szeretném elkészíteni idővel. Ha mindez meglesz nem állunk majd rosszul, –bár szerintem már most se– kivéve a röplabda még kissé hiányos témakör. Egyébként, ha kell bármiben segítség, szívesen besegítek.--Kovalchuk Mondjad, ne kímélj! :) 2013. július 22., 15:02 (CEST)

Csillag infobox

Szia, panasz érkezett, a kép2 paramétered nem működik helyesen. Nem igazán tudom kibogozni, mit akartákl létrehozni ezzel a bonyolult kóddal. Ha két képet akarsz a sablonbam egyszerűen beteszel egy másik kép modult az első alá és kész... vagy van Két kép nevű modul is. Kérlek javítsd, mert nekem nem sikerült. Köszi. Teemeah Üzenő 2013. július 24., 10:30 (CEST)

Csapatsportok olimpiai játékoskeretei

Szia! A 2012-es cikkeknél már jeleztem, hogy mindenképpen szükség lenne egy komplett átvizsgálásra/összeegyeztetésre a játékoskeretek és mérkőzéssablonok között, ugyanis mivel ezek nem egyszerre készültek/nek, gyakran eltérőek az ugyanazon játékosra használt névalakok/hivatkozások, ez pedig értelemszerűen nem szerencsés, hiszen a majdani megírásukkor nincs biztosíték arra, hogy minden változatról készül redir is. A '96-os cikkeknél is tapasztalom ezt, Portugália labdarúgásnál ezt szúrtam ki: [3]. Alapvetően a latin betűs nemzeteknél (ami ugye a többség) probléma ez, hiszen a többinél a játékoskeret neveinek átírása után amúgy is javítani kell a neveket a mérkőzéssablonokban is.

Ha már játékoskeretek, akkor érdemes azt is megemlíteni, hogy olimpiánként és sportáganként általában fix létszámúak a keretek, ezért amikor valamelyik csapatnál kevesebb játékost ír a SF, akkor érdemes gyanakodni, hogy az hiba, és az enwiki cikkéből átvenni a továbbiakat. Így tettem most a '96-os dél-koreai női röplabdacsapatnál: [4]. Más kérdés, hogy mivel ugye itt átírásra is szükség volt, és így nem állt rendelkezésre eredeti névalak, ezért csupán analógiák alapján próbáltam átírni, de szerintem nagyon nem tévedhettem, általában már a koreaiátíró-kütyü nélkül is elég jól látom előre, hogy melyik angolos alakból mi lesz nálunk.

Talán az is lehetne egy megoldás, hogy amikor a mérkőzéssablonok kiegészítése zajlik, akkor egyúttal a szinkronizálást is el lehetne végezni... Aprólékos munka persze, és a végeredmény nem túl látványos, de a névátírások is ilyenek... Rövidesen meglesz amúgy a dél-koreai cikk átírása, már csak olyan sportok vannak vissza, amelyek neveit nem kell másik nemzetcikkbe átvinni. --Joey üzenj nekem 2013. július 24., 12:21 (CEST)

I Dzsihjon

Szia! Úgy tűnik, hogy 3(!) I Dzsihjon szerepelt 1996-ban az olimpián a dél-koreai női úszóválogatottban. Te kettejükhöz írtad az eredményeket a cikkbe (a vegyesúszóét is a gyorsúszóhoz). Hogy is van akkor ez pontosan? Csak hogy jól csináljam meg az egyértelműsítést. --Joey üzenj nekem 2013. július 25., 11:23 (CEST)

1992-es szinkronúszás

Szia! Most vettem észre, hogy nem biztos hogy jól csináltam a táblázatban a gyakorlatok megnevezését Figure Points=Szabad gyakorlat? Musical Routine Points=Technikai gyakorlat? Angolul nem tudok sajnos:( Musical Routine Points= az gondolom valami zenei rutin pont:) a figure= az meg figura:) Na mindegy nem vagyok oda ezért a műúszásér. Meg nézdnéd nekem hogy mit írjunk bele a táblázatba, vagy jó lesz így ahogy van? Ha nem jó akkor meg bottal javitanád a megnevezéseket? Előre is köszi!--Battila27 vita 2013. július 25., 15:04 (CEST)

Szia! Köszi a javítást! Úszó vb:Mától már leszek wiki közelbe elvileg tudom nézni végig az úszó döntőket, ha nem jön közbe semmi vb ideje alatt akkor tudok segíteni az eredmények be írásában figyelem az enwikit is a magyarok eredményével kapcsolatba.--Battila27 vita 2013. július 28., 11:29 (CEST)

Jégkorongsablonok

Szia! Észrevétel érkezett a vitalapomra: Szerkesztővita:Joeyline#Zászló sablonok törlése. Tudnál a szerkesztőnek adni egy átfogó tájékoztatást a változásokról? --Joey üzenj nekem 2013. július 26., 02:58 (CEST)

Olimpiai érmesek listái

Szia! A közeljövőben szeretném tartalmilag (adatok és névátírások) és akkor már formailag is rendbe tenni ezt a régóta tengődő lapot. Bottal elő lehetne kicsit készíteni ezt a munkát :) A táblázatok utolsó oszlopába zászlóNOBsportoló sablonok kellenének, illetve nagykötőjel a kiskötő helyett a sportoló által szerzett egyes éremfajták közé. Szerintem a 2. oszlopokban az egyes évszámok és időintervallumok közötti soremelő html-tag is felesleges. Nem tudom, hogy a fejlécek kódját lehetne e esetleg egyszerűsíteni... --Joey üzenj nekem 2013. július 28., 11:17 (CEST)

A cikken látszik, hogy az enwiki fordítása, de ez önmagában nem baj, itt most szerintem jó az angol cikk. Az ikonok is elférnek (nagyon kicsik) és a legtöbb érmet nyert sportoló is jó ha benne van (az enwikin külön oszlop van még a legtöbb aranyérmet nyertnek is), és pontosan azért, mert alig van változás, a 4 évenkénti frissítés is belefér szerintem, csak egyszer végre rendbe kell tenni a lapot. A csak számokat tartalmazó oszlopok fejlécét lehetne úgy alakítani rövidítésekkel pl, hogy keskenyebbek legyenek. A 90%-os betűméretről is lehet szó. --Joey üzenj nekem 2013. július 28., 13:16 (CEST)

2007 Férfi Vízilabda Világbajnokság

Szia ! A 2007-es VB-nél valami hiba csúszott a sablonba ! Kijavítanád ? Üdv BLJ

Szia! Én is szólni akartam de közben megoldottam:)--Battila27 vita 2013. július 30., 14:08 (CEST)

Valami konkrétum lehetett volna, hogy melyik cikk és mi a hiba. Ahogy nézem nem is a 2007-es cikkel és nem is sablonnal volt a gond.-Tomcsy üzenet 2013. július 30., 16:28 (CEST)

148-as busz

Kedves Tomcsy! A képeket, ha megnézed, (a BKK-logó kivételével, mert tényleg nem ide való) Szóval ki PrintScreen-eztem, de a paint-ban direkt megváltoztattam őket, nem ugyanaz, mint a BKK.hu-n (csak azért, hogy ne legyen ugyanaz), csak hasonlít. A Volán számos logókat pedig saját magam készítettem, mivel sehol nincs fennt ilyen formában (Sárga keret, sárga alap, fekete számok)Szóval megváltoztattam a BKK busz logót (kék alap benne egy busz), a busz számokat (kék alap, fehér szám), a Volán logót (sárga alap, fekete busz), a MÁV logót (kék alap, fehér vonat), metró és HÉV jelek. A Volán számokat, illetve a MÁV számokat saját magam készíttetem, (a MÁV-nál pedig értelmesebb a rövid szám, ha rámennek ugyanúgy látják a megnevezését). Én tényleg nem szeretnék Veled vitázni, csak fel szeretném dobni, modernizálni a Wikipédiát. Ha megnézed egyébként máshol is vannak másolt fájlok :) Én megértem, hogy te szeretnél maradni a régi sablonnál, de most már nagyon szép logók, modernizációk léteznek. Ezt szerettem volna behozni ide is. Egyébként nagyon sokat dolgoztam vele :( Üdvözlettel: Bertalan Soni

Köszönöm megértésedet:) Tudnál Nekem akkor valahogy segíteni ebben a logóvá alakítással?:) Mert azt még sosem csináltam. Üdvözlettel: Bertalan Soni

Formai

Szia! A nyári érmes listáknál lehetne bottal egy ilyen változtatást csinálni. A többi helyszínben talán nem nagyon van hiba, talán még Amszterdam és Tokió írásmódja lehet érdekes, mint honosodott alak. A télieknél már cifrább a helyzet: Szapporo, Nagano és Torino rövid o-val a végén (és Szapporo Sz-szel), de Szarajevó viszont így. Cortina esetén pedig nyomdaira kellene cserélni az írógépes aposztrófot. --Joey üzenj nekem 2013. július 31., 23:06 (CEST)

Legyen mindenhol vessző. --Joey üzenj nekem 2013. augusztus 1., 01:25 (CEST)

Szia! A kategóriában lévő sablonoknál egységesíteni tudnád bottal ezt a típusú megjelenítést? Főleg a kettőspont a nagyon hiányzó nekem. Köszönöm: --Joey üzenj nekem 2013. augusztus 2., 18:08 (CEST)

Észak-koreaiak

Szia! A már megírt nyári nemzetcikkekben átírtam magyarosra az észak-koreai érmesek neveit. Nehéz ügy, mert leggyakrabban nincs eredeti névalak az SF-en és más wiki(ke)n sem, így gyakran csak analógiák alapján lehetett átírni. Folytatom még majd ezt a többi résztvevőikkel is, de a lényeg, hogy az érmesek már át vannak írva, és ezeket a hivatkozásokat átvezettem az egyéb előfordulásaikhoz (más években saját nemzetcikk illetve az ellenfelek nemzetcikkei, érmes listák). Csak azért szólok erről, mert ugye az összefoglaló táblázatban még pirosikszesek az észak-koreai cikkek, viszont vannak olyan neveik, amik átírására már figyelni kell az újabb cikkek írásakor, hogy ne keletkezzenek újra a már felszámolt névalakú hivatkozások. Ilyen Kje Szunhi is, aki most a holland cikkben szerepel egyedül az angolos átírással: Speciális:Mi hivatkozik erre/Kye Sun-Hui. --Joey üzenj nekem 2013. augusztus 6., 17:37 (CEST)

Igen, a technikát már észleltem az építés alatt álló cikkeknél. Az észak-koreaiakkal kapcsolatban ezzel együtt fontos a fenti infó. Ha a bot kezelni tudja, az csak jó :) --Joey üzenj nekem 2013. augusztus 6., 17:59 (CEST)

Mindegyik évnél? A napokban átnézem azokat a listákat, és visszajelzek. --Joey üzenj nekem 2013. augusztus 6., 18:17 (CEST)

Szia! A már nem építés alatt álló holland cikknél nincsenek átírva a nevek. --Joey üzenj nekem 2013. augusztus 10., 20:22 (CEST)

Belarusz zászló

Szia! Lásd itt. Meg kellene megoldani, hogy kezelje a segédsablon azt, hogy a 2012-es téli ifjúsági olimpián még a régi volt érvényben, a nyári felnőttön meg már az új. Illetve ez még elég sok változást érint szerte a wikin, valamit ki kellene találni a megoldására. Csak azután mennék kocsmafalra, ha már van ötletünk. --Joey üzenj nekem 2013. augusztus 13., 01:53 (CEST)

Kész. Ugyanúgy működik, mint a magyarban 56-nál, csak ifjúsági feltételt kell adni. --Tomcsy üzenet 2013. augusztus 13., 02:03 (CEST)

Második világháború kiemelésen

Szia!

A második világháborúról szóló szócikket kiemelési eljárásra jelölte a 69.66.253.166-os proxy: Wikipédia:Javaslatok kiemelt szócikkekre/Második világháború

Kérlek szavazz és fejtsd ki a véleményedet a kiemelési eljáráson. --81.25.28.254 (vita) 2013. augusztus 14., 15:46 (CEST)

Nem veszek részt a kiemelési eljárásokon tanúsítóként. --Tomcsy üzenet 2013. augusztus 14., 21:57 (CEST)

coord sablon használata HAARP szócikkben

Szia!

Kösz a javítást! Nem tudom, hogy történhetett, másoltam is, és úgy se volt jó. Szerintem rejtély. misibacsi*üzenet 2013. augusztus 16., 16:44 (CEST)

Néhány apróság

Szia! Új lap létrehozásakor a magyar interwiki bekötése mellett el is kell nevezni magyarul a fogalmat a Wikidatában (általában ez ugye ugyanaz, mint a lap neve, kivéve pl. zárójeles egyértelműsítésnél).

Néhány sportágnál már rendeztem az éremszerzők neveit/belsőhivatkozásait, főleg a nőknél ez gyakran eltér az SF névalakjától (de van hogy férfiaknál is, a többi wikivel összhangban). A rendezéskori előfordulásokat javítottam, de azt egységesen kellene alkalmazni, és a '96-os nemzetcikkekben ezt több névnél is hiányolom.

A már nem építés alatt álló 96-os román cikkben nincsenek átírva a nevek.

Végeztem a 92-es japán cikk neveinek átírásával, ha van időd, akkor ezeket valamikor át kellene vezetni bottal a többi nemzetcikkbe. Az egyéb helyeken javítottam. Köszönöm: --Joey üzenj nekem 2013. augusztus 17., 14:20 (CEST)

Hidd el, nagyon sokat segít fog segíteni a Wikidata (persze nem elsősorban a nemzetcikkeknél, viszont életrajzoknál tipikusan igen), amikor az adatok tekintetében olyan lesz már, mint a képeknél a Commons: minden nyelvi változat használhatja, elég egyetlen helyen javítani, ha hiba van. A botok most naponta többtízezer ún. Állítást töltenek fel a Wikidata rendszerébe különböző adatbázisokból. Az új cikk Datába való bekötése meg pontosan ugyanannyi szerkesztői lépésből áll, mint előtte az enwiki cikkének belinkelése volt. Persze a fogalom magyar elnevezése valóban eggyel több lépésnyi, de amikor amúgy is ott van az ember a Datán, akkor 1 helyett 2 helyre beírni ugyanazt talán már nem olyan nagy etwas...

Strandröplabdánál mindegy a páros tagjainak sorrendje, a vegyes nemű számoknál (műkorcsolya páros, jégtánc, vegyes páros teniszben illetve tollaslabdában, talán más nincs...) viszont nagyon nem lenne mindegy (főleg a keleti nevek miatt, ahol nem egyértelmű, hogy melyik a férfi és melyik a nő), ezért kellene egy egységes gyakorlat, ami még nincs, ugyanis az érmes listákban és a nemzetcikkekben egy gyakran eltérő. --Joey üzenj nekem 2013. augusztus 17., 18:52 (CEST)

1996 strandröplabda

No, most jutottam odáig, amit ígértem, hogy ezt is átnézem. Egyelőre a férfiak vannak meg. Nem rossz a helyzet, ennyit javítottam csak. Az átvezetés mellett, ha már egyszer fut a bot, a mérkőzéseknél a párosok kiskötőjelét nagykötőjelre kellene cserélni. Igazából szóköz se kellene közéjük, de lehet hogy úgy furcsán mutatnának... Folytatom a női párosok átnézésével. --Joey üzenj nekem 2013. augusztus 17., 18:17 (CEST)

Abdul Razak (labdarúgó)

Szia! Elég sok helyen szerepel a neve, botal beírnád a belső hivatkozását? Előre is köszi!--Battila27 vita 2013. augusztus 21., 21:18 (CEST)

Rugo, F1 bővítés

Szia! Nem tudod mi lett Rugo szerktárssal? Ezen kívül megkérdezhetem, nem tudnád kibővíteni a 2013-as Formula–1 belga nagydíj statisztikák részét, és a versenyben vezetők változását? --XXLVenom999 vita 2013. szeptember 2., 17:36 (CEST)

Hát pont ez a baj, hogy én sem találom rá a forrást, pedig akkor lehet meg tudnám csinálni, de fejből nem emlékszem értelemszerűen hogy ki mikor hány kört volt az élen. Remélem akkor Rugo hamarosan előkerül. Ha a statisztikákat meg tudnád csinálni a többi cikk mintájára, már azzal is sokat segítenél. Előre is köszi! --XXLVenom999 vita 2013. szeptember 2., 19:58 (CEST)
Na, pont most, ennek örülök. Lehet írok is neki. Azért köszi a segítséget! --XXLVenom999 vita 2013. szeptember 2., 20:49 (CEST)

Jó szócikk munkalap

Szia, most néztem amit csináltál és nagyon jó. Viszont a 2. azon része, hogy "add meg a dátumot" az nem felesleges? Hiszen ha alá ír az automatikusan dátumozni is fog. --Szente vita 2013. szeptember 4., 02:48 (CEST)

Köszi úgy jól lesz, valóban fontos a hol tartunk sablon, az arra utalás ki nem maradjon. --Szente vita 2013. szeptember 4., 02:59 (CEST)

Kiraktam a kérdést a kocsmafalra. Ha nem lesz ellenvetés akkor átnevezhető. Az archivum allapja is jó ötlet, de ilyenkor a friss lezárások se látszanának a jelölő lapon? --Szente vita 2013. szeptember 9., 23:14 (CEST)

Kiraktam a vitalapra. Szerintem jó és köszönet a sok segítségért, nagyon jól jön. Most az offline életem miatt kezded egyre jobban elúszni a teendőkkel. --Szente vita 2013. szeptember 9., 23:48 (CEST)

Átneveztem a jelölő lapot Javaslatok jó szócikkekre, átírtam a fejrész és fejrészben a linkeket, viszont a munkalapba nem akartam bele piszkálni, azt írd át légyszíves. Van amit még módosítani kell? Most azon gondolkoztam, hogy a meglévő és lezárt eljárásokat nem lényeges átírni, mert az nem okoz fennakadást. Vagy tévedek? --Szente vita 2013. szeptember 10., 22:55 (CEST)

Rendben akkor ezt a részét megcsinálom. Mindjárt neki ugrok. Ha sablont kell módosítani azt légyszíves tedd meg, mert azokra nem látok rá úgy. --Szente vita 2013. szeptember 10., 23:08 (CEST)

Nos akkor az átnevezés az megtörtént rendben. Most el kell mennem egy kis wikiszabira magánéleti zűrzavarok miatt. Függőben volt néhány kérdés ha gondolod és van kedved, nyugodtan folytasd a rendszer fejlesztést, mert jók a meglátásaid. Ha kell vélemény/segítség, akkor Tünde aktív a témában. Köszi az eddigieket. Üdv! --Szente vita 2013. szeptember 11., 03:23 (CEST)

Nézem őket, jók és örülök, hogy megvan. lesz majd tematikus felosztás is csak legyen elég szócikk. :) Jó lenne a bemutató oldalt is feldobni majd valamivel, de még kevés az anyag. --Szente vita 2013. szeptember 13., 00:08 (CEST)

Most jutott eszembe, hogy majd kategória gyártásnál gondolni kell azon szócikkekre is, amelyek jók voltak, de aztán kiemelté válnak. --Szente vita 2013. szeptember 14., 01:48 (CEST)

Péter Vánky

Szia! Romániai magyar a származása szerint, ezért a hivatkozásokban cserélni kellene a névsorrendet bottal. Van 2 cikk, ami eleve úgy használja. Köszönöm: --Joey üzenj nekem 2013. szeptember 10., 12:12 (CEST)

RE:

OK! A kocsmafalakig még nem jutottam el, kicsit sok volt ez a 3 hét kiesés, így először a figyelőlistámon lévő cikkeken és egyéb lapokon akarok végigérni, aztán jönnek az új olimpiás cikkek átnézései, és majd csak azután a kocsmafalak, bár a katjavra már írtam azért egy hozzászólást. --Joey üzenj nekem 2013. szeptember 13., 21:36 (CEST)

Eldar Kurtanidze

Különböző helyeken többféle előfordulással is szerepelt a neve, most már csak az Eldar K'urt'anidze névformákat kellene javítani bottal aposztrófok nélkülire. --Joey üzenj nekem 2013. szeptember 14., 22:09 (CEST)

1996 kézilabda

A nemzetcikkekben a csoporttáblázat jelmagyarázatában az szerepel a zöld színnél, hogy a csapatok bejutottak a negyeddöntőbe. Ez hibás, 1996-ban már az elődöntőbe jutottak, bottal javítani kellene. --Joey üzenj nekem 2013. szeptember 14., 23:11 (CEST)

Annemarie Buchner

A Mirl Buchner hivatkozásokat erre kellene javítani bottal, van már olyan cikk, ami így használja. Továbbá az éremtáblázatok cikkeiben a További információk szakaszcím leginkább Források-ra cserélendő, lévén azok. Köszönöm: --Joey üzenj nekem 2013. szeptember 15., 18:38 (CEST)

Marja-Liisa Kirvesniemi

http://www.sports-reference.com/olympics/athletes/ki/marja-liisa-kirvesniemi-hamalainen-1.html

Az 1984-es olimpia után ment férjhez, így a '84-ig előforduló hivatkozásokban [[Marja-Liisa Kirvesniemi|Marja-Liisa Hämäläinen]] kellene, utána pedig simán Marja-Liisa Kirvesniemi. Többféle módon (lánynevén, illetve kötőjellel is) van linkelve jelenleg. Köszönöm: --Joey üzenj nekem 2013. szeptember 15., 19:21 (CEST)

Nyári éremtáblázatok

Lásd itt. Azt hiszem, az éremtáblázatok cikkeit át kellene nézni alaposan. A linken az első 5 olimpiánál javítottam a versenyszámok számát (1912-nél levontam az 5 művészeti számot a forrásban lévő adatból). Az összesített listában lévő kiosztott éremszámok egyeznek az egyes éremtáblázatok cikkében megadott össz éremszámmal, de a nemzetek közötti eloszlásban nagy kavarodás van, pl. 1904-nél nagyon szembetűnő a forrás és a cikk közötti különbség, de 1908-nál és 1912-nél is van ilyen. Mi a véleményed? Úgy éreztem ezen a ponton, hogy egyelőre nem érdemes továbblépni a későbbi olimpiákra, amíg ez nem tisztázott. --Joey üzenj nekem 2013. szeptember 16., 12:58 (CEST)

Igen, úgy tűnik erre lesz szükség... --Joey üzenj nekem 2013. szeptember 21., 11:16 (CEST)

magyar lelátó

Szia Tomcsy!

A segítségedet szeretném kérni, még új vagyok a wikin és nem tudom, hogyan lehetne igazán tartalmas oldalt szerkeszteni. Abszolút nem reklámnak szántam az oldalt, csak összegzésnek! Esetleg tudnál nekem segíteni, tanácsokat adni?

Köszönöm előre is!

TomcsyBot

Szia Tomcsy,

Már rég futott a TomcsyBot, és az Informatikai Műhely értékelései nem haladnak. Mikor tudnád futtatni?

Zafir (Informatikai műhely koordinátora) vita 2013. szeptember 20., 20:18 (CEST)

Tedd fel légyszi mégegyszer a kérdést a kocsmafalra, hátha most valaki reagál. Írd le pontosan hogy mely lapnál, milyen paraméterezés stb mellett hal le a bot.

Az informatikai műhely élő műhely, kellene látni a haladást...

Zafir (Informatikai műhely koordinátora) vita 2013. szeptember 23., 11:27 (CEST)

Rákérdeztem az adminoknál, Dani (vita | szerk.) az illetékes... Nem könnyű őt elérni... --Joey üzenj nekem 2013. szeptember 23., 19:07 (CEST)

Magyar Lelátó oldal törlésének ügye

Kedves Tomcsy!

Martí Zoltán vagyok, a Magyar Lelátó Sportmagazin vezető szerkesztője. Az elmúlt napokban értesítettek, hogy létrejött egy szócikk, itt a Wikipédián a műsorunkról. Az oldalt műsorunk egyik lelkes hallgatója készítette, nem pedig mi. Ennek ellenére nagyon sajnálnánk, ha törölve lenne az, hiszen ez tiszteletlenség lenne az oldal készítője, valamint a Magyar Lelátó valamennyi munkatársa irányába. Őszintén sajnálom, hogy nem ismeri műsorunkat, de bizton állíthatjuk, a miénknél jóval kisebb méretű médiatermékeknek is van oldala, itt a Wikipédián. Az elkövetkező időszakban kiegészítjük azokat a részeket a szócikkben, amelyek eddig nem történtek meg mivel - szeretném hangsúlyozni ismételten és nyomatékosan - nem mi készítettük, ezért nyilvánvalóan sok hiányosságot tartalmaz. Ismételten szeretném arra kérni, hogy műsorunk oldala maradhasson fent a Wikipédián, mert egy immáron 5 éves történetre visszanyúló, népszerű műsorról van szó, melyet többek között Székelyföldön és a Vajdaságban is hallhatnak. Az oldal készítőjének pedig ezúton szeretném kifejezni hálámat.

Tisztelettel:

Martí Zoltán– Aláíratlan hozzászólás, szerzője 80.99.56.78 (vitalap | szerkesztései)

Tisztelt Martí Zoltán!

A Wikipédia irányelvei között két alappillér a nevezetesség és a forrásolás. Amennyiben a cikk témája rendelkezik legalább két, független, olyan megbízható forrással, amiben foglalkoznak a cikk témájával, akkor a wikipédián biztosan fennmarad a cikk. A cikk jelenleg - véleményem szerint - ezzel nem rendelkezik. Egy blogot a wikipédia nem tekint forrásnak. Ide tartozik, hogy közösségi oldalakat sem, a saját oldalak pedig nem független forrásnak minősülnek. Az ismertség nem számít. A wikipédia olyan témával foglalkozhat, amelyet máshol már feldolgoztak. Mindössze arra van szükség, hogy alátámasszák megbízható forrásokkal a nevezetességét, ekkor a cikk garantáltan megmarad. A törlésről a törlési megbeszélést követően a lezáró adminisztrátor dönt. Megjegyezném, hogy ha esetleg a cikk törlésre kerülne, de később a fenti irányelveknek megfelelne a cikk (előállnak megfelelő források és a nevezetességnek is megfelel), a cikk tartalmát bármikor vissza lehet állítani, amelyet az Adminisztrátorok üzenőfalán lehet kérni. --Tomcsy üzenet 2013. szeptember 23., 12:00 (CEST)

St James’ Park

Szia! Nyomdai aposztrófosra átneveztem, javítani kellene bottal a másik fajtákat. Köszönöm: --Joey üzenj nekem 2013. október 1., 09:33 (CEST)

Köszönet

Köszönöm --Texaner vita 2013. október 5., 11:20 (CEST)

Jelölés visszavonása

Köszi, a kötetlen részben kezdeményeztem a visszavonást. --Szente vita 2013. október 6., 03:01 (CEST)

Nemzetközi katalógusok

Látom, hogy szorgalmasan rakosgatod ezeket, de egyelőre nem sok információt találunk, ha rákattintunk. Pl. itt semmi sincs. Rákattintottam több ilyen VIAF-os linkre, csupa lecsó, semmi hasznos információ. Lesz valaha? --Wikizoli vita 2013. október 6., 09:45 (CEST)

Szia, elkezdtem a magyar írók Kategória:Magyar írók adatainak felvitelét a wikidatába. Mivel nagyjából 4-5%-ra tehető azoknak a száma akik egyik nemzetközi katalógusban sem szerepelnek, az a tiszteletteljes kérésem a botoddal minden ebben a kategóriában szereplő szócikkbe, ahol még nem szerepel, tedd bele a Nemzetközi katalógusok sablont. Ezzel nekem sok munkát megtakarítanál, mert csak a wikidatát kellene szerkesztenem. Sajnos lassan haladok, de előbb utóbb meglesz. --Texaner vita 2013. október 9., 20:03 (CEST)

Olasz régió

Köszi, elnéztem a kategóriát. Máskor jobban figyelek --Kaleido1000 vita 2013. október 7., 20:00 (CEST)

Commonskat

Szia! Látom a botod szorgalmasan dolgozik és pakolgatja be a sablonokat a szócikkekbe. A wikidatából olvasod ki, hogy melyikbe kell sablon és melyikbe nem? Ugyanezen elv alapján a következő kanyarban be tudnád rakni a commonskat sablonokat is? A kategóriákba egyszerű, csak a lap legelejére rakd be a wikidatacommons sablont és kész is! A feltétel: ne legyen ott commons, commonskat, commonscat sablon, és a wikidata tartalmazza a p373 állítást! Remélem meg tudod oldani! :) --B.Zsolt vita 2013. október 12., 00:40 (CEST)

1992-es kosárlabda

Szia! Az utóbbi időkben a kosárlabda érmeseinek neveit rakom rendbe (a férfiak 1936–72, a nők 1976–92 között készen vannak), és amikor az érmes listából visszaírom a javított neveket a sportágcikkbe, akkor egyúttal rendezem is azt, hasonlóképp akkor már a versenyszámcikket is. 1992-nél így adtam meg a sportcsarnokot: [5]. Jó lenne ezt bottal átírni a mérkőzéssablonokban! Itt vettem észre, hogy a versenyszám néhány mérkőzéssablonjából hiányoznak a részletes adatok, míg a többségnél megvan. A másik, hogy a kínai neveket a mérkőzéssablonokban is a „kínai” sablonnal kellene megadni és a versenyszám cikkére is kitenni a „pinjin és magyaros” sablont, mert így a sablon 3 alkalmazási helye közül 2-ben megoldott lenne az átváltási lehetőség, és akkor már jobb úgy, hiszen vele szemben beáldozható veszteség, hogy az ellenfél cikkében csak pinjinben fognak így megjelenni a nevek. Ezt az 1992-es női kosárlabdánál megcsináltam. Eszembe jutott még, hogy későbbi éveknél láttam valahol olyat is, a koreai nevek már át voltak írva a nemzetcikkben, de mérkőzéssablonná alakítás után megint angolos volt az átírás, de ezt nem néztem meg most részletesen. Holnaptól egy ideig nem tudok majd itt lenni, így mindenképp írni akartam előtte ezekről, hátha tudsz vele közben foglalkozni. Utána majd én is ráállok még. --Joey üzenj nekem 2013. október 20., 22:20 (CEST)

OK! Ha már a helyszínek, akkor ne feledkezzünk el a Szerkesztő:Tomcsy/Botmunkák lapon (is) említett versenyhelyszínekről se :) --Joey üzenj nekem 2013. október 20., 23:09 (CEST)

Reklám a veganizmus cikkben?

Szia!

"nálam az elhelyezett szöveg azért reklám, mert beidézett egy szöveget, mellé külső hivatkozással egy direkt link a könyvre, amit rögtön meg is vehetsz."

A szöveggel szerintem nincs gond, tehát azt hibásan törölted. Én nem látok direkt linket, de mindjárt megnézem. Az ilyeneket irtani szoktam, de akkor sem az egyébként hasznos és helytálló szöveget kell törölni, hanem csak a reklámlinket. Tudod, van ilyen mondás, hogy a fürdővízzel együtt nem öntjük ki a gyereket... misibacsi*üzenet 2013. október 25., 03:13 (CEST)

Tomcsy

Rendben, és bocsi a képek miatt. De a 236-osnál és a 236A-nál azért tettem megkülönböztetést mert a menetidejük egyrészről más, másrészről pedig a vecsési szakasz miatt. Viszont akkor mostantól nem fogom az ilyen járatokat "ketté szedni". Köszönöm a dicséretedet. Bkkmester üzenj nekem 2013. november 20., 20:08 (CET)

Sablon módosítása

Szia! Nem voltam egy darabig, haladgatok a visszaolvasásokkal a figyelőlistámon. Itt talán tudnál segíteni: Wikipédia:Kocsmafal (egyéb)#Hivatalos. Hm? --Joey üzenj nekem 2013. november 4., 17:11 (CET)

TomcsyBot, cikkértékelés

Szia! A cikkértékelést tudnád frissíteni, legutoljára augusztus 27-én volt, ha jól látom. --Sasuke88  vita 2013. november 8., 21:18 (CET)

Értem, remélem sikerül megjavítani. --Sasuke88  vita 2013. november 8., 23:31 (CET)

re

Szia! Már megírt adat ne vesszen el lapátstrukturálás miatt, így egyelőre maradjanak a 4–10. helyezettek. Aki csak bemutató versenyszámban versenyzett, az nem számít olimpikonnak. --Joey üzenj nekem 2013. november 14., 03:38 (CET)

COD kontra ZAI

Szia! Lásd a zöld linket itt. Tudom, hogy a névelő címszóba való szükségessége kontra a másik elnevezésben nem szükségessége miatt zöld, de nem lehetne mégis valahogy kikékíteni ezt a fajta sablonos megjelenítést? Mintha Tajvannál már lett volna valami ilyesmi... Pláne, hogy itt a már létező adott évi cikkre kellene mutatni... Köszönöm: --Joey üzenj nekem 2013. december 1., 18:19 (CET)

El volt írva a sablonban a "hamis" rész. --Tomcsy üzenet 2013. december 1., 23:43 (CET)
Köszönöm! --Joey üzenj nekem 2013. december 2., 00:15 (CET)

Modul NOB

Legyen úgy! Mostanában keveset tudok itt lenni – a mai nap kivétel volt –, de majd figyelek :) --Joey üzenj nekem 2013. december 2., 00:27 (CET)

Szia! A modul veheti a sablonból is a paramétereket, és az invoke-ból is, csak el kell dönteni, és úgy kell megírni. Általában úgy szokták, hogy a sablonból vegye. --84.3.90.28 (vita) 2013. december 2., 01:14 (CET)

Picit átírtam, itt lehet megnézni az eredményt: Modul:Homokozó/84.3.90.28/NOB/tests. A lényeg, hogy az invoke paraméterek nélkül hívja a modult Szerkesztő:84.3.90.28/Sablon:ZászlóNOBcsapat, de vannak egyéb apró javítások, meg lehet nézni a kiinduláshoz képest. --84.3.90.28 (vita) 2013. december 2., 04:13 (CET)

Szia! Mi a véleményed erről? Írjam át az összest ilyenre? --JulesWinnfield-hu vita 2013. december 8., 20:10 (CET)

Az ifexist-et nem lehet kiváltani, ez már biztos. A Lua ugyanazt az alrendszert használja, csak egy másik felület, mw:Extension:Scribunto/Lua reference manual#mw.title.new és a következő két szakasz. Ha a többi nem érdekes, akkor még pihentetem. --JulesWinnfield-hu vita 2013. december 8., 21:01 (CET)

Átírások botos átvezetése

Van néhány olyan nemzetcikk, ami időközben már az átírt névalakokat tartalmazza, azok átvezethetők lennének bottal az ellenfelek cikkeibe. --Joey üzenj nekem 2013. december 2., 00:27 (CET)

Cikkértékelés

Szia Tomcsy,

Sikerült valamit előrehaladni, hogy TomcsyBot újra tudjon futni? Már 4. hónapja nem futott, így nem tudjuk követni az egyes műhelyek gyarapodását, változását. Pl. informatikai műhelynél fontos lenne.

Az összes cikkértékelés leállt, vagy van akinek megy a bot-ja?

Zafir (Informatikai műhely koordinátora) vita 2013. december 4., 14:24 (CET)

Hibaüzenetet nem ad? Azt sem lehet tudni melyik lapnál áll le? Egyáltalán elkezdi a működését? Nincs meg a forráskódja? Valahonnan letölthető? Igaz a .net-hez nem értek, de esetleg utána tudok kérdezni.

Zafir (Informatikai műhely koordinátora) vita 2013. december 4., 18:55 (CET)

Aláíratlan

Szia! Ha így pótolod, akkor sajnos nem vagy sokkal előrébb, mint ha nem lenne ott semmi, mert az archiválóbot nem fogja megtalálni a szakaszt, ha nincs benne egyéb hozzászólás (és a tartalomjegyzékbot mindenképp hibásan működik majd). A laptörténet alapján szabványos időbélyeget kell tenni a második paraméterbe, hogy rendesen működjék. Sajnos. Abban a formában, ahogy az aláírásban megjelenik: Bináris ideWikidata Kelt: Wikipédia,  2013. december 7., 14:00 (CET)

Rontott infoboxsablon

Azonnaliztam a kifogásolt és a másik infoboxot is. --Adamradio vita 2013. december 7., 14:18 (CET)

A 2014-es vb 32 resztvevo csapata

Szia! Kérlek, nézz rá erre az új cikkre, hogy a lényegi tartalma nincs-e meg már más cikkekben, illetve érdemes-e a megtartani véleményed szerint (a címről most ne beszéljünk). --Regasterios vita 2013. december 10., 18:38 (CET)

egyik, részt vevő

Szia! Úgy tűnik, hogy az érintett sablonok fejlécében szükség lenne egy ilyen változtatásra bottal. --Joey üzenj nekem 2013. december 11., 02:44 (CET)

Footix

Neked is elküldöm a Footix szócikkel kapcsolatos problémámat: Wikidata:Társalgó#Footix. Apród vita 2013. december 11., 11:13 (CET)

Labdarúgó válogatottak nemzetközi szereplései

Szia! Joey hozzád irányított a kérdésemmel. Válogatottak szócikkeiben szoktam VB, illetve egyéb kontinentális bajnokságokon elért eredményekről olvasni, de a megjelenítésben több formátumot is látok. Tudsz róla, hogy létezik-e megállapodás egy egységes kinézetben? -Rugó üzenőfal 2013. december 16., 17:49 (CET)

2012-2013-as férfi EHF kupa

Helo! Nem tudnál ellenőrizni néhány változást ebben a témában ha megkérlek szépen?? --Levibarca vita 2013. december 17., 13:38 (CET)

Karácsony Szilveszter

Szia Tomcsy!

Kellemes ünnepeket: boldog szentestét, boldog karácsonyt, még egyszer boldog karácsonyt, boldog szilvesztert és boldog új évet kívánok neked, (szívesen). --Vakondka vita 2013. december 20., 21:29 (CET)

Boldog karácsonyt és örömökben gazdag, szerencsés Új Évet és sok-sok szerkesztést kívánok! Szeretettel:Kossuthzsuzsa vita 2013. december 23., 15:17 (CET)

Békés karácsonyt és boldog új évet kívánok! Szalakóta vita 2013. december 24., 19:58 (CET)