Wikipédia-vita:Extreme walking

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Karmela 9 évvel ezelőtt a(z) Törlési figyelmeztetés témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Extreme walking!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Pkunkpalackpošta 2014. április 6., 11:16 (CEST)Válasz

Szerkesztői lap[szerkesztés]

Hello!

Észrevettem, hogy az "Extreme walking" cikket a fő szerkesztői lapodon kezdted szerkeszteni. A ‘Szerkesztői lap’ a szerkesztők bemutatkozására szolgál, itt szokás leírni mindazt, amit a szerkesztő saját magáról közölni szeretne az egész világ felé. Erre rengeteg példát láthatsz más szerkesztőknél, nem is részletezem. A szerkesztés alatt álló cikkeket allapra szokás tenni. Saját allapot úgy hozhatsz létre, hogy a szerkesztői lapodon, tehát amikor a böngésző címsorában ezt a szöveget látod:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkesztő:Nemethakoslehel

akkor a szöveg után beírsz egy per-jelet és utána az allap címét, például ezt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Szerkesztő:Nemethakoslehel/Extremewalking

Enter után bejön a lap létrehozása rész, mint egy új oldalnál. Oda bemásolhatod a szöveget és amit oda szerkesztesz, abba senki sem fog beleszólni. A szerkesztői lapról meg letörölheted a fölösleges részeket és kirakhatod az infodobozaidat vagy egyéb publikus dolgaidat, de csak azokat, amiket mindenkivel meg akarsz osztani.

Üdvözlettel, Pkunkpalackpošta 2014. április 6., 11:15 (CEST)Válasz

Törlési figyelmeztetés[szerkesztés]

Üdv! Értesítelek, hogy az általad létrehozott Extreme walking szócikkről megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Extreme walking oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon lehet. Köszönöm a figyelmedet. --Karmela posta 2014. július 7., 23:08 (CEST)Válasz