Szerkesztővita:Szogyenyit

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Hungarikusz Firkász 11 évvel ezelőtt a(z) Fájl:Dr. Szőgyényi József.JPG témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Szogyenyit!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Linkoman 2007. november 22., 12:59 (CET)Válasz

Cikkek átvétele a Pallas Nagy Lexikonából[szerkesztés]

Kedves új szerkesztőtársunk. Engedd meg, hogy a Julius Agricola cikk kapcsán néhány dolgoról tájékoztassalak:
Cikkeink sohasem írják alá a szerkesztők, hiszen a Te szerkesztéseiedet később elvileg bárki, bármikor módosíthatja.
A Pallas szövegeinek bemásolása után ajánlatos az életrajzi adatokat a Wikipédáiában szokásos formába hozni, a cikket tagolni stb.
Életrajzi cikkeinkben következetesen múlt idejű igéket használunk.
Ajánlom, most nézd meg a cikket.
Jó munkát, sok örömöt kívánok a wikizéshez.Üdv.--Linkoman 2007. november 22., 12:59 (CET)Válasz

Köszönjük érdeklődésedet a Wikipédia iránt! A próbaszerkesztésed sikeres volt, de mivel az ilyen szárnypróbálgatások nem maradhatnak benne a cikkekben, töröljük. Arra kérünk, hogy a további kísérletezgetéseidhez a → Homokozót használd! Olvasd el az Üdvözlőlapot, ha kíváncsi vagy, hogyan tudnál részt venni a projektben.


Stewe Feedback 2009. január 29., 06:00 (CET)Válasz

Kérdésre[szerkesztés]

Egy - valószínűleg - tévedésből létrehozott szócikkről van szó: Székesfehérvári csatá címmel. Akkor és ott úgy tűnt ez csak kísérleti szerkesztés, utána láttam, hogy más szócikkekben javítottál ebben a témában. Egy sor a törlési naplóból:


2009. január 29., 10:59 Beroesz (vita | szerkesztései) „Székesfehérvári csatá” törölve ‎ (teszt: a lap tartalma: „{{az|1=Teszt}}székesfehérvári csata”)

Ha ilyen hibát követ el a szerkeszető - gyakran megesik, és önmagában nem is probléma - legjobb, ha azonnal ráteszi az azonnali törlés sablonját:

{{az|i=Ide kell írni az indokolást}}
hogy különösen a Fő névtérben ez ne zavarjon meg senkit. Stewe Feedback 2009. január 29., 17:08 (CET)Válasz

Fájl:A BTK Campusa.jpg[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:A BTK Campusa.jpg kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt egy {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képeid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérő szabványlevelek oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Ne felejtsd el feljegyezni az engedélykérést a Wikipédia:Folyamatban lévő engedélykérések oldalra. Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, Teemeah big bang is ALIVE 2012. május 11., 17:06 (CEST)Válasz

Fájl:Dr. Szőgyényi József.JPG[szerkesztés]

Szia! Az általad feltöltött Fájl:Dr. Szőgyényi József.JPG kép egy szerzői jogvédelem alatt álló alkotás. Amennyiben tudsz engedélyt szerezni, kérlek, jelezd ezt a kép oldalán a ==Licenc== fejléc alatt egy {{engedélykérés folyamatban}}(?) sablon kirakásával (a képeid listáját megtalálod a „Közreműködéseim” menüben). A Wikipédia:Engedélykérő szabványlevelek oldalon találsz mintákat szabad licences engedély kéréséhez. Az engedélyeket minden esetben a permissions-hu@wikimedia.org címre küldesd! Ne felejtsd el feljegyezni az engedélykérést a Wikipédia:Folyamatban lévő engedélykérések oldalra. Képekkel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bizalommal a kocsmafal képszekciójához. Képek feltöltése előtt kérlek, tanulmányozd a felküldési útmutatót. Köszönöm a figyelmed, Hungarikusz FirkászIde írkássz! 2012. május 19., 21:11 (CEST)Válasz