Szerkesztővita:Rvz123

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Rvz123 2 évvel ezelőtt a(z) Reklám témában
Köszöntünk a Wikipédiában, kedves Rvz123!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. Ott, a szerkesztői lapodon írhatsz az érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Vitalapja minden szócikknek, szerkesztői lapnak van. Ez a lap például a te szerkesztői vitalapod („szerkesztővitád”); aki neked üzenni akar, ide fog írni. Ha személyre szóló üzenetet vagy jelzést kaptál valakitől, arra az oldal legtetején a szerkesztői neved mellett megjelenő kis ikonok figyelmeztetnek téged. A szócikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg a szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk!


If you don’t speak Hungarian, please click here.


Szia! Érdemes egy fél napot rászánni arra, hogy elsajátitsa az ember a wikiminimumot. Nem ördöngősség. Bé-verzió: nem kínlódik az ember a wikiszerkesztéssel. Minek a kukának dolgozni? OsvátA vita 2022. január 30., 18:33 (CET)Válasz

Meghívó a szombati online találkozóra[szerkesztés]

Szia!

Azért kapod ezt a levelet, mert az utóbbi időszakban csatlakoztál a magyar Wikipédia szerkesztőségéhez, és szeretnénk segíteni neked abban, hogy minél könnyebben beletanulj a Wikipédia használatába. Szombaton este lesz egy online találkozó. A találkozón tervezünk két rövid bemutatót (a vizuális szerkesztőről és a Wikidatáról), melyek segíthetnek elsajátítani néhány hasznos szerkesztési ismeretet. Ha van kedved, csatlakozz te is! A találkozóval kapcsolatos kérdésedet itt tudod feltenni.

Samat, 2022. február 24., 15:18 (CET)Válasz

Meghívó a márciusi online találkozóra[szerkesztés]

Szia!

Azért kapod ezt a levelet, mert az utóbbi időszakban csatlakoztál a magyar Wikipédia szerkesztőségéhez, és szeretnénk segíteni neked abban, hogy minél könnyebben beletanulj a Wikipédia használatába. Szombaton este lesz egy online találkozó. A találkozón tervezünk legalább két rövid bemutatót (a szócikkek felépítéséről és a képek feltöltésével kapcsolatos jogi ismeretekről), melyek segíthetnek elsajátítani néhány hasznos ismeretet. Ha van kedved, csatlakozz te is! A találkozóval kapcsolatos kérdésedet itt tudod feltenni.

Samat, 2022. március 23., 00:07 (CET)Válasz

Reklám[szerkesztés]

Szia! A Wikipédia nem szabad hely a reklámok számára, se nem használati útmutató, ezért a Gymtrack world cikket eltávolítottam. – balint36 utaspanasz 2022. június 1., 15:33 (CEST)Válasz

Látom, január 30-a óta próbálozol a reklámnak minősülő tartalom publikálásával, azonban minden egyes alkalommal törölve lett. Arra kérlek, hogy maradjon is így, ne tölts fel több reklámtartalmat, mert azt törölni fogjuk, a te szerkesztési jogaidat pedig fel fogjuk függeszteni, mivel azt csak arra használtad föl, hogy a Wikipédia szabályaival ellentétes tartalmat tegyél közzé.
Ugyancsak láttam azt is, hogy május 2-án angol nyelvű (reklám)szöveggel próbálkoztál. Kérlek, ezt se tedd, mert ez a magyar Wikipédia, ezáltal a használt nyelv itt a magyar. – balint36 utaspanasz 2022. június 1., 15:39 (CEST)Válasz
Szia!
Nagyon kedves vagy, amint látod nem sikerül a lap létrehozása.
Jó volna ha segítenél esetleg abban ,hogy mi jó feltüntetett szöveg, A spotify wikit néztem hogy az alapján jó lehet e amit írok.
Nem csináltam még ilyet nem "szak területem"
Nekem az lenne a lényeg hogy fent legyen a wikin..
Kihagyok szinte mindent már akkor jó lesz?
Nevet írok csak és semmi többet.. Rvz123 vita 2022. június 1., 16:08 (CEST)Válasz