Szerkesztővita:Podosvetesi

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 12 évvel ezelőtt
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Podosvetesi!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Teemeah big bang is ALIVE 2012. május 14., 12:34 (CEST)Válasz

Kérlek, nézzétek át az első cikkemet, és szóljatok, ha javítanom kell valahol! Nagyon köszönöm, üdv Podos-Vetési Anikó

Szócikk[szerkesztés]

szia! Kérlek, hogy a szócikkel kapcsolatban olvasd át az alábbi oldalakat:

Cégek esetében akkor lehet szócikket írni, ha a cég elég nevezetes, vagyis a cégtől független külső források nem triviális mértékben feldolgozták a cég történetét, profilját, stb. Nem számít független forrásnak a PR-cikk, a brossúra, a viszonteladók honlapjai és semmilyne olyan oldal, ami kapcsolatban áll a céggel, vagy érdeke fűződik a cég reklámozásához.

Amennyiben a cég ennek a követelménynek eleget tesz (vagyis nevezetes), akkor is át kell dolgozni a szöveget. A jelenlegi szöveg marketingízű. A Wikipédiának nem célja senki reklámozása. A piaci helyzetkép rész egy az egyben olyan, mint egy PR-brossúra, ezt sürgősen el kell felejteni itt. A Minősítések rész egy az egyben kidobható, ez a vállalat honlapján közlendő dolog, nem egy enciklopédiába való. Ugyanez vonakozik a válallati filozófia részre. Száraz tények kellenek, objektív megfogalmazásan.

Természetesen mindezeket jó lenne független külső forrással alátámasztani.

üdv Teemeah big bang is ALIVE 2012. május 14., 12:33 (CEST)Válasz